Mamici ideal(iste)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Am uitat ramane bucataria si vremea.... Sa va zic ca ieri a nins si eram pur si simplu terminata gandindu-ma ce urmeaza. Lunga iarna Canadiana pe care o compar cu frigul iarna in Dobrogea. Vanturi de trec prin tine si frigggggggggggggggg

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Vad ca nimeni nu prea mai are chef de scris

Flavia pai esti o mamica fericita ca se trezeste la 10,a mea imi da trezirea pe la 7 si ceva mai nou,cateodata pe la 8

Eu am aflat de noul forum abia ieri,nu stiu ce sa zic,poate o sa fie ceva de capul lui pana la urma

Ica sporl la curatenie!!

Olga chiar nu stiu unde apar discutiile noastre pe celalalt forum,ca eu chiar nu vad

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Olga cu parere de rau spun si poate ma insel, dar se pare ca politica dc-ului nu e aceea de a-si proteja membrii existenti ci de a atrage mereu altii, cat mai multi. Pt ca are o activitate comerciala si e nevoie de trafic, iar acesta se face doar dc starneste interesul.

Pe mine ma lasa cam rece, nu prea spun lucruri intime, dar in general povestesc despre mine destule care nu m-ar deranja sa strig in gura mare:)

Eu n-am intrat pe superAIA, ci pe cel de la care a poprnit scandalul cu Joce, si e fain acolo
Sa zica Adriana :)

Luna lasa ca tu ai deja 2 copii, ce-ti pasa:) Eu tre sa ma mai chinui un pic sa am 2, asa ca se compenseaza:)
O sa ne odihnim la batranete si poate nici atunci:)

Dupa amiaza ma duc la un curs despre casatorie si relatii

Mergi la inceput

Fla hai ca m-ai facut curioasa...care site dom-le...ziceti-ne si noua!!!

Adevarat ca am doi copii dar cred ca satisfactii voi avea abia la batranete(sper) ,in momentul de fata is terminata de nervi dar ce sa fac....treb sa rezist
Fiecare din ei cat e singur e f cuminte ,cand sunt amandoi e dezastru,cu cel mare f f rar raman doar cu el pt ca e asta mica lipita de mine

Olga.......la vremea asta sa ninga??ce nasol,of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Neata fetele dragi!
hai sa va zic ceva:) Noi nu vorbim de forumul ala roz, mie nu imi place:( Noi vorbim de forumul din care a rezultat toata nebunia aia de scandal. hai sa va zic, dar daca nu mai postez de acum inainte sa stiti ca mi-au inchis astia contul:) E vorba de forumul lui Jocelyn si a lui Lena, am intrat acolo, m-am inscris, alaturi de muuuuuulte alte fete de ale noastre cunoscute sau mai putin cunoscute. E super atmosfera acolo, desi nu te cun osti cu toate ... atmosfera e calda, de prietenie. Nimeni nu se cearta, e o adevarata placere sa citesti si sa raspunzi la subiecte.
Flavia, hai ajuta-ma un pic, ce tre sa le mai zic la fete? :)
daca ma dau astia afara, asta e!:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bai ce-aveti, mie imi place rozul (da nu pe forum ca ma dor ochii:)))

Deci ii dau dreptate Adrianei, veselie curata:)) Dar ca sa ma mai vedeti pe aici si sa nu incalc regulamentul, nu pot sa dau link decat celor care imi trimiteti adresa de mail (aici sau pe mail:)

A... si buna dimineata :)
Spunea "dincolo" ineva ca a inceput sa ninga iar eu m-am apucat sa ascult colinzi. E super, atmosfera de sarbatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

'neata buna!

ce mai fac fetele?

am citit tot,sanatate celor bolnaviori.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna,fetele.
vad k tare harnicute sunteti,si eu sunt impotriva curentului Ica.lasa k sunteti voi si pt noi.
va citesc,dar nu prea am timp.
un weekend placut

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalutza spune:

Buna fetele!
Imi place tare mult ce scrieti,dar eu sunt un pic mai timida si nu prea stiu ce sa spun.
Oricum va citesc cu placere.

Mini
In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi, conteaza daca pierd sau castig eu (Winston Churchill)

Mergi la inceput

'neata!

Bag seama ca toata lumea-i ocupata,ori e starea asta nasoala din cauza vremii ,haideti,va astept la povesti(ori navigati prin forumuri straine??!! )

Haideti sa bagam cate o cafea ,iar eu una fara cofeina poate va mai treziti

Mergi la inceput