Stelisti si steliste (8)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

aseara am auziu la stiri de transferul brazilianului, 1milion si juma de euroi... asa este, ce mai stiti?

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

tanananananammmmmmmm azi avem meci si ce meciiii!!!!!

HAI STEAUAAAAAAAAA!!!!!!!!

N-am citit inca ziarele si nu stiu 11-le cu care jucam, stiu doar de Oprita si Dica ca-s accidentati, ca Nesu ieri s-a antrenat separat.

HAI STEAUAAAAAAAAA!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

http://www.gsp.ro/index.php?a=71943&shift=1

Olaroiu: "Bostina e foarte determinat"
Olaroiu a lasat ieri sa se īnteleaga ce va alege īn atac, alaturi de Thereau si Nicolita. "Bostina s-a pregatit foarte bine, cu multa dorinta si determinare. Jucator foarte, foarte valoros, depinde doar de el daca va reusi sa se impuna si īn continuare. El poate fi unul dintre fotbalistii de baza din echipa Stelei", a declarat Oli.

Dica: "Bafta, baieti!"
Aflat la Bologna, golgeterul Stelei īn ultimii 3 ani, Nicoale Dica si-a dorit sa vina diseara īn Ghencea, pentru a urmari live debutul echipei sale pe 2007. "Nu mi s-a dat voie sa merg la Bucuresti, dar mi-am luat antena speciala si prind programele din Romānia, asa ca nu voi rata partida de joi seara. Va fi foarte ciudat, deoarece nu mi s-a mai īntīmplat sa vad un meci al Stelei la televizor de cīnd m-am transferat de la FC Arges, dar asta este viata, voi trece eu cu bine si peste acest moment. Oricum, tin sa le transmit multa bafta baietilor", a declarat Dica la Radio InfoPro.

Mergi la inceput

si aici, cate ceva despre componenta echipei pt astazi:
http://www.gsp.ro/index.php?a=71900&shift=1
...portarul Cernea, toata linia de aparare, Stancu, Goian, Ghionea, Petre Marin, doi mijlocasi, Radoi si Ovidiu Petre, si doi dintre cei 3 atacanti: Nicolita si Thereau. Primul semn de īntrebare sta in dreptul mijlocasului stinga. Prima varianta e Paraschiv, cel mai experimentat jucator din lotul campioanei, cu 44 de meciuri disputate pentru Steaua in Europa. Tot in aceasta zona ar mai putea intra in discutie Cristocea si chiar si Bostina, insa e de asteptat ca Oli sa aleaga siguranta si harnicia din jocul lui Para.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

HaiSTEAUA!!!!!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

si Badea?? Mie tare mult imi place baiatu asta

HAI STEAUA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu

HAI STEAUA

scrie in articolul din link-ul de mai inainte... deocamdata era rezerva...

"In ochii tai, o lume se ascunde.../ Incorsetat in patimi si placeri,/ Finetea pielii tale ma patrunde,/ Ca un balsam de nebunii, stingher.../ Te-ascunzi in apa marii inspumata/ Si luna s-ar opri de te-ar vedea,/ Iar inima ar inceta sa bata/ Si ma cufund in existenta ta.../ De-ai fi ecou, ar suspina tacerea,/ De-ai fi o floare, fluture as fi,/De-ai fi tu vis, mare mi-ar fi durerea,/ Cand vraja noptii iar s-ar risipi.../ Te pierzi in nimicimea unei clipe,/ Iar eu ma pierd in tine, cucerit,/ Cad prada rezonantei infinite.../ E Steaua Nordului la rasarit..."

Mergi la inceput

Mersi de informatie!
N-am timp sa citesc intregul articol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

HAI STEAUA

hai ca mi-ai luat "vorba din gura"!
si pe mine tot Badea ma ingrijora ca nu este in primul 11!

Hai Steaua!

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Se uita cineva la meci???????????

"In ochii tai, o lume se ascunde.../ Incorsetat in patimi si placeri,/ Finetea pielii tale ma patrunde,/ Ca un balsam de nebunii, stingher.../ Te-ascunzi in apa marii inspumata/ Si luna s-ar opri de te-ar vedea,/ Iar inima ar inceta sa bata/ Si ma cufund in existenta ta.../ De-ai fi ecou, ar suspina tacerea,/ De-ai fi o floare, fluture as fi,/De-ai fi tu vis, mare mi-ar fi durerea,/ Cand vraja noptii iar s-ar risipi.../ Te pierzi in nimicimea unei clipe,/ Iar eu ma pierd in tine, cucerit,/ Cad prada rezonantei infinite.../ E Steaua Nordului la rasarit..."

Mergi la inceput