Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Avem poze in albumul de pe Yahoo!

Am iesit si eu azi afara cu ambii pitici, singura.A fost tare bine!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ce scumpi sunt baietii tai , Ioana .Chiar ca ti-e bine cu 2 Bblasi ! Pozele sunt foarte reusite. Unde ati sarbatorit la Cuibul Cocorilor ?

Gabi eu as vrea sa fie undeva afara si unde sa putem sa si inchinam cu ceva tarie .Pe strand mi-e teama ca o sa tot alergam dupa Melania .

Flavia vezi ce faci cu laptele praf ! fiti pe pace ca nu mor de foame copilasii !

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, de 2 zile si Adelina suge de la ambii sani si nu prea cred ca se satura ca apoi plange si isi suge pumnii. Tot asa si eu, nu mai curge laptele sa-mi patez toate hainele si sanii nu mai sunt plini, sunt tare "blegiti". La magazinul Natura este ceva ceai pentru stimularea lactatiei (doar acolo il gasesti), e foarte bun, mi-a zis pediatra, maine imi cumpar si eu.
Pe cand mi-am cumparat si eu recipiente de la Avent pentru depozitarea laptelui nu mai am ce depozita.
Ce lapte praf ii dai?

Ioana, ce fain sunt pozele! V-a placut la Cuibul Cocorilor?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, sa iti traiasca copilashii! Sunt tare scumpi! Ati facut 2 chefuri? ca am vazut 2 torturi.
Eu am facut azi clatite cu sunca si ciuperci la cuptor. De abia astept sa vina Cipri cu Tudor sa mancamAlina siFlavia, daca aveti sanii mai moi asta nu insemna ca nu mai aveti lapte. laptele se produce si intimp ce suge bb. Si ai mei s-au inmuiat, dar nici nu ma gandesc sa-i dau supliment.
Azi a fost mai cumintica Ioana, nu a prea plNS si nu a mai mancat asa des. a stat foarte mult treaza si cuinte. Da r a stat mai mult in scoica. Am observat ca ziua nu-i prea place la orizontala. Ii place si pe burtica sa doarma.
Alina eu am ceva ceai pentru stimularea lactatiei de la Fares si e la pliculete. Ce ceai e ala de la natura? Sa imi spui ce contine.

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Alesio! Ioana ce mare e deja! Eu nu l-am vazut de ceva vreme dar a crescut mult. Sunt asa draguti impreuna. Sa va traiasca amindoi.
Gabi, ce harnicuta esti.
Magda, promitator inceput!
Clauuuu!
Flavia,Alina beti multe lichide si papati bine.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Gabi,maine imi cumpar ceaiul si iti zic ce contine.
Inca nu i-am dat lapte praf la Adelina, o sa vad cat mai pune in greutate.

Cristina, eu pap bine si FOARTE mult, in curand imi voi schimba garderoba, in loc sa dau jos kg mai pun.

Flavia, Gabi, Ioana, Nico, Diana, nu ne intalnim miercuri pe mal? sau ziceti voi o zi cand v-ar conveni, hai veniti cu propuneri, ar fi fain sa ne plimbam cu piticii.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ar fi fain sa ne intalnim, dar as vrea sa stiu clar daca da sau nu, ca nu am masina si sa vad cum rezolv problema asta.

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Gabi, eu vin, sa vedem ce zic restul fetelor. La ce ora sa ne intalnim? Si eu vreau sa stiu ca depind de Calin cu masina si mai are si el programul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Sunt de acord si cred ca si Diana, am discutat cu ea si ea m-a pus la curent cu intenia voastra.Ideea e ca , dpdv al Dianei si al meu , am vrea sa fie intr-un parc. Putem si af fi mai indicat, pt ca sunt banci mai dosite daca vrea unul dintre pitici sa pape , in cel de la intrarea in strand .(acolo unde ne-am intalnit prima data anul acesta)

Despre ora , zic in jur de 11, pana atunci se mai incalzeste.Ce ziceti ? e bine ?

Alina nu stiu de ce am retinut eu sau poate asa am avut impresia ca tu stai la Intim .

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Eu sunt de acord la 11 sau 11,30 (sa fie cald).
Sa-mi explicati si mie va rog unde e parcul ca eu nu am fost atunci la intalnire.

Mergi la inceput