40 cu + sau - (cap.23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Am cumparat o masina de tuns iarba manuala de la colegul meu francez si imi zice ca s-a aprobat ca Romania intra in EU. habar n-aveam. intreb ce face navasta-sa (care a plecat definitiv cu copiii acum vreo 3 sapt inapoi in Franta). Imi zice vai de ea saraca cite probleme cu birocratia are. De ce? intreb eu. Pai zice cnd am venit in sua acum 5 ani a trebuit sa cedam permisul de conducere frantuzesc in schimbul celui america. Inapoi in franta e o intreaga birocratie sa il luam inapoi. cica trebuie sa o ia de la zero ca si cind ar fi soferi proaspeti. Bietul de el trebuie sa vind o masina si mai are o spatamina de stat aici.Fratele lui e insurat cu o romanca, de-aia e documentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia iubita pofte? De la ce or fi astea , nu cumva....sti tu ce vreau sa zic.

Lulusor felicitari pentru marea reusita. Pup pe nasucul in vant.

Soni mama unde te incurcasi...ufuf aritmetica si carnea de porc sunt cad tare greu la stomac. Dar nu mai rau ca si caracatitele mancate de mine in Barcelona. Adica sincera sa fiu habar nu am ce am mancat, niste caracatite mici in miniatura si mi-a fost asa de rau de la ele ca sa nu le mai vad. In schimb am mancat la scoici in Franta.....yammi ce bune sunt.

Carmi vazut "Ghita", il pupam dulce. Uf ce dor imi e de un bebe de asta mic.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne

uite aici

http://www.maglavais.ro/articole/curiozitati/femeie_magician_care_ascunde_o_batista.html
l-a pus cineva aici la noi pe topic daca-mi amintesc bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

'mneata, 'mneata...trezirea! este gata cafelutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neata, neata!

Roxane, multumesc de cafea da' laptele unde e? tare-s mofturoasa in dimineata asta.

Ploua, ploua...paralele nu se intalnesc, mai Soni !

Oana, eu am fost blonda la viata mea, asa ca intreb sa ma conving: sora ta e fata aia frumoasa pictata pe fata sau fata aia frumoasa din dreapta imaginii?

Mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi am reluat, tot un mers francofon sanatos, pe jos, pana la servici. Ca si ieri de altfel, dus-intors pe jos la servici. Azi mai romantic putin, pe ploaie ... Mai, de-abia astept sa termine beleaua asta de congres al francofoniei. Eu stau linga aeroportul Baneasa, tot in zona si lucrez, nu vreti sa stiti in ce fel se circula. De obicei ma duce sotul pina la birou, dar zilele astea i-ar fi imposibil.

De-abia astept sambata dimineata, plecam la Moeciu cu piciul, mi-am luat si 3 zile de concediu din saptamana viitoare. Vreau sa dorm, sa maninc mancare facuta de altii, sa-mi scald ochii in peisajele acelea de munte.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

No servus dragelor, conspiratia internationala nu ma lasa sa vad pozele cu lu si Mik.
adrienne, mda, intram in UE. Poate se razgandeste Mos Craciun

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Craciunitzo, mey, tu esti impotriva progresului, zau asa !
Francofoneala nu-ti conveni, intratu-n Europa nu-ti place, prezervative pentru copii vad ca nu vrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Caracatita se fierbe, depinde de grosime, cam o ora, dupa care se spala si se taia bucatele ,se adauga 2-3 catei de usturoi taiati marunt, patrunjel ulei de masline si lamaie. Acum se mai adauga telina dar partea de sussi un ardei gras rosu. Am vazut ca lumea face si cu cartofi fierti, dar nu e asa buna. Ai vazut ca e simplu?
Cu cat e mai mare animalul, cu atat muncesti mai putin la curatat. De fapt trebuie sa-i scoti ce are in capatana si tentaculele sa ramana curate fara partea de ventuze.
Asa face el, ca am dat cu ochiul, dar tare buna e si as fi in stare sa o termin pe toata dintr-o data.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

'Neata si de la mine !Si cum azi noapte visam cai verzi pe pereti si faceam greseli am mai continuat azi dim .ieri am facut olecuta sa de curatenie tip aspirator si praf, mai inventez cite ceva de mincare azi i-mi fac culoare ca trecut o luna ,ma duc sa iau niste ceara de depilat si ..mai vb cu voi!!Misto viata!!Stau in casa saptamini intregi si n-am chef de nik. Da aincepe ea scoala aia care vreau sa o fac .Mediator social.6 luni .ce bine i-mi pare ma duc iar la scoala!!!Cind o sa termin cu scolile nu stiu da e bine asa.pup
Mai fac cafea??

Mergi la inceput