Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Alina e foarte frumoasa Adelina. Sa va traiasca! Si tortul e foarte fain. Dragos a crescut si parca amai slabit.
Clau, bafta la audit.
Hildegard, ce mare e Stefan!
Magda, spor la antrenamente!Si Bianca e tare frumoasa!
Gabi, bravo pt fetita cuminte. Si fetele mele vorbesc urit citeodata.Deci numai in chefuri o s-o tineti.
Ioana, tare frumosi amindoi copilasii.
Flavia, voi cind faceti botezul?
Fetelor, la voi a mers forumul? Ca eu am incercat ieri de vreo 2 ori sa intru si nu mergea.
Ieri au fost gizele la circ cu bunica.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, rochita am cumparat-o de la un magazin de pe Eminescu, Tabita se cheama. Au acolo multe hainute pentru bb si copilasi mai mari si nu numai hainute, foarte multe produse pentru copii.

Hildegard, nu stiu daca poti face la 1 an aceste vaccinuri deoarece nu ai inceput cu ele,unele au mai multe tuplini(de ex. Pentaximul) nu stiu exact ca nu le-am "studiat". Noi nu am facut reactie la nici un vaccin si le-am facut tot de la stat, doar Varilrix-ul l-am cumparat ca nu era gratuit. Noi l-am comandat la farmacie si l-a adus doar la comanda.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Il stiu, magazinul. Era in Gemi, au stand si in Jegson.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

N-am rezistat sa nu intru

Alina, eu cand am vazut-o pe Adelina am zis ca e ca un pufulete Scumpa mai e
N-am putut sa nu remarc ca-ti sta super super bine cu palarie, care de altfel sunt moartea mea desi arat ca naiba cu ele pe cap

Gabi, noi le-am zis ca de acum incolo sa fie pe faza pe cine angajeaza ca de nu-s fotomodele ca noi (adica viitoare fotomodele) nu le acceptam in gasca Ne platesc abonamentul pentru ca pana acum numai baietii au beneficiat de activitati sportive gratuit si ne-am revoltat, ce naiba In abonament avem inclus aerobicu, sauna si inotu...numai timpu n-avem

Diana, asa se pare ca astia nu vor sa ne lase sa fim vecine Asa de tare ma dispera asteptarea ca am momente cand imi vine sa merg peste ei Ma enerveaza ca nu pot nici macar sa ma duc linistita cu omu sa-mi masoare bucataria, sa-mi fac mobila, nu pot sa-mi duc electroasnicele...MA DISPERA

Si azi m-a disperat si Raul de am zis ca dau cu el de toti pereti. Inebunesc cand imi intoarce vorba. Nu suport sa ma ingane sau sa-mi rada in fatza si azi numa asa a tinut-o Offfff sper sa aveti dreptate, sa fie o faza care trece, ca altfel nu stiu cum rezist fara sa-i aplic una-doua la fund

Gata, ma duc sa-mi pregatesc hainele pe maine...pupici

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

No ce de evenimente .Deci pe rand ,

Alinus scumpa tare Adelina toata-n volanase si tu esti tip-top cu palaria

Gabi ma apuca disperarea ca incepe si zana Mel sa faca mofturi si fite .Azi dupa ce am venit de la baie , facuse kk, nu am reusit sa o conving sa-i pun scutec si pana am tot parlamentat a facut pipi in patul mare si nu putin... Dupa-masa nu a vrut sa vina sa o schimb de kk , am momit-o cu bere .

Ioana , Alesio inca mai "pica" de somn ?

Flavia chiar ma uitam pe insemnarile mele si Mel papa 110-120 ml lapte din 3 in 3 ore la 6 luni .

Maggda eu vroiam cizme cu bot rotund si toc de cowboy, sa fiu si eu mai la moda dar mi-a trecut asa ca am sa caut cizme "serioase" prin oras. De unde-i stiti pe Fane si Anto ?

Clau sambata asta nu ati fost la nunta ?

Veronica , fara cuvinte...Mel acum are 11,5 kg cu tot cu ambalaj , iar la 1 an nu avea 9 kg

Mey Dienuska, Jegson zici ? , no las' ca-i bun si ala la ceva .

Mai este si pe centru, langa Posta mare ,un magazin cu hainte pt copii si gasiti si pentru botez . Eu ce sa zic, sper sa nasesc si eu o fetita ca sa pot sa-i dau hainutele lui Mel ca tare dragi mis.

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Sunt tare suparata, a murit o colega de-a mea, avea in jur la 60 de ani, era pensionara, dar mai lucra la noi la fisier(Gabi, tu sigur o stii pe tanti Aurica). A operat-o joi la Timisoara de tumora pe creier si anevrism cerebral si nu s-a mai trezit, a fost in coma, de ieri era conectata la aparate ca nu mai respira. Medicii ziceau ca operatia a reusit, dar nu se stie niciodata ce urmeaza, mai ales ca a fost o operatie foarte complicata.
Nu s-a simtit rau inainte de operatie, avea doar tulburari de vedere, in ultimul timp destul de mari, dupa RMN s-a pus diagnosticul si foarte repede au programat-o pentru operatie. Eu ii ziceam la Calin ca mai bine nu se opera. Of, ce rau imi pare!

Fetelor, multumim pentru aprecieri!
Palariile imi plac foarte mult, era o perioada cand mergeam periodic pe la LuciaM sa vad ce mai apare nou.Am vreo 8 sau 9, nu mai stiu exact.

Diana, da zicea si Flavia ca au stand in Jegson cei de la Tabita.

Cristina, vad ca mesajul tau apare inainte de al meu, intra de pe noua adresa a forumului si atunci apare normal.
http://forum.desprecopii.com/forum/

Nico, votez si eu pentru cizme "serioase".

Clau, am impresia ca Raul e Dragos 2.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Alinush imi pare rau pt colega ta,D-zeu sa o odihneasca.
Nico mama da ce ochisori buni ai .Sotul meu a lucrat pe vremea lu impuscatu cu mama lu Fane iar Fane ne-a pus toate geamurile si usile la casa (avea cea mai buna oferta cu profile Veka),iar de o luna sotul e sef de atelier la Fane,cam asta e povestea.
Azi am drumuri la finante sa dam bani la stat .
pupici la toate

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Nu, nu va mirati asa tare ca in nici 2 zile e al treilea mesaj si NU, nu-mi pot reveni la bunele obiceiuri de a posta zilnic desi uneori duc doru

Alina, cand ne-am casatorit vroiam sa-mi pun palarie in loc de voal si chiar gasisem una super draguta dar aratam ca naiba si m-am lasat pagubasa Are si soacra mea cateva super faine, mor dupa ele

Imi pare rau pentru colega ta

Magda, ce cauti la ora asta pe forum??

Nico am terminat cu nuntile si botezurile. Ultima sambata a fost pe 2 oct, de fapt a fost botezul vecinutului meu, dar am fost singura ca al meu sot a fost plecat din Arad. Nu mi-a placut singura
Mi-a ajuns, sa nu mai aud de nunti si botezuri pana anu viitor. Oricum pe anu viitor avem deja 3 nunti si toate 3 obligatorii si importante (nasa, varu primar si o prietena f buna din facultate)

Sa uit, aseara l-am intrebat pe Raul de ce e asa rau si stiti ce mi-a zis?? "asa tebue" (asa trebuie)
Alina, asa se pare ca Raul e Dragos2

Gata plec, va pupitez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, imi pare tare rau de colega ta! Dumnezeu sa o odihneasca!
Si pe noi ne dispera Tudor! cred ca o sa-i arunc toate hainele la gunoi , ca nu vrea sa se imbrace cu nimic. Azi a fost musai sa il imbrac la fel c a ieri, desi tricoul era murdarel. De geaca nici nu vrea sa auda. Accepta o vesta, dar nu e groasa.
Ioana mea a dormit de la 22, pana la 4.30. Nici atunci nu a plans , am auzit-o cum se misca in patut. De pe la 1 nu am mai dormit linistita, m-am tot uitat la ceas.

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Buna dimineata,

No Zana mea e treaza de la 9 dar nici acum nu pot sa o scot din pat, leneveste si asculta Yanni , nici nu vreau sa ma gandesc cand va adormi la pranz .

Alina Dumnzeu s-o odihneasca , brr ma infior...

Maine mergem iar la Szeged cu Ovi, se pare ca in urma unui alt RMN formatiunea are aceiasi dimensiune dar...nu e chist, dar nici aspect de tumora maligna nu are.Asa ca mergem maine si vedem ce hotarasc medicii de acolo, se pare ca tre' scoasa dar partea buna e ca se poate doar o parte din rinichi deoarece e in medulara si u afecteaza functia urinara si nici vascularizatia ( asa zic astia de aici ).

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput