Ochelarii

Ochelarii | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

Mi-am spart o lentile la ochelari, asa ca m-am dus la un centru de reparatii si mi s-a spus ca trebuie sa comand o pereche de lentile (sunt antireflxie), ca daca nu comand perechea vor aparea diferente de culoare.
E adevarat? Chiar nu pot schimba doar lentila sparta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Si eu am patit-o cu o lentila, dar nu a trebuit sa cumpar o pereche noua. S-au uitat ce tip de lentila este (inclusiv la culoare) si mi-au inlocuit-o.

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Si eu am patit-o cu o lentila, dar nu a trebuit sa cumpar o pereche noua. S-au uitat ce tip de lentila este (inclusiv la culoare) si mi-au inlocuit-o.

Alina

Asta in Germania sau aici la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

In Romania (Iasi). Daca ar fi fost in Germania nici nu mai raspundeam la subiect -:)

Alina

Mergi la inceput

Ok, multumesc Alina. Mi-a venit putin inima la loc si incerc sa mai caut si alte centre, poate-poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu mi-am spart o lentila anul trecut si i-am trimis la Baia Mare si in 3 saptamani mi i-au trimis reparati.Dar am platit doar o lentila.Nu inteleg de ce sa platesti doua, adica de ce sa iti bage pe gat una
Incearca in alte parti, si vei reusi.Si pune si o plangere la protectia consumatorului pentru acest lucru.Dute la firma si spune-le ca daca nu iti schimba doar lentila sparta le pui o plangere si sa vezi ca ti-o schimba.Mai nou vad ca firmele te obliga sa cumperi ce nu vrei.Este dreptul tau sa alegi, asa ca nu ezita
Multa bafta si asteptam sa ne spui cum ai rezolvat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

incearca sa schimbi lentila acolo unde ai facut ochelarii (daca e posibil). ei recunosc tipul de lentila si cu siguranta nu vor fi diferite intre ele
succes

Sa facem ceva pentru Barbye!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Si eu cand am vrut sa-mi schimb o lentila pentru ca mi se schimbase axul unghiului de la cilindru(cine are astigmatism,stie)opticianul mi-a recomandat sa le schimb pe amandoua ca sa nu fie diferenta de compozitie,ceva de genul asta,eu fiimd mai sensibila cu ochii,si l-am ascultat,era doar pentru ochii mei!Aveam incredere in el,a fost singurul care mi-a dat de cap cu dioptriile,unghiurile,etc.,desi umblasem, nu gluma pe la oftalmologi,deci l-am ascultat!Acum probabil depinde de la caz la caz,daca e vorba despre niste lentile simple probabil ca nu sunt necesare atatea precautii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

la cabinetul oftalmologic unde ti-ai facut ochelarii trebuia sa iti dea niste pliculete de la lentile (care erau de folos in cazul in care iti spargeai o lentila si trebuia inlocuita doar una, ca scria pe plic tipul lentilei si dioptriile). eu et sfatuiesc dc nu ai pastrat pliculetzele si nu ai facut ochelarii de mule timp, sa mergi inapoi al cabinetul oftalmologic unde i-ai facut si sa vb cu cine se ocupa, trebuie sa existe o baza de date, un caiet unde se tin comenzile. cel putin asa era unde am lucrat eu....
mult noroc!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

ai rezolvat problema?????

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Nu, a fost week end si nu avea sens sa bat orasul degeaba. Incep saptamana asta.

Mergi la inceput