mamici casnice (69)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ionela, Liana, Cami va tzuc pe toate si va multzumesc. Azi fac intr-adevar trei ani de la cositoreala . S-a prezentat soatza cu un tort la je si cu un buchet de trandafiri roshii. Deh, sa-ntzeleg ca e indragostit rau
Ia saritzi cu idei, ca ma bate gindul sa iau ceva cadou pentru noi, sa avem amintire, ca aur si haine si toate astea, e plina casa. Vreau ceva sa ne amintim mereu ca e de la trei ani de la casatorie si un an de la botezul Isei
Cuscra dar unde-ai plecat mey, ai auzit de politica si te dai la disparute. Lasa c-o sa fie bine peste tot, sau adica bine ca peste tot. Ca e din ce in ce mai greu, in toata lumea, vorba Ionelei
Ionela important e ca imbatrinim frumos. Si copiilor nu le putem explica ce si cum e cu viatza, dar cica astia mici, or sa traiasca mai mult de 100 de ani. Sa-i ajute Dumnezeu, numai sa fie sanatoshi si voioshi.
Cami si cum era imbracata Andreea Marin ? Ia baga o poza, ca eu itzi trimit o pozulica de cind era tinerica si lucram in acelasi post cu ea. Adica cind nu zbura cu parashuta

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

CHECULETUL MEU
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=/7311scd&.dnm=141ascd.jpg&.src=ph

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ptiu Doamne...cuscra-i...apai io sa fiu oare ultima care-ti ureaza LA MULTI ANI si buni?! N-a fost cu intentie,doar ca am omis.Si sa stii ca m-am bucurat de bucuria ta! Stii care este urarea nostra,dupa 11 ani de casatorie? "Sa-mi dea Dumnezeu putere sa mai pot sta langa tine pana la anu!"

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

misto Miha.

daca tot veni vorba de mariaj si eu,adica noi ca singura nu pocifacem 11 ani de casnicie acum, duminica pe 1 octombrie
Moamaaa ce de ani!!!cam multi cu acelasi barbat

Roxana,merci

Bi,hai ca ma ucizi.Cum mai sa moara barbatul visurilor mele?!

Danelutza,pai nu am spus.ca o parasuta a fost intzolita sambata
tu unde ai lucrat cu ea?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cami,tu te sarbatoresti de ziua soacra-mii! Pentru tine cu siguranta am sa beau!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Multi Ani Fericiti Danelutza!!!
Irina Baga mama,baga poze cu mancaruri ca am sa merg pe 7 la nunta imbracata intr-un sac de rafie

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Irina multzumesc din suflet pentru urari.
Checul arata bine, al meu arata jale ca n-am avut amidon, l-am chinuit si m-am chinuit eu la sfirshit, ca a trebuit sa-l pap singura . Asha ca acum, am trecut la alte retzete, evit pe cele care nu am ingredientele necesare sa le construiesc.
Cuscra multzumesc si pentru ginerica pupacios. Nu eshti ultima cu urarile, poate pe ziua de azi, dar eu mai astept si miine
Aha, vra sa zica asha, pina la anul ?! Linga sotz sau linga soacra ?
Cami am lucrat la Iasi cu ea, avea o emisiune pentru copii foarte buna. Asta era pe vremea de inainte de a se casatori si pina a plecat la bucale.
Cristina multzumesc pentru urari. Mi-a placut chestia cu "ai sa mergi la nunta intr-un sac de rafie"
Ia sa pun eu ceva shpritzuri in pahare, ca acushi vine Liana si-mi ia postul... adica locul de munca...
Poftitzi... , poftitzi si ceva papica ... ... iar acum sa inceapa petrecerea ... sinteti invitate toate la... ...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Sa intzeleg ca bintui singura ? Unde atzi disparut ?
Sau v-am servit prea multe... si acum v-atzi si atzi plecat la nanitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!

bey , ce mai stitzi de banana si georgi?

cami , tragedie mare ca-ti muri idolu.no sa vad pe cine te focusezi acuma.

danutza io zic sa punetzi de un fratzior la Isa.asta ar fi cel mai frumos cadou.

alina tragi chiulu?

cuscraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pe unde esti?

va tzuc si mai vin.........

Bianca - soacr cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

cami , tragedie mare ca-ti muri idolu.no sa vad pe cine te focusezi acuma.

stai ca acum gandesc
intai tin doliu si apoi ma arunc la altul

am fugit la cursul de latino.ma duc sa dau din poponeatza ca tocmai am papat 5 sarmale

somn usor la voi

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput