Piatra Neamt - Perla Moldovei (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura bineinteles ca ne intalnim. Am vazut programul scris de tine. Este pt toata sapt? In week-end nu avetzi alt program? Ne-am putea intalni si seara pe la 19 in cursul sapt. Trebuie sa vedem si Dana cum poate. Spor la gasit un post de lucru bun!
Noi ne recuperam incet incet dupa o sapt plina de treaba. In rest treaba cu programul si mancarea nu prea da roade asa cum am crezut.
Week-end placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna dimineata

Laura nu inteleg de ce vrei sa te intorci la serviciu asa de repede,mai ales ca ai doi copii mici,nu unul,si cine-i creste mai bine decat mama???Era bine daca aveai unul dintre parinti prin apropiere ca sa te ajute

Fata mea doarme zilnic intre orele 14 si 16,cu aproximatie,iar pana in 13 iesim la plimbare prin zona orion

E si ea racita,nu face febra,e mucoasa si stranuta intr-una,ii dau tot felul de leacuri naturale,sa speram ca scapam fara antibiotic si sper sa nu ia si cel mare

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!

N-am mai reusit sa intru de ceva vreme, baietelul meu nu prea ma lasa nici sa respir, mai ales sa stau pe net....din pacate!
Am intrat pentru ca am nevoie de ajutorul vostru! Am nevoie sa-mi recomandati un doctor ginecolog bun, unde sa pot face o ecografie mamara. De ceva vreme fac in fiecare an si mi-a venbit vremea si anul asta. Fiind noua in oras nu prea cunosc. Anul trecut in toamna am mers la o doctorita dar nu mi-a placut deloc. Poate stiti vreun doctor bun, pentru mine este foarte important! Am (ca jumatate din populatia feminina a globului) mastoza fibrochistica. Numai ca in ultima perioada am simtit niste schimbari si mi-a cam intrat frica in oase, cum se spune.
Va rog frumos daca imi puteti recomnda vreun doctor bun - chiar daca e mai scump, sau eu stiu,se ajunge ma greu, fac tot posibilul!
Multumesc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Va spuneam ca imi scot cpii in 2 reprize afara, dar s-au mai schimbat lucrurile. Si-au schimbat singuri programul de somn, asa ca acum dorm o singura data, de pe la 12:30 -13 pana pe la 15. Dupa somn mananca si cam pe la 16:30 iesim afara. Ies cu soacra'mea de obocei (sau singura) si ma intalnesc si cu sotul in parc. La locul de joaca de la Aurora ii duc eu, ca au destul loc sa se desfasoare.

Lunna motivele pt care vroiam inapoi la munca erau mai multe. eu sunt programator la o firma si in domeniul asta se schimba lucrurile foarte mult intr-un timp scurt, asa ca ma simt foarte ramasa pe dinafara, eu stand si 6 luni inainte de a naste in concediu medical. Asta e un motiv bun pentru sefi sa ma plateasca mai putin, argumentand ca am nevoie de o perioada de acomodare si invatare care le manaca lor timp si bani, fara ca eu sa produc mare lucru. Ma gandeam ca daca ma duceam acum, cat mai iau ceva bani de la stat pt copii (alocatiile si stimulentul), cand faceau ei 2 ani m-as fi putut duce cu alta putere de negociere sa cer o marire de salar. Dar am tot cantarit argumentele pro si contra, plus atitudinea celor de la firma (unde multe lucruri s-au schimbat in rau, din ce am discutat cu 2 colegi) m-au determinat sa mai stau un timp. O sa incerc sa recuperez cate ceva din ce am pierdut invatand acasa, dar mi-e f. greu cu cei mici pe capul meu non stop, plus bucatarie, menaj... stii si tu cum e.
ellinia nu stiu ce sfat sa-ti dau. Eu am pierdut 2 sarcini si am fost total dezamagita de atitudinea si "profesionalismul" unor medici considerati ca fiind cei mai buni din oras. Eu am ales sa fac drumuri in timpul sarcinii si sa nasc la Iasi, cu o doctorita careia eu cred ca ii datorez faptul ca acum am minunile de copii pe care ii am. Sanatate multa! Am inteles ca la Poparlan si la Tataru la cabinete sunt ecografe mai performante, dar nu stiu sa-ti spun ei ca medici cat sunt de competenti.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Ellinia ,ca si Laura iti spun ca sunt satula de medicii de aici de la noi,toti au si bune si rele.Eu de Tataru nu vreau sa mai aud,mi-e sila de ea,chit ca are ea aparatura si nu mai stiu eu ce iar de Poparlan nu stiu ce sa zic,am fost de 3 ori la el si pana la urma problema mea am rezolvat-o la el(o rana pe col de care nu mai scapam).Initial eu si sotul vroiam sa mergem pe la Tg Mures(am mai fost o data prin primavara) dar o colega a sotului meu m-a intrebat de ce nu merg la el,ca are si aparatura buna etc.Si asa mi-am propus sa incerc si sa mai aflu o parere.Acum sunt multumita de el,pt ca o alta dr de la noi imi daduse deja bilet de internare in spatal ca sa-mi faca conizatie,iar el mi-a facut excuzie cu ansa lletz si am plecat pe picioarele mele acasa.Peste vreo luna si ceva treb sa merg iar la control.Nu stiu ce sa-ti zic,toti au cate o hiba...

Laura ai dreptate,poate totusi gasesti ceva mai bun succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna seara, dragelor!

Ce mai ziceti voi? Am citit in fuga noutatile, ca am intrat din nou in criza de timp... am joi un examen f important si tre sa fug sa invat...

Pisicuta, cum ati re. cu casa?

Va pup dulce si-mi lipsiti...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Multumesc mult Luna si Laura! Doctorita de care zceam eu ca am fost e dr. Tataru...si acum mi s-a intarit ceea ce credeam...Am sa incerc la Poparlan da' mi-e frica sa nu fie aglomerat si sa ma expedieze repede.

Am vazut ca aveti o listuta si ca apar si eu in listuta! pentru ca nu m-ati uitat! Poate completati si la mine, data nasterii a lui Stefan e 25 februarie 2005 iar a mea 22 ianuarie 1979. Incerc sa fiu mai activa de acum incolo!

Mergi la inceput

Buna

Ionella bafta la examen!E pt un loc de munca sau scoala de soferi?

Pisicuta te asteptam inapoi,chiar....ati rezolvat cu casa??

Anaa iar ai disparut????Cred ca profiti de vremea asta frumoasa

Ellinia,cand o sa intre Ionela o sa treaca data la listuta!In ce zona stai?

V-am zis ca mi-am schimbat look-ul???Nu cred...mi-am tuns pleata ca era prea lunga si efectiv nu mai suportam

Pup la toata lumea!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellinia

Multumesc mult Luna si Laura! Doctorita de care zceam eu ca am fost e dr. Tataru...si acum mi s-a intarit ceea ce credeam...Am sa incerc la Poparlan da' mi-e frica sa nu fie aglomerat si sa ma expedieze repede.

Am vazut ca aveti o listuta si ca apar si eu in listuta! pentru ca nu m-ati uitat! Poate completati si la mine, data nasterii a lui Stefan e 25 februarie 2005 iar a mea 22 ianuarie 1979. Incerc sa fiu mai activa de acum incolo!

completat listuta

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Buna seara, dragele mele!

Lunna, am un ex extrem de important, pt schimbare de job. Sper sa-mi ajute D-zeu... Imi place sa traiesc la maxim, nu ma cumintesc... poate-oi gasi si eu job-ul ideal! Si... corect, ia mai pune si dumneata niste poze pe aici...

Mergi la inceput