40 cu + sau - (cap.23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by soni

Eu de doua zile sint in butoi si inchisa pe deasupra !I-mi dau suturi singura dar parca ploua cu necazuri de doua zile .Una dupa alta!!As spune una pe romaneste da zic doar;porca miseria!!
baa nu reusesc sa ma opresc .Simt cum se rupe ceva in mine!!vesti proaste amintitri(oana e si vina ta-glumesc ca ma inciti sa scriu)stiu ca acum i-mi face rau dar mai scot fierea din mine!!Prea multe in doua zile !!Noroc ca am 48 cm la umeri si pot duce!!
Ultima e din nou tragica !!oare cit mai suport?? In doua cuvite iar am dat nas in nas acu 5 min cu soramea care sta la parter si nu ma saluta de 5 ani!! si a ridicat nasul si a iesit eu fiind ---"omul invizibil""!!! (continuarea la jurnale ) Trebuia sa fie peste zeci de capitole dar se actualizeaza in fiecara zi (aproape).Am varsat de doua ori fierea din mine (pe bune ) in primii doi ani daca o mai fac odata ma duc si eu!! Astept de 5 ani sa mi se spuna DE CE???Nu stiu daca am curajul acum ,plingind sa incep povestea dar mai tirziu o fac sigur!Acu cel mult mai bag in mine un calmant e nr 5 de azi dim 10 mg ) apoi sper sa reusesc sa fac depilatia si dupa vad.
Nu va suparati pe mine . a-ti spus ca fiecare poate rabufni! Na ! Am facut-o! Astept suturile!!

La vita è un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'è il nostro passato,il nostro presnte,il nostro futuro!
P.Mosca

Viata e ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista trecutul,prezentul si viitorul nostru!

Soni, nu stiu daca te consoleaza dar si eu posed una bucata sora care a decis intr-o zi sa nu mai vb cu mine. Fiindca nu am vrut sa fac hachitzele fisei. Care avea virsta decenta de 20 de ani si hachitzle indecente de a se instala si comanda la mine in casa. Fica-sa fiind cam nesimtita de fel, n-am acceptat, detaliile sunt prea de SF sa le pun aici. Si cu asta mi-am ars de comunicare cu sormea si cu maica-mea, desi eu aveam un copil in virsta de o luna si jumatate cind s-a petrecut evenimentul si boleam crunt dupa nastere, nu mincam, slabeam incontinuu samd.., ce-am tras la nastere e o alta poveste SF si se leaga de dotarile comuniste din spital - mi-au pus o perfuzie cu glucoza dintr-un lot care a fost alterat drept care am fost printre putinele persoane care au consumat din lotul ala si au scapat cu viata. E suficient sa spun ca barbata-miu isi facea bilet de voie de la servici sa vina acasa sa incerce sa ma hraneasca. Copilul, slava Domnului, era bine si se descurca singur inca de pe atunci...

Am suferit si eu ca un ciine din cauza asta - mi-a trecut de mult si povestile trecute ma lasa rece; acum ar vrea ea sa vorbeasca cu mine dar nu prea mai am eu chef - mai mult de un buna ziua, si-atit; o ajut financiar findca e in mari nevoi, de cite ori pot si eu, si-atit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

FETELOT MULTIMESC DE INTELEGERE. Continui sa scriu la acelasi subiect sa nu fac un fluviu cu subiecte noi . Cine are che si vrea sa stei ami mult azi ceva am scos din mine dar f.putin . Cicina si eu sint ca tine Vreau sa stiu dar daca nimeni nu spune nik eu nu insist!
nema miine ai sa citesti o perte .Eu nu mai ajut
Andacos bine ai venit .Usor usor te reintegrezi si tu!
Pisu pis eu nu te cunosc ca am venit dupa tine dar ne vom cunoaste!
Baaaa!Vorba mea moldoveneasca de la iasi ce-i cu tzucul asta?? Musulmanii se tucaie de trei ori .Aici ,in sud e tzuc-tzuc- basta!in Nord nici asta!! Cici stii ceva tu !
lu eu n-am vazt pozele da te cred!
mik continui sa fii o dulce!
Kuki ai uitat invatatura comunista sau ce???hi hi
A Mica termina cu durerile ca peste 20 ani te luam cu farasul!
na am spus ! care da suturi?
Kim scuza-ma dar esti convinsa ??? (facultativ ca raspuns)
Pup toate! Noemiii unde esti cu palinca ta??? Ciusss mai ai putere sa treci si pe la noi!!!

Mergi la inceput

PS:

Lu, stiu si eu ca la tine e "tzoc-tzoc-tzoc" de doua ori doar; mai stiu si ca la Paris e "tzoc-tzoc-tzoc" de 4 (patru) ori, asa ca pe la Maria o fi "tzoc-tzoc-tzoc" de trei ori, ca poate sta la mijlocul distantei! Maria, nu ne-ai spus orasul inca - asta daca vrei, binenteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

baaa eu nu mai inteleg nik ! Scriu ultima si ies deasupra la 4-56 ce se intimpla cu minunea adsta care ne ajuta sa ne cunoastem si sa mai ridem impreuna!!!ne cautam ca la carnaval!!! PORCA VACCA! nA AM ZIS! PTIUUUU! PIERI DE AICI SI INTOARCE-TE LA NORMAL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna seara!Desi va urmaresc de mult(stiu ca nu e frumos sa spionezi,dar eu am facut-o)abia acum m-am hotarit sa ma inscriu pe forum,si iata prima mea postare e la voi!Imi place atmosfera intilnita aici,am fost alaturi de bucuriile si necazurile vostre si sper sa fac si eu parte din clubul vostru!fiind si primul mesaj pe forum sunt cam neinspirata dar sper sa-mi intelegeti stingaciile!tuturor,tot binele din lume!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Doibebei.."este multe de povestit" Oricum noi consideram ca este o timpenie mai mare sa traiesti intr-un loc in care nu-ti place, decit sa te repatriezi dupa 7 ani in Ro

Nema......imi pare rau ca si tu ai o poveste trista...
Kuki...ce sa mai comentez...ca-n Romanika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Pisi, stiu chestia cu caracatita congelata, in general la magazin nu o iei proaspata ci trecuta prin faza congelare-decongelare care o face mai moale. Dar eu sant in zona pestelui proaspat si cei care vand, te invata cum sa faci sa nu fie tare, adica o lasi in frigider peste 24 ore si e buna foc.

Doina, multi ani fericiti alaturi de jumatatea ta.
Cum se intampla cu repatrierile astea, ca numai mie mi s-a intamplat de nu am putut inscrie masina personala fara vama. Asta e una din chestiile care m-au scarbit cel mai mult, si de aceea ma aflu din nou pe aici cu aceeasi masina cu care in Ro nu puteam circula.

Soni, din pacate, prietenii ti-i poti alege, rudele nu.
O istorie asemenatoare a avut mama mea cu fratele ei, care de la casatoria amandorura nu au mai avut legaturi. Numai dupa moartea fratelui, dupa o boala crancena am inceput legaturile cu matusa si verisoarele. Oare, traim de mai multe ori? Nu. De ce lumea in timp cat traieste nu e capabila sa vorbeasca, sa clarifice situatia, sa ai un raspuns la: de ce? Ei, acest raspuns mama nu l-a avut niciodata, si sufera si acum mult.

Noroc ca eu nu am caracterul ei, daca e ceva care nu merge chiar si cu simple cunostinte, prefer sa aflu imediat raspunsul, ba chiar uneori sant destul de insistenta.

cicina

Mergi la inceput

kim, nu asta-i povestea mea cea mai trista...

stii bine care e - ca sotul meu nu mai este, nu e clipa din zi si din noapte in care sa nu ma gindesc la asta...

in ce oras te intorci?

Dana, bine ai venit la noi!

Doina - la multi multi ani impreuna!

Carmi - scump e Ghitza, scump rau!

PS: Cicina, am vazut la Bari cum fragezeau caracatitza - o bateau de stinci pina oboseau si ei si ea

Mergi la inceput

Dana, bine ai venit pe aici.

Nema, fac asa sa le omoare.
Imi pare rau de pierderea suferita de tine, in astfel de situatii e dificil sa gasesti cuvinte adapte. te admir pt forta care ai avut sa mergi inainte pentru copilul tau.

cicina

Mergi la inceput

Soni, ale mele ( mesaje) apar acolo unde le pun , nu stiu cum de sari tu asa. Chestia cu pupatu? Nik, aici nu se practica, ze veneti, sant cu barca. Asa parsivi nu ai de unde cunoaste tu, prin partile tale. Cand au nevoie de tine, isi imprima pe fata un suras pana la urechi, daca nu, nici buna ziua nu dau.
Am mai multe exemplare pe aici, acre, eu fata bine crescuta la bloc, salutam pe toti, si daca am vazut ca nu raspund, n-am mai spus nici eu.

cicina

Mergi la inceput