Floriana Jucan
Raspunsuri - Pagina 4
bibyrox spune:
Mie imi place Floriana J. Iar cartea "Ambasadorul" m-a impresionat teribil de mult!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby

bufi spune:
Este bine ca am redeschis acest subiect.
Pe 1 dec este ziua ei de nastere.
Sa nu uitam sa-i uram tot ce este mai bun pe lumea asta si sanatate.
Bufi
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by bufi
Este bine ca am redeschis acest subiect.
Pe 1 dec este ziua ei de nastere.
si va fi pe OTV la Dan Diaconescu Direct.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
melina34 spune:
ultima parte a biografiei ei ma pune pe ginduri(Colegiul National de aparare
??)Vreau si eu sa-l fac p-asta, deci floriciaa mama,ce trebuie sa fac?
M.
Anderra spune:
Din pacate, Floriana nu va pastra traditia si anul acesta. Mi'a scris ca in cateva ore pleaca din tara.![]()
oricum, urmariti www.jucan.ro .. in curand isi va scrie jurnalul online la categoria blog ...
bufi spune:
Acelasi lucru il spun si eu, mi-a raspuns pe mail, ca pleaca din tara de ziua ei.
Oricum este mai bine asa...sa fie cu persoana iubita, decat sa apara la TV.
Bufi
anda74 spune:
si eu ma numar printre cele care au cunoscut-o mai mult sau mai putin...pot spune ca este admirabila ca femeie,a stiut mereu ce si-a dorit,a avut intotdeauna ce si-a dorit,ceea ce nu stiu daca noi cele de aici am obtinut de fiecare data...a calcat si peste cadavre,daca a fost necesar,dintr-o fata simpla,amarata,fara ajutorul parintilor sau al banilor a reusit sa devina un nume monden,cu un cont in banca,o casa,o cariera...si asta,aici,in romanica noastra...indiferent prin patul cui a trecut sau glezna cui a admirat ,este o femeie caruia nu-i lipseste nimic...ptr ca ea asta si-a dorit....bani,lux...o puteti compara cu andresan sau cu oricare alta femeie care vi se pare usoara...cred ca ei putin ii pasa....fiind un nume monden isi asuma riscul de a va da cu parerea![]()
danyelana spune:
nici eu nu o cunosteam pe Florina dar am vizitat site-ul si mi-a placut stilul ei.Scrie frumos.
Dumnezeu sa ne ajute la toti