Stelisti si steliste (8)
Raspunsuri - Pagina 15
Claudelu spune:
Eu vreau sa felicit baietii chiar daca luam bataie! 
Sunt mandra de ei, indiferent ce se mai intampla 
BRAVO BADEA 
ralnied1 spune:
Bravo, Steaua, oricum!!!
FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
svety spune:
Pe mine m-a enervat! Da asa incat nu m-am uitat pana la capat. M-a enervat comentatorul, fir-ar el de...Adica baietii nostrii se sfarma si el glory glory Real. Cand a intrat Beckham, mooaaaama "milioane de femei asteapta sa-l vada..." Ce sa zic! Prea nu contenea cu laudele. Voua nu vi s-a parut? Treaba lui e sa comenteze ca parerea lui chiar nu interesa pe nimeni in momentele alea.
De ai nostrii zic ca s-au descurcat mai bine, cu toate ca erau la fel de speriati ca la meciul trecut...parerea mea
. Le trebuie mai mult curaj, ca de jucat au jucat frumos. De Carlos nu mai zic ninik k si pana acum imi era drag...
Pentru cine nu a vazut meciul iaca o www.steaua.ro/index/section/articles/article/3137" target="_blank">cronicuta
Iaca Concluzia de pe steaua.ro:
Dupa acest meci, Steaua mai are doar sanse matematice in ceea ce priveste o posibila clasare pe locul al doilea in aceasta grupa, mai aproape fiind obiectivul numit primavara europeana in Cupa UEFA. Atat Real Madrid cat si Olimpique Lyon ne-au aratat care este locul nostru in aceasta grupa si cat putem spera sa obtinem. Mai exact, aceasta este diferenta intre fotbalul romanesc la nivel de club si ceea ce se joaca in Champions League. Din pacate suntem inca departe de ceea ce se numeste adevarata valoare fotbalistica si inca mici pentru a pune probleme granzilor Europei.
La plusuri: Jocul lui Bostina a capatat consistenta, Petre Marin a fost exact, mereu prezent in joc, iar Thereau a revigorat jocul fiind singurul care s-a batut cu fundasii madrileni.
Minusuri: Banel, Lovin si Saban au deceptionat. Dica a avut doar un singur sut pe poarta, in rest doar pase laterale, Paraschiv nu a fost in apele sale, iar Carlos a starnit din nou intrebari in legatura cu plasamentul si reactiile sale la suturile adversarilor. Pe finalul meciului acesta a fost huiduit de spectatori.
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu 
svety spune:
Iaca se duce Radoi: Dupa trei ore de negocieri, Ramon Calderon, presedintele lui Real, si Gigi Becali, patronul Stelei, au cazut de acord asupra transferului lui Radoi de la Steaua la Real Madrid. In cazul in care Fabio Capello isi va da acordul, Radoi va semna pentru formatia madrilena.
Gigi Becali, la TV Sport: "Am vorbit despre viata si politica cu presedintele lui Real. Am invatat multe de la dineul cu Ramon Calderon. M-a invitat la masa pentru derby-ul Real-Barcelona si am acceptat. Altfel, am discutat si despre fotbal. Eu i-am zis ca il imprumut pe Radoi, pentru 6 luni, cu optiune de cumparare de 20 de milioane"
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu 
svety spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Pana cand campionatul intern nu va creste in valoare, pana cand antrenorii nostri nu vor evolua, pana cand arbitrajul romanesc nu se va curata, pana cand spagile si aranjamentele nu se vor termina, pana cand conducerea forurilor noastre fotbalistice nu va lasa drum liber oamenilor adevarti, NU avem prea multe sanse! Putem sa visam si sa fim nerealisti, da. Asta nu ne-o ia nimeni. Numai ca in stilul asta vom involua si vom ramane vesnic niste visatori la stele...
sunt perfect de acord cu tine. Trebuie sa se schimbe toate astea si cat mai repede.
Din partea mea toata stima pt. baieti. Declara Jiji ca-i dezamagit de ei. Noi suntem alturi de ei orice ar fi!
ps. niciodata n-am sa pricep huiduielile suporterilor, sau cum s-or numi astia!

SunSmile spune:
A fost o noapte frumoasa. Si nu, nu spun asta din cauza febrei sau a medicamentelor. Spun asta din prisma suporterului infocat....microbistului pur sange!
Nu e tocmai la indemana oricui, ca dupa 10 ani de absenta din Liga, sa intalneasca pe propriul stadion o echipa galactica! Cea mai titrata dintre echipe!
Ma gandeam ca asa suntem noi romanii..manati de saracie, de frustrari sau de orice alte trairi...visam incredibil de mult si de sus, pt cat de scurte ne sunt picioarele. Poate ar trebui sa invatam sa ne acceptam limitele si sa incepem cu pasi marunti sa urcam spre visul nostru.
Nu m-am asteptat la o victorie pt ca inca nu m-a parasit realismul. M-am asteptat exact la ce am vazut. Sunt stelista de cand ma stiu si admiratoare a Realului de foarte multi ani. Ii stiam prea bine pe toti.
Carcotelile de acum imi lasa un gust amar. Avem datoria sa indreptam fotbalul romanesc, sa le dam o sansa jucatorilor nostri de valoare si abia apoi sa emitem pretentii in CL.
Pana la urma Steaua a adus in Romania o echipa precum Real Madrid si a facut tot ce s-a putut. Nationala are probleme si cu Albania...si cica acolo avem totusi niste jucatori "titrati", cu jocuri in picioare la echipele de top din Europa.
Pana cand campionatul intern nu va creste in valoare, pana cand antrenorii nostri nu vor evolua, pana cand arbitrajul romanesc nu se va curata, pana cand spagile si aranjamentele nu se vor termina, pana cand conducerea forurilor noastre fotbalistice nu va lasa drum liber oamenilor adevarti, NU avem prea multe sanse! Putem sa visam si sa fim nerealisti, da. Asta nu ne-o ia nimeni. Numai ca in stilul asta vom involua si vom ramane vesnic niste visatori la stele...
Eu sper sa ne trezim la realitate si sa ne invingem conditia! Pana atunci insa, spun doar Bravo Steaua! Cum nu sunt un fan de ocazie, stiu sa-mi traiesc victoriile si sa-mi asum esecurile. Si Steaua nu a gresit...nu in fata mea! Doar ca, momentan, atat putem!!!
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
valentinag spune:
Bravo Steaua!
Asta ne este nivelul deocamdata,la anul va fi altceva.Acum ar trebuii sa ne concentram si pe campionatul intern sa-l castigam,ca la anul sa ne batem din nou cu galacticii,mai cu spor!
"La vita e bella"
poze
andreea_ro spune:
Am fost aseara la meciul stelei.Va spun ca a fost o atmosfera superba.Toti suporterii au aclamat formatia noastra,au fost aproape de ei.In cea de-a doua repriza au fost huiduieli,si unele pe buna dreptate ,adresate lui carlos in principal pentru gafele facute.
Oare cate gafe sa mai faca pentru a se lua o masura??
Sper din tot sufletul ca din iarna,in periada de transferuri,sa vina un portar adevarat.
Meciul in ansablu a fost bun,cei de la real au dominat,dar trebuie sa fim realisti si sa ne dam seama la ce nivel suntem.Nu suntem la nivel de Champions LEague!!
Mai trebuie investiti bani+munca multa pentru a ajunge acolo.
Chiar daca sunt o stelista infocata vad acest lucru .este o realitate!!
Jucatorii nostrii au facut tot ce le-a stat in putinta(cu exceptia lui Carlos.Cei de la real aveau o forta fizica si o tactica imbatabila.
Laura25 spune:
Buna!
Si eu sunt microbista si stelista infocata de cand ma stiu. Urmaresc demult topicul asta, dar acum abia mi-am facut curaj sa scriu.
Mie personal mi-a placut meciul de aseara, chiar daca a fost umilitor pentru stelisti de multe ori. Mi-a placut ca au fost mai "infipti" ca in meciul cu Lyon. Dar in continuare au gresit mult, au pierdut mingi usor, le-a fost parac frica sa intre la omul cu mingea. La golul 2, stateau fundasii nostri si se uitau la cei 3 de la Real ce se repezisera la minge de parca se temeau sa nu piarda golul in direct, ca reluare nu aveau unde sa vada. Carlos a iesit iar aiurea in tramvai. Nicolita s-a agitat, dar prost, nu a facut nimic. A pierdut multe mingi, a scapat mingea in afara terenului, a pasat aiurea. Lovin a fost inexistent, Goian a gresit, Paraschiv a fost slabutz. Eu nu am inteles de ce Olaroiu nu a inceput cu 2 atacanti. De ce nu l-a bagat pe Thereau de la inceput. S-a vazut clar diferenta in atacul Stelei cand a fost introdus francezul. Realul a fost o echipa mare, care a jucat un joc muuult peste clasa si valoarea noastra. Asta e! Ei au campioni mondiali si europeni adusi din toata lumea, noi avem jucatori de la Vaslui, Braila, Constanta, Timisoara, multi fara nici o experienta internationala.
Si pe mine m-a deranjat teribil comentariul de post grust de pe ProTV. Nu am injurat jucatorii nici cand au gresit sau au ratat, dar la comentatori le-am zis sa ma satur
.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi