Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!A fost tare frumos la nunta,a fost o nunta simpla,fara fasturi dar la care ne-am simtit bine,muzica a fost ok.Acum m-am bantui pe net si la lucru cu mine!

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Buna fetelor,mai dau si eu pe aici.

Felicitari tuturor cu bb-ii.Sunt tare draguti si dragute.I-am vazut pe toti.

Am o intrebare la voi,am pus si la discutii generale dar nu a raspuns nimeni.
Ne trebuie noua romanilor viza pentru Turcia?eu ma voi duce(daca primesc viza) in Pakistan si am o oprire de 5 ore in Istanbul.Imi trebuie viza sau viza de tranzit?Nu voi iesi din aeroport ca nu am chef de plimbari ca voi fi singura si nu ma cunosc acolo.Nu vreau sa am surprize sa-mi zica ca imi trebuie viza de tranzit sau asa ceva.

in rest sunt ok,de sot m-am despartit,locuim in aceeasi locuinta dar traim doar ca buni prieteni.
Am inceput din martie sa dansez pe muzica din filmele indiene si deocamdata ii singurul lucru ce ma face fericita.

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Maria, eu am patut si de lemn si pliant.Cel pliant il tinem la bunici si pentru concedii.
Nico, esti totala cu berea.
Linda, ma bucur ca mai dai pe la noi. Imi pare rau ca te-ai despartit de sot.parca anul trecut va fceati planuri de bb. Ce sa faci, asta e viata! Din cate stiu eu ,nu trebuie viza pentru Turcia. Ce faci in Pakistan? Cu dansul nu am inteles exact, asta lucrezi?
Ioana mea are program artisiti si noaptea de la 3.30. Azi noapte a tinut doar o ora dar noaptea trecuta 2 ore, pna la 5.30, iar la 6.30 s-a trezit Tudor. In seara asta l-am last la bunici, ca iar i s-a intors raceala si tot calare pa asta mica e ! Nu as vrea sa se imbolnaveasca si ea.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Maria noi avem patut pliant si sunt multumita ca l-am ales , in cele din urma pt ca initial vroiam de lemn. Are dimensunile de 70/110cm fata de cel din lemn de 60/120cm si cei 10cm in plus pe latime conteaza, zic eu , mai ales ca va trebui cand va fi de 7-8 luni sa-i pui buteti protectori pe lateralsi mai iau si ei din spatiu.Parerea mea.

Am citit si eu despre Chantal, e foarte dureros ca se mai poate intampla asa ceva in zilele noastre.Nasol pt ca din cauza cezarienei va trebui sa astepte 1 an pana poate incerca din nou si cred ca-ti trebuie putere multa sa treci peste asa o nenorocire.

Linda pacat ca ati ajuns la divort, mi-aduc si eu aminte ca anul trecut pomeneai de asa ceva, era chiar in perioada cand am inceput sa intru si eu pe la acest subiect.Cat despre viza nu stiu ce sa zic , nu cunosc amanunte.

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Azi dupa masa am mers la Cicir si am ajuns acasa la 23,30. Am stat afara in curte, am facut si mici ca nu am rezistat tentatiei si ne-am simtit tare bine.
Dragos tuseste putin si ii curge nasul, sper sa nu se agraveze prea tare ca la gradinita copiii s-au imbolnavit deja. De maine ii dau Bronho-Vaxom pentru imunitate, i-am dat in fiecare toamna si a ajutat.
Adelina e bine, ma cam "dispera" ca suge putin, cate 5 minute si apoi 2-3 ore nu mai mananca, daca ii dau mai repede o doare burtica si tot plange.Noaptea doarme bine...inca... Am cantarit-o azi si are 4100 g, am plecat din matern cu 3210 g. A pus bine, dar eu fac comparatie cu Dragos, el in prima luna a pus 1200 g. Avem 1 luna deja!
Voi ati cantarit bebelasii?

Cristina, acolo in Sanicolau fac doar la comanda, asa stiu sau poate nimeresti sa aiba facuti ce te intereseaza, marime si model.

Linda, ma bucur ca ne mai scrii, imi pare rau ca te-ai despartit de sot, dar viata merge inainte. In Arad nu ai mai fost?

Maria, noi avem patut pliant din ala cu plasa, la Dragos am avut de lemn, mi se pare mai practic cel pliant, al nostru e de 120/60. Caciulite avem si tip fes si care se leaga sub barbie, ii pun caciulita doar dupa baie si o las si noaptea.

Flavia, ce mai faceti, ati facut proba suptului? Am citit ca nu e bine sa se faca proba suptului ca doar le streseaza pe mamici si sunt tentate sa le dea completare cu lapte praf bebeilor, desi ei pun bine in greutate.

Nico, ceva bere azi?

Gabi, ce ii dai la Tudor pentru raceala?

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Alina, am inceput sa ii dau si eu de saptamana trecuta bronho-vaxom, azi e a 6-a zi si ii dau 10 zile. Tu e schema de tratament ai? Mie mi-a zis marienut , sa-i dau asa, dupa care 20 pauza, 3 luni la rand. Lui Tudor ii mai dau Nurofen, sirop Stodal, ca i-am dat Pectolyn aproape o saptamana si tot degeaba. ieri i-am dat si oscilo de 2 ori. Tu ce ii dai lui Dragos?
Ioana mea e tare plangacioasa. Ma dispera. Azi-noapte a mancat si a dormit, dar cum a auzit miscare dimineata s-a bagat si ea in seama.
Alina, eu am cantarit-o sambata, desi am zis ca nu o cantaresc pana azi ca are 3 saptamani, si avea 4650.nU stiu cu cate kg am iesit din spital, ca nu mi-a mai cantarit-o nimeni, dar cred ca avea mai putin de 4200. la 2 saptmani avea 4350. Probabil a pierdut mult din greutate dupa nastere. Eu m-am panicat cand am vazut ca la 2 sapt a pus 150 g, dar vad ca a recuperat saptamana asta. Tudor a pus in prima luna 1300g. Ea nu cred ca pune atata, nici nu vreau sa fie asa uriasa. Deja nu ne mai prea incap unele hainute si nu are nici o luna

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Linda, bine ai revenit. Si mie imi pare rau ca te-ai despartit de sot, dar probabil ca asa a fost sa fie.
Noi cand am fost in concediu in Turcia am platit viza acolo direct la aeroport, dar nu stiu daca trebuie si pentru tranzit. Cauta eventual pe paginile politiei de frontiera sau ministerului de externe, poate gasesti ceva acolo legat de asta.
Cum zicea si Gabi, ce vrei sa faci in Pakistan?

Alina, eu am facut proba suptului pt ca mi s-a parut ca s-a dereglat cu mancatul pe timpul zilei. Deci, al meu mananca cand 60, cand 80 cand 90 de ml. Dar sunt multumita, nu ma stresez . Acum are cam 4 kg. E bine, nu e bine, ce ziceti? Eu zic ca e ok, la o luna, ca citisem undeva ca pana pe la 4 luni copii iau cam 750 g pe luna.

Gabi, imi pare rau ca nu am putut iesi la plimbare atunci, dar era o prietena la mine si apoi a stat mami cu bb si eu am fost la matusa mea la spital. Poate altadata.

Maria, eu am patut de lemn, dar am la mami si din-ala pliant pt cand va dormi la ea. Acasa sunt multumita de cel de lemn.

Ai vostrii copii cat dau afara dupa ce papa? Ca al meu da uneori enorm.

Magda ma bucur ca a fost fain la nunta. Vezi ca iti trimit PM, te-as suna dar nu vreau sa te deranjez ca nu mai stiu cum lucri.

Nico, s-a refacut Mel?

Diana, ce mai fac copilasii tai? Tu cum esti?

Mamicilor, voi ati patit sa simtiti intepaturi in sanul opus decat cel din care incepeti sa alaptati? Pe mine ma inteapa uneori la greu si e o senzatie tare nasoala.

La noi a fost soacra-mea de sambata pana duminica, iar aseara a dormit mami cu bb si m-a trezit doar sa-i dau sa pape. Ii place si cu buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
De cateva zile Adelina sta mai mult treaza si nu prea ii place daca nu e bagata in seama, face galagie. Cat am stat afara a dormit si acum e treaza. De vreo 3 zile zambeste cand vorbesc cu ea, Dragos e tare incatat, nu ne mai lasa pe noi sa-i vorbim, vrea tot el.

Gabi, asa ii dau si eu la Dragos Bronho-Vaxom, 10 zile apoi repet la 20 de zile, 3 luni consecutiv. Il dau dimineata pe stomacul gol. Ii mai dau Aerius ca la el de multe ori tusea si mucii sunt de la alergie,Eurespal sirop pentru tuse si Tylenol care se suge.
Nici nu ma mir sa raceasca ca vineri cand a mers Calin dupa el la gradinita era transpirat de curgea apa pe el, fugea normal.
Ce mult a pus si Tudor in prima luna! A pus bine si Ioana.
Si Adelina urla cand e treaza, daca o luam in brate se potoleste. Calin ma intreaba intr-o zi:"da in brate nu are colici?"
Daca avem musafiri si o tinem in camera cu noi e foarte cuminte, probabil ii place ca vorbim tare.

Flavia,si eu am intepaturi in sani cand sunt foarte plini, uneori chiar ma dor foarte tare.
In prima luna bb ia 750-1000 g, asa scrie la carte.
Adelina nu prea da afara ce papa, foarte rar, dar Dragos dadea foarte mult, trebuia sa am un prosopel tot timpul langa mine.
Ce bine ca e cumintel Bogdan!

Fetelor "lauzelor", voi mai aveti lohii? Eu mai am inca, dar foarte putin, abia astept sa scap ca m-am saturat de tampoane.

Merg si eu sa mananc ceva ca m-a apucat foamea de la plimbare.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alinus azi e fara bere .

Flavia si Melania a dat mult timp laptele afara , chiar foarte mult timp , aproape de 6 luni.La un moment dat statea langa patutul ei pana adormea ca sa pot sterge eventualele jeturi de lapte si avea in jur de 4 luni.Nu te stresa cu cat suge, are de unde si suge cat are el chef.Dar ce-ti spun eu tie, la primul copil, uita-te la mamicile dragute ca nici la Bb 2 nu sunt cu mult mai linistite in aceasta privinta .

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Flavia si eu simt intepaturi in sani cand alaptez, asa ca nu te stresa.
Si Ioana regurgiteaza, dar Tudor regurgita enorm de mult, aveam impresia ca nu mai ramane nimic in el. ceteodata dadea in jeturi afara. Schimbam nu stiu cate prosopele pe zi, si cu toate astewa a luat foarte bine in greutate. La 8 sapt avea 6150. Mi-a pus in luna a doua 1250.
Alina, fetele noastre se comp[orta la fel! Si a mea plange daca nu e bagata in seama, dar o mai las sa plnca.Daca vad ca se chiar isterizeaza, atunci o iau in brate un pic.
Alina si eu mai am lohii, dar am trecut la tampoane zilnice.
Ma duc sa fac ceva de mancare(ca s-a dus baba cu colacii)

Poze

Mergi la inceput