Floriana Jucan

Floriana Jucan | Autor: sali

Link direct la acest mesaj

In ceea ce ma priveste, din subiectul cu Romanita am avut si un castig, anume ca, citind pe-acolo, alunsei la www.jucan.ro.Si nu numai ca am ajuns, dar am si ramas.
Pe Floriana Jucan o stiu de ani multi si mi-a placut din prima.Chiar daca se contrazice uneori, chiar daca randurile ei se aseamana pe alocuri cu cele scrise de Alice Nastase(, o simt sincera, profunda si foarte sensibila. Femeie.
Cu siguranta ca merita un subiect doar al ei, eu ma intreb daca nu s-a mai discutat deja, ca doar si-a castigat locul la mondene de multisor, pe vremea cand alte domnisoare, acum in mare voga, nu stiau nici unde-i Bucurestiul!
Daca am retinut bine, avem printre noi fete care o cunosc personal?
Pentru cine nu-i cunoaste sau i-a uitat maniera de a scrie si de a trai, de ce nu, a se vedea Jurnalul monden de pe pagina ei personala.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Nu divortase nu stiu ce ambasador pentru ea?
Mie mi-au placut sfaturile date femeilor pe site-ul ei. Chiar ne indeamna sa ne punem pe primul loc. In rest, e si ea subiectiva, are destule preferinte.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor eu as putea sa spun ca o cunosc personal, mai exact de pe vremea scolii generale, asta inseamna multi ani, am locuit in acelasi cartier, dar viata ne-a indepartat si ne-a apropiat prin acest site al ei, dar mai mult pe vremea cand scria "Jurnalul monden", de care mie personal imi este tare dor.
Sunt sigura ca este bine si vom afla vesti despre ea si munca ei cat mai curand.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Cand sa dau si eu un refresh pe memorie, caci amintirile despre Floriana Jucan imi sunt cam estompate, nu merge site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Si eu am avut ,da,pot spun sansa, sa o cunosc personal, inainte de orice ar spune unii si altii despre ea, sa stiti ca Floriana e o Doamna.. si sa stiti ca a ajutat s ajuta foarte multi oameni fara sa ceara nimic in schimb ,fara sa astepte vreo recompensa, sunt gesturi minunate care ar topi inima oricarui contestatar al ei.
Floriana e ca un balsam, ca o melodie,pare dura insa este delicata.
Acum sunt la munca, voi reveni cu amanunte peste aceva ore.
Si fara sa dau in patetisme insa .. mie chiar mi'a schimbat viata, dupa o discutie de cateva ore. I'am scris si ei despre subiectul initiat aici pe forum, sper sa ne faca o surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

No bine, pe mine sa ma puneti godmother la subiectul asta, ca doar eu l-am cerut de cand cu Romanitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

unde pot sa gasesc cartea scrisa de ea?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Si pe mine ma intereseaza cartea. Si un palton alb anu' asta!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu nu o cunosc pe floriana, dar e atata intimitate in ce scrie incat am impresia ca o cunosc de o viata.
nu inteleg insa de ce crede ca e urata( a scris de multe ori asta ) . eu o vad frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Si eu sper sa ne faca o surpriza...

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Mie mi-a placut foarte tare de fiecare data cand am vazut-o la tv si am citit jurnalul monden, e frumoasa, e fina, e desteapta, are acel "quelque chose"...
In alta ordine de idei, uitandu-ma pe site-ul ei cu ceva vreme in urma, am fost asa de impresionata ca am simtit nevoia sa ii scriu cateva vorbe de admiratie si spre surprinderea mea mi-a raspuns, deci nu ar fi exclus sa raspunda si aici...

Bad Dobby!

Mergi la inceput