Stelisti si steliste (8)
Raspunsuri - Pagina 24
Alina spune:
quote:
Originally posted by cgaby
aseara mi-a placut cum au jucat! bravo! felicitari!daca ar fi jucat asa toate meciurile...poate altfel era primavara noastra!
oricum, felicitari!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
stefitza
Da,si mie mi-au placut aseara.Au jucat fara stress si fara respect pt adversara.Imi pare rau ca nu am reusit chiar sa cistigam!
BRAVO STEAUA!
Alina
herra spune:
chiar si de Stancu v-a placut? pe langa care trecea pushtiul ala precum trenul prin gara?
Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad 
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by herra
chiar si de Stancu v-a placut? pe langa care trecea pushtiul ala precum trenul prin gara?Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina si Vlad
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!

am si eu o dilema....unde e Catalin??
herra spune:
nu vreau sa se transfere Dica!!! 
Cristina si Vlad 
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by herra
nu vreau sa se transfere Dica!!!Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina si Vlad
UUUUAAAATTTTTTTT???????? Ce vesti ai??

herra spune:
ei, erau zvonurile care au inceput la inceputul lunii...
nu stiu nimic nou...
Cristina si Vlad 

herra spune:
"Astazi în cetatea lui David, vi s-a nascut un mantuitor, care este Hristos, Domnul" - Luca 2:11
Va doresc ca anul acesta de sarbatori, bradul, globurile si Mos Craciun sa nu-l puna în umbra pe Sarbatorit!
Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Cristina si Vlad