@ construit CASA !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salutare! ce mai faceti? mai ridicati, mai ridicati?:)
am revenit si eu cu niste pozici la casa noastra. mai avem de lucrat pe ici pe colo, dar in mare am terminat-o.
http://new.photos.yahoo.com/darbyshaw79/album/576460762332389704#page1
Succes in continuare la activitati!

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor, sunt asa de suparata, cum apuc sa ma bucur si eu si sa vad sfarsitul cum dam inapoi, noi pe de o parte inaintam pe alta daramam. Mai exact acum cand instalatorii au venit sa-mi monteze obiectele sanitare, am descoperit ca la 2 bai WC a fost pus de instalatorii initiali care au tras tevaraia pe cand era casa la rosu, pe apa CALDA!!!! In plus la o cada nu mi-au pus nus' ce coturi si risc de la presiunea apei sa se sparga tevile in perete. Asa incat spargem noi acum. O scafa la bucatarie nu e bine facuta - trebuie sa o dau jos si sa o facem din nou. SUnt neagra de suparare SI mie peste 2 saptamani imi vine mobila de bucatarie. Nu mai pot de nervi. Sa nu mai spun ca peste o luna trebuie sa eliberez apartamentul pe care tocmai l-am vandut ieri.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Kriss79 vazut pozele casei voastre! Am ramas!
Intrebari:
ce parchet ai pus in living?
Mobilierul din bucatarie e la comanda? de unde?
Canapelele din living sunt extensibile?
Cabina d edus din baia lui Dan ce marca e? Dimensiuni, 95x95??

Mi-a placut ideea cu geamul de la bucatarie cu blatul de lucru in fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by CRIXIA

Kriss79 vazut pozele casei voastre! Am ramas!
Intrebari:
ce parchet ai pus in living?
Bambus

Mobilierul din bucatarie e la comanda? de unde?
Da, e la comanda facut de o firma din Iasi.Iti trimit numele ei pe PM. Dar nu a iesit exact cum vroiam noi. stii cum e..in show-room era finisata ca lumea, la noi are cateva scapari. A durat f.mult si masurile luate de arhitectul lor au lasat de dorit..in fine, acum ce sa mai facem?

Canapelele din living sunt extensibile?
Nu sunt extensibile. sunt din zambila de apa, cumparate din Buc de la Exo....! Iti trimit pe PM daca vrei firma importatoare. Au show room in Buc si in Brasov.

Cabina de edus din baia lui Dan ce marca e? Dimensiuni, 95x95??
Mai nu stiu ce marca e..tre` sa ma interesez, am vazut ca scrie pe ea Victoria, asta o fi modelul..dimensiunile sunt asa cum ai zis.
Minus-baia e micuta, el a insistat sa o aiba pe asta, mai mare si cand stai pe wc stai inghesuit..da` e treaba lui..
Si din cauza ei a trebuit sa astupam gemuletul, s-a pus un ventilator..

Mi-a placut ideea cu geamul de la bucatarie cu blatul de lucru in fata!
Da, tot sotul a insistat pe aspectul asta..dar asta a dus la o inaltime a mobilei de vreo 92cm..si nu suntem foarte inalti:)(1.70-io, 1,80- sotul)au facut asta pe raspunderea noastra.

Multumesc!!

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Marimar, potzi sa-mi scrii te rog si mie date de contact pt. firma cu care ai facut tu usa? Ai idee daca livreaza si in Buc?
Sheritra, am si eu o mare rugaminte, as vrea si eu te rog pe privat atat firma de termopane din Intorsura Buzaului cat si pe cea din Tg. Mures la care tzi-ai facut usa de intrare. Intzeleg ca si tu tot din Bucuresti esti si ca tzi le-au livrat fara probleme, ca a meritat si pretzul desi transportul cred ca fost destul de scump.
Kris79, foarte frumoasa casa, sa o stapanitzi sanatosi si sa va bucuratzi de ea. Imi potzi trimite si mie pls un PM cu datele firmei importatoare de canapele? Tot ne-extensibile vreau si eu.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor dar despre usile de la Porta Doors ce parerea avetzi? Ma refer atat la cele de exterior cat si de interior? Ca mie singurul lor defect mi se pare pretzul...in rest ai de unde sa alegi.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Tomasa, la Porta Doors, pretul este dublu decat ce gasesti in tara, asta si din cauza taxelor vamale, sunt aduse din Polonia. Inconvenientul major cel putin pt mine este ca nu sunt din lemn natur, asa cum imi doream. Sunt mai artificiale, prea perfecte fata de culoarea si caldura lemnului.
Cei cu usa din Tg Mures:

www.bucinmob.ro

De la intorsura Buzaului in episodu urmator, cand imi vine omul acasa sa-l intreb.
Bafta multa!
A, Miramar, stai linistita, toata lumea ttrece prin diverse peripetii pana-i gata casa.

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Tomasa - ce usi te intereseaza? cele de exterior sunt din lemn stratificat la mine, la fel ca si tamplaria de la geamurile termopan si sunt facute de o firma ddin Rasnov. Iar cele de interior sunt celulare cu furnir si tocuri/pervazuri din lemn de la alta firma din Bucuresti. Eu ti le recomand cu draga inima pe amandoua. Spune-mi ce te intereseaza ca sa stiu ce detalii sa-ti dau. Cele din lemn stratificat sunt din lemn de rasinoase si depinzand de ce culoare vrei sa fie baitul (cat de inchis) se poate vedea si fibra lemnului, aspectul lor insa este de lemn lacuit, nu perfect finisat cum e furnirul, pentru usile exterioare si tamplarie, mai ales ca eu le-am facut maro inchis e ok, dar la interior nu mi-as fi pus usi din astea decat la o casa de vacanta. Eu le am la interior cu furnir de lemn. Adica aspectul este. Ma rog depinde si de gusturi.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Vleau shi eu!
Date de contact: usi int, ext, geamuri, mobila bucatarie iasi, canapea!
Multumesc!

Mergi la inceput

Alinutza - activeaza-ti casuta privata ca sa pot sa-ti dau datele de contact, ca n-am voie sa le postez pe forum, ca sa nu facem reclama.

Mergi la inceput