LA MULTI ANI ! , tuturor aniversatilor si un gand curat si inaltator, asa cum sunt Sf. Arhangheli Mihail si Gavril!

Alina
si printul Rares
Pozele noastre

pentru toti cei care isi serbeaza azi onomastica
O zi buna!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Eu iar sunt libera,dar din pacate lucrez sambata

Oricum azi avem zi de distractie,hoiareala si eventual cumparaturi.Ne ducem in mall sa ne distram si apoi prin hupermarket cred.Ne mai vedem azi![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Intram si noi sa spunem A MUTI ANI ! pentru Mihai(Mihaela) si Gavril(Gabriela). Sa fitzi sanatosi, saiubitzi si sa fitzi iubitzi.

Intru si eu sa urez, cum se cuvine, un calduros "La multi ani!" sarbatoritilor zilei, ca azi dimineata am fost intr-o fuga...
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Fetelor,eram pe pag 4

vad ca nu mai aveti chef de scris sau ati petrecut cam mult ieri
??
beyyy trezirea
!!!!!
Dana
Paul(6)
Ana Maria(2) 
Mai Dana eu ne-am vazut pe pagina 2.....poate ca nici ceilaltzi nu prea au avut chef de scris....
Ieri ne-am plimbat pe la un Mihai si o Gabriela. Trebuia sa mai trecem pe la al 2-lea Mihai, dar n-am mai ajuns....Cand vrei si tu sa stai mai mult, parca timpul se contracta si trece prea repede.
fain... am scris un mesaj si... mi s-a sters, ca s-a blocat calculatorul
! Si tocmai va povesteam ca am chiulit de la scoala (aveam cursuri in seara asta) si am venit acasa si m-am uitat la Ice Age 2...
Pup si va urez o seara minunata...
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
si io...
, azi nu va mai ratez, scriu dar mai tarziu![]()
![]()
Alina
si printul Rares
Pozele noastre