Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Venim si noi putin dupa 11. Gabi nu m-a sunat inca, dar o sun eu daca nu ma suna ea cam in 30 de minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

No noi suntem deja acasa si zanae in pat doarme.A mai facut 3 crize de lacrimi dar a mancat bine si s-a culcat fara mofturi.

Ce bine ca ne-am intalnit, chiar ca ar mai trebui sa ne mai vedem asa , atat cat mai tine vremea buna.

Aveti Bblasi scumpici si cumintei si voi sunteti mamici sexy .Alina fara comentarii...

Ioana e intr-adevar maaaare , Bogdan are niste buzite apetisante iar Adelina are un nasuc mic ce-mi aduce aminte de a lui Mel.

No ma duc sa ma spal pe cap pt ca seara cu forumu' asta nu mai apuc

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Noi a ajuns la 16.30 acasa. A fost super iesirea Sper sa ne vedem mai des.
Sa vedeti ce am patit. Am ajuns acasa, am schimbat-o de scutec, i-amd at sa mance, am pus-o in patut pe burtica si dupa vreo 10 minute a facut kk upa care a devenit foarte agitata. Cand sa o iau...surpriza ( sau nu!, ca vi-am zis ce am patit ieri)..ii iesise kk pana pe piept si sub brat1Scutecele astea se pare ca nu mai sunt deloc absorbante. Si chiar le face reclama, ca sunt foarte absorbante si pentru scaunele moi. Cu siguranta o sa incerc alte scutece, ca asa mi-e si frica sa merg undeva cu ea , sa nu ma fac de kko

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Noi am ajuns acasa la 16:45 morti de foame.

Gabi, dupa cum spuneam cand am ajuns acasa s-a trezit.

Vorbeam de adresa forumului, incercati asa http://forum.desprecopii.com/forum

A fost foarte fain la plimbare. Eu cu Alina si Gabi si bineinteles cu copilasii am fost la Gelateria Venetia si am papat pizza si inghetata. Trebuie sa ne mai intalnim.

Diana ne pare rau ca nu ati putut veni.

carmen v-a zis doar de ai nostrii copilasi, dar de a ei a uitat. E o scumpa si s-a apucat cand am ajuns sa plimbe carucioarele .

Va las ca mergem sa schimbam scutecul ca a facut "pachet".

Era sa uit ... Carmen ai pierdut o scena faina ... toate trei stand pe o banca cu tatele pe afara si dand de mancare copilasilor exact la ora 2 cand ieseau studentii de la faculta ...

Mami de Bogdan cel nazdravan
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, cand am citit ce ai scris mi-am amintit cum stateam pe banca cu tzatzele afara la alaptat.

Noi am mers pana acasa, am schimbat-o, i-am dat sa manance si am plecat la cineva, la 19,30 am ajuns acasa (plecate de la 11,30). A fost prima zi "aglomerata" a Adelinei, dar i-a placut.

Nico, Mela e o scumpa, mie imi place foarte mult cum vorbeste, e tare dulce si cumintica.

Gabi, Doamne ce nasol cu scutecele...si eu vreau sa incerc altele. Sigur nu era Ioana de inghetata???
Eu tot timpul am in geanta 2 body si 2 salopetele cand plecam undeva, ma gandesc ca daca ii curge pampersul...

De acord si eu sa ne mai intalnim, a fost super, ne-am plimbat, ne-am relaxat, am mancat...dupa care ne-am molesit si era bun un somn.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Va scriu de pe telefonu lui Cipri ca sa il testez si eu.
Alina si eu umblu cu haine de schimb dupa mine.

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Vad ca v-ati intilnit prin zona mea...Ieri nu am deschis calc asa ca nu am stiut, dar oricum nu eram pe-acasa.
Ceva poze?
Acu am pus gizele in pat, dar ma striga...
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioi ca bine ziceti, e plin de studenti pe mal cam la toate oreleDar voi ati ramas acolo pe banca in mijlocul intersectiei ????

A fost buna pizza ?eu nu alaptez dar pofta am

Hai sa va zic Huggies ,sau cum s-a scrie , nu-mi plac pt ca in spate unde e elasticul( asa ca si la Happy cel, care l-ati vazut la mine)e o portiune mult mai lata de material sintetic(punga sau cum sa-i zic)siMmel tot timpul transpira acolo si se irita.Deci eu as opta pt Happy, Libero nu am incercat.

Cristina cum merge treaba ?

Diana ce mai zici ? cum esti cu urticaria ?

Ioana pacat ca nu ai reusit sa vi .

Flavia acum ai vazut de unde e bronzul meu si al Melaniei ?

Io ma tot gandesc la voi...masina aveti, carnet aveti , ce va costa sa va puneti copiii in masina si sa veniti pe mal la plimbare in fiecare zi.Stati in parc unde deocamdata e foarte frumos , mai dati o tura prin oras , mai mancati ceva si apoi acasa.Nu tre' sa la faceti pe toate odata !

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nico, da, acolo in mijlocul intersectiei am ramas, pe banca aceea unde ne-am despartit de tine.
Ar fi fain sa mergem in fiecare zi la plimbare pe mal, sa mancam, cand ajungem acasa nu mai putem face nimic ca suntem obosite.
A fost buna pizza, da' si inghetata!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No fain ca v-ati distrat. Eu dupa o noapte nedormita de la scarpinat inca nu reusesc sa-mi revin. Urticaria mi-a trecut de ieri, dimineata cand m-am trezit cupa 2 ore de somn linistite (in sfarsit) datorita Peritolului nu mai aveam nimic. Dar nimic! In schimb picam la propriu de oboseala si mi se inchideau ochii. Nici gand de parc... Vasile a venit mai repede acasa sa ma ajute ca altfel adormeam in strada cu pruncii.
Acu mandra s-o trezit la 7 , sta la mine in brate si e super vioaie si eu mooooor de sooooomn!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput