Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Ce frig e afara, brrrr! Ce bine ca avem caldura!
Noi mergem la inmormantare la ora 14, o ducem si pe Adelina cu caruciorul, vreau sa merg neaparat.

Gabi, ai scos mucii cu pompita? Eu cu Dragos am tras foarte mult cu mucii pana la 2 luni. Eu foloseam ser fiziologic si ser efedrinat.
Ieri l-am tuns si noi pe Dragos, pe el il tunde sotul lui tusi care a stat cu el.

Clau, o fi citit Raul pe aici ce ai scris si de aia s-a cumintit!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, o stiam pe colega ta care a murit. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Avem 2 poze noi.
fetelor, unde gasesc rochite faine?Am fost ieri in oras dar nu am apucat sa meg decat la 3 magazine: la teba , bebeto si Junor. La Junior(La podgoria au niste preturi de mori. Mi-a placut un sarafan care era 98 lei si am mai vazut inca un sarafan cu bluza 83 de lei cred. Vreau ceva de calitate , dar la un pret rezonabil totusi.
Acum mi-am mai adus aminte ca am vazut la san marco mall un magazin cu hainute de copii foarte faine, dar si alea erau exagerat de scumpe.

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Gabi langa posta mare este un magazin mic mic cu hainutze pt copii si chiar am vazut in vitrina costumase pt botez,erau dragutze,acuma tu sti ce-ti place.In Mall intr-adevar sunt ceva standuri cu hainutze de copii super.
Clauditzo felicitari!!!!Pe cand ruperea de nori in zona 300?Ca doar trebuie inaugurat
pupici la toate

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Gabi, la Regalo ai fost? De fapt si acolo au preturi spectaculoase. Pe Eminescu mai este un magazin langa Dominiq, Kinder Surprise se cheama, au si acolo hainute foarte fain, nu stiu sigur daca au si de bb ca eu la Dragos ii mai cumpar de acolo, e vis a vis de "Lumea Piticilor" (magazinul lu' Teba). Mai este pe Horia un magazin Kiki riki.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Am vazut pozele, a doua e mortala cum se uita Ioana foarte atenta la Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, daca nu vreti sa mai dati bani pe rochita si va place cum a fost Timeea noi vi-o dam cu draga inima. Vezi pozele de la botez la Timeea la semnatura.

Carmen, am emotii.. Cand veniti dati un semn de viata!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Gabi, as putea sa-ti dau si eu rochita, dar nu cred ca e buna de Ioana. Eu i-am dat-o peste o salopetuta ca era subtire si abia i-am inchis fermoarul la spate, Ioana e mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Am sosit...

Deci, pe 30.10 suntem programati la interventie laparoscopica , pt absorbtia lichidului daca e chist sau recoltare de tesut daca e tumora.Din pacate e prea mare sa fie salvat rinichiu indiferent de natura tumorii...asa ca trebuie scos.Cel putin asa ne-a spus azi, acum poate ca daca e benigna se mai razgandeste ( eu asa sper).Oricum dr. zicea ca are sperante sa fie totusi chist.

Gabi faine pozele si sunt si eu dispusa sa imprumut trusoul de botez , dar nu stiu de ce am impresia ca o sa-i cumperi tu unul ca sa-ti ramana "zestre".

In alata ordine de idei aveti ceva cunostinte despre imprumuturile pt nevoi personale ? sunt mari dobanzile sau la ce banca e mai avantajos ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Nico va doresc tot binele din lume,sa va ajute D-zeu sa treceti peste toate .In privinta bancilor noi de ex avem 2 credite la BCR,noua acolo ne-a convenit.Al doilea l-am luat anul trecut,100mil pe 45 de luni ,rata 3 045 000 lei pe luna.Acuma vezi tu la altii cum e.Primul e ipotecar ,in euro,asa ca n-are rost sa-ti fac capul calendar .
Acuma va las,merg sa o trezesc pe Biutza sa o pregatesc pt scoala si eu merg in oras la finante si la cumparaturi.
pupici la toate

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput