Mamici ideal(iste)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Danutzelor multumesc mult
Acum incepe distractia dar sper sa se finalizeze cat mai repede si cat mai bine :)

Adriana mi-a placut povestioara ta, sti vorba aia, cuvantul potrivit la locul potrivit (cam asa a fost pt mine azi:)

Dc nu ziceti voi, zic eu ce as vrea sa povestim: va faceti usor prieteni?

Ca eu personal da, atata timp cat vad acelasi interesc si din partea persoanei respective. Si am incredere si ii iau pe toti de buni (in unele cazuri pana la proba contrarie).
Am avut si am multi prieteni, chiar daca unii m-au dezamagit, balanta inclina mai mult in sensul celor care mi-au fost alaturi si mi-au facut viata mai frumoasa.
Ma gandeam acuma la asta ca m-a apucat asa o nostalgie dupa prietenii care sunt departe si de care mi-e un dor

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Unii zic ca asta e scrisa de Gabriel Garcia Marquez...

Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

As da valoare lucrurilor, dar nu pentru ce valoreaza, ci pentru ceea ce semnifica.

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilati se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm. As asculta cand ceilalti vorbesc si cat m-as bucura de o inghetata cu ciocolata!

Daca Dumnezeu mi-ar face cadou o bucatica de viata, m-as imbraca foarte modest, m-as intinde la soare, lasand la vederea tuturor nu numai corpul, ci si sufletul meu.

Doamne Dumnezeul meu, daca as avea inima, as grava ura mea peste gheata si as astepta pana soarele rasare. As picta cu un vis al lui Van Gogh despre stele un poem al lui Benedetti, si un cantec al lui Serrat ar fi serenada pe care i-as oferi-o lunii. As uda cu lacrimile mele trandafirii, pentru a simti durerea spinilor si sarutul incarnat al petalelor...

Dumnezeul meu, daca as avea o bucatica de viata... N-as lasa sa treaca nici o zi fara sa le spun oamenilor pe care ii iubesc, ca ii iubesc. As convinge pe fiecare femeie sau barbat spunandu-le ca sunt favoritii mei si as trai indragostit de dragoste.

Oamenilor le-as demonstra cat se insala crezand ca nu se mai indragostesc cand imbatranesc, nestiind ca imbatranesc cand nu se mai indragostesc! Unui copil i-as da aripi, dar l-as lasa sa invete sa zboare singur. Pe batrani i-as invata ca moartea nu vine cu batranetea, ci cu uitarea. Atatea lucruri am invatat de la voi, oamenii... Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful muntelui, insa fara sa bage de seama ca adevarata fericire rezida in felul de a-l escalada. Am invatat ca atunci cand un nou nascut strange cu pumnul lui micut, pentru prima oara, degetul parintelui, l-a acaparat pentru intotdeauna.

Am invatat ca un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice. Sunt atatea lucruri pe care am putut sa le invat de la voi, dar nu cred ca mi-ar servi, deoarece atunci cand o sa fiu bagat in interiorul acelei cutii, inseamna ca in mod neferecit mor.

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as stii ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune te iubesc nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.

Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar daca cumva gresesc si ziua de azi este tot ce ne ramane, mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc, ca niciodata nu te voi uita.

Ziua de maine nu-i este asigurata nimanui, tanar sau batran. Azi poate sa fie ultima zi cand ii vezi pe cei pe care-i iubesti. De aceea, nu mai astepta, fa-o azi, intrucat daca ziua de maine nu va ajunge niciodata, in mod sigur vei regreta ziua cand nu ti-ai facut timp pentru un suras, o imbratisare, un sarut si ca ai fost prea ocupat ca sa le conferi o ultima dorinta. Sa-i mentii pe cei pe care-i iubesti aproape de tine, spune-le la ureche cat de multa nevoie ai de ei, iubeste-i si trateaza-i bine, ia-ti timp sa le spui imi pare rau, iarta-ma, te rog si toate cuvintele de dragoste pe care le stii.
Nimeni nu-si va aduce aminte de tine pentru gandurile tale secrete. Cere-i Domnului taria si intelepciunea pentru a le exprima.

Demostreaza-le prietenilor tai cat de importanti sunt pentru tine.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Putini sunt pe gustul meu si viceversa, ma refer la prieteni...sau te referi la colegi, amici, cunostinte, ca din astia am muuuulti:)
Dar prieteni adevarati si de suflet...am putini dar sunt din aceia incercati, testati:) si de nota zece:) Suna cam dur, nu?
Sincera sa fiu, am aflat ca unele persoane ma considera prietena lor, fiindca le-am ajutat mult, insa eu nu pot sa zic ca simt acelasi lucru pentru ele. Intr-adevar le respect, le indragesc ca persoane, discutam, etc, insa ... sa fii prieten cu cineva tre sa ai ceva tangente cu el, nu? Sa simtiti in multe cazuri cam la fel:)
Revin cu alte detalii:) Acum e prea noapte, pa!
PS: Concluzia e ca imi fac usor amicitii, dar nu vreau sa ma leg din prima prea tare,(adica deja sa ma declar prietena cu toata lumea:))pana nu sunt convinsa ca "terenul" e sanatos:) Inainte ma legam sufleteste si sufeream... mi-am dat seama ca tre sa fiu mai atenta. Chiar daca nu reusesc sa fiu asa de atenta, macar incerc!:)
Off-topic:)
monica, ai vesti bune? Am citit(cautat) ceva materiale pe tema "testicul necoborat" si am fost cam intristata, deoarece in multe cazuri s-a ajuns la operatie, chiar daca nu asa de devreme. Cam pe la varste chiar mari, pana la sase ani. Imbucuratoare ar fi ideea ca e o operatie usoara si nu prezinta temeri. Am vrut sa trimit un Pm, dar am fost tare ocupata. Chestiile astea le-am citit pe un alt forum la mamici cu probleme la fel.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Fetelor am o veste mare mare de tot.De cand s-a nascut Cristian a avut un testicol necoborat.Am tot fost la controale,la eco de nu stiu cate ori si dragelor acum sugubatul de testicol e acolo la locul lui bine mersi.Si dr s-a minunat de numa.Azi de dimi am fost la dr.Am crezut ca mor de bucurie nu alta.Cand am fost la vaccinul de 2 luni mi-a zis de de familie cum ca ar fi pe acolo acum.Si era fix la o saptamana dupa ce am facut botezul.Numai Doamne Doamne a facut minunea asta sunt sigura.
Flavia felicitari pentru credit ..sa va ajute Domane Doamne sa va gasiti ceva frumos si sa fiti fericiti in casa voastra.Si noi cand am luat ap am fost tare fericiti si suntem si mai fericiti acum ca avem si 2 copii.
Adriana draga stii ca ti-am spus ca si eu am citit o gramada despre chestia asta cu testicolul si am crezut ca o iau razna.
Cta despre prieteni ,foarte repede imi fac prieteni dar pe putini ii tin aproape.Nu-mi plac prefacutii ,neseriosii si infumuratii.De obicei spun ce am de spus fara menajamente si accept si viceversa daca mi se aduc argumente.Atata fetelor ca ma duc sa fac suculet de morcov..10 ml
Va pup pe toate Dana,Olga,Adriana ,Flavia si mey ar fibine sa ne zicem pe numele real ca-i mai simplu si tin si io minte ,nu?
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Neata

Mey Monica vezi ca suntem doua Dane Felicitari pt Cristian,ma gandesc ca sunteti mai linistiti acum !!!

Olga foarte frumos a scris tipu asta ,tu ce mai faci,cum te mai simti?

Ce are fata mea la ochi nu e ulcior,ca trebuia sa se vada ceva puroi acolo dar nu are,e doar umflata pleoapa

In legatura cu prietenii,si eu am f putini,iar buni buni nu am decat o prietena care din pacate e plecata din tara,restul....doar amici.

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Sarumana ...m-am prins si io ca sunt doua Dane,dupa ce am scris mesajul

Mergi la inceput

Neatza si de la mine.
Tare frumos ai scris Olga, nu conteaza cine a scris dar m-a uns la suflet.
Mai spune=ne despre tine, voi, cum e cu sanatatea, cum se mai simte Toni? si suntem alaturi de voi.

Imi place si ce ati scris celelalte fete, pt sinceritate.
Din pacate si majoritatea prietenilor mei cei mai buni sunt prin tarile calde, noroc cu internetul si telefonia:)
Citisem acum cateva zile la un subiect, spunea cineva ca prieteniile bune si durabile se fac inca din copilarie. Si intr-adevar cei mai buni prieteni ai mei ii am de cand eram junioara:) Dar sunt si altii mai noi cu care avem relatii faine, nu suntem de vina ca nu ne-am intalnit cand eram mici:)

Multumesc inca o data de urari, abia astept sa ne gasim cat mai repede un apart. si sa fim proprietari. Apoi om vedea cand ne mutam...

Mi-a "aranjat" Sara mouse-ul si scriu f greu, daca nu apuc sa-mi cumpar altul pana maine va spun ca de maine mergem la munte langa Cj si ne intoarcem duminica seara, asta ca sa nu credeti ca v-am parasit:)

Monica ma bucur pt voi ca ati scapat de problema, intr-adevar Dumnezeu face minuni

Luna incearca cu cei de musetel, stiu ca noi cand ni se umflau ochii asa ne tratau parintii. Oricum rau nu cred ca are ce sa faca.

Adriana ce m-ati distrat aseara tu cu Marcel:))) In curand singurei porumbei:)

Va si dc reusesc intru mai tarziu, dc nu... cat de repede:)

Ioana, Ema,. Dana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Vesti proaspete si de la Deva:) Nu mai e nimeni la mine in apartament:) Suntem in familie:) Am facut curat peste tot, dar curatenie generala...sunt fericita si ma simt in largul meu.
Am spalkat, curatat, sters praful, totul arata stralucitor:)
Andrei e liber prin camera si se ascunde prin dulapuri:) e fericire mare la mine in casa... E tare bine sa mai ramai si in familie, nu zic ca nu e bine sa ajuti, dar mai e nevoie si de intimitate:)
A, soacra a plecat la spital sa se interneze, si-a dat seama ca e mai bine acolo, e mai linistita si are cine sa ii administreze tratamentul.
Ma duc sa ma mai uit la poze, a, am primit aseara niste fotografii de la Flavia, superbe, ce mai! Am avut cu ce ne delecta, eu si sotul:) Asa ca acum ma duc sa le revizuiesc:)
Pa, si mai revin... voi pe unde sunteti?
Haideti la povesti:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Wow Adriana ce vesti bune:)
Ce bine ca ai aparut, ca iar imi faceam "jurnal":)))
Nu ma mai lauda cu pozele, ti-am zis eu aseara (eu nu-s asa de incantata:)))
Si cum sarbatoriti voi daca ati ramas singuri?:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Flavia,felicitari.
nu am avut timp deloc de net,fata mea a facut febra 38.5 si eu sunt cu termometru si antitermicele la subrat.
va pup,noapte buna.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput