Stelisti si steliste (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sunt tout a fait d'accord (sa fiu pe acceasi unda cu lyoneziii) ca Lyon este o masina de fotbal.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu zic ca nu a fost chiar asa de rau cum credeau unii, dar putea fii si mai bine decat se asteptau ceilalti.
Sa vedem ce facem cu madridul, ca se pare ca isi revin din hibernare, mai ales raul care a fost la un pas de a nu fii principal in meci, si a dat 2 goluri.
Sa speram ca totul va fii bine.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Uitati una din surorile mele aici aseara, aceasta poza trebuia sa apara pe prima pagina a ziarului daca ccc castiga Steaua. Dar a aparut pe site si la tv la pro tv la sport. Si imi spunea, mandra ca la un moment dat s-a vazut pe tabela mare in prim plan cu sora mea cealalta (ele sunt gemene) si ca nistre straini au venit la ele si le-a pus sa zica cu cuvintele lor (in engleza) ca Steaua e din nou in CL.....http://www.fanatik.ro/articol.php?sec=4&id=9182&fileId=6551 Cand o sa scoata si ele pozele, o sa va pun cu amandoua, ma laud cu ele, ca sunt frumoase.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

nu-i nimik. trebuie sa se concentreze pe meciurile viitoare!
hai steaua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

FORTZA STEAUA!

Suntem cu VOI si la bine si la rau...hai baieti ca se poate sa-i batem pe Real,sunt cam in kk!!!!...eu sunt optimista si cred ca se poate si mai mult!!!...BAFTA!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

S-au calificat si Dinamo si Rapid in grupele UEFA si asta e bine pt Ro in general, asa ca eu vreau sa ii felicit Nu dati:)

Oana felicitari surorilor tale, suporteri adevarati:)
Tu nu mergi la meci cand se joaca in Franta?:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Felicitari, Dinamo si Rapid! Avem nevoie de puncte cat mai multe in clasamentul general pe tari!

(...dar duminica sunt fan rapidist!)

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by Catalin

(...dar duminica sunt fan rapidist!)

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Imi statea pe dej'te sa spun:) dar si eu tot cu Rapidul tin duminica

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Uitai sa va spui:
Celor care sunteti maniaci sa aveti la colectie meciul de la Kiev, il puteti descarca separat, prima repriza si cea de-a doua.

Multumim celor de la www.magicasteaua.com/site/index.php?lang=ro" target="_blank">Magica Steaua!

P.S.: Oana, te tine te vedem asa pictata la Lyon?

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Eu nu cred ca voi merge pana la Lyon la meci, nu stiu, sa vad, depinde de starea mea si daca trec ei sa ma ia cu masina, ca daca nu, nu am chef sa merg singura cu trenul.

Mergi la inceput