Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Pisi .. ufff.. sanatate multa si tie si lui Mateias
Cum de v-ati imbolnavit asa rau? De la mancare?

Ne-am cumparat biletele de avion. 27 martie - 10 aprilie. In rest origanizam de aici ce putem si restul acolo.
Maine imi trimit si actele pt viza si is gata de decolare
Mai ramane sa aranjam baby-sitting-ul pt Bandit

Iar la o saptamana dupa ce ma intorc ma opereaza la dejet. Anestezie generala si 4 saptamani de mers cu carje. Asa ca tre sa negociez un sofer

Ingeras.. sper ca a trecut cu bine examenul. Sa vi sa ne dai de veste
Dupa sesiune ai vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Mama Lou trebuie sa te operezi la deget? Asa de rau este? Off,o sa ma gandesc la tine.Noi credem ca de la mancare,ca altfel nu prea vedem de la ce.dar acum suntem deja super bine

Eu precusem pe aici sa va dau de baut ca am fost promovata
asa ca uite niste sampanie

va

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

am trecut si eu sa ma laud ca inca nu am primit rezultatele de la toate examenele si saptamana asta mai am inca 4 ...
Pisi, felicitari pentru promovare , ma bucur pentru tine mult!!! sper ca tu si pisoiul Mateias sunteti bine
Lou, as avea eu grija de Bandit da' esti un pic prea departe

ufff... va doresc o saptamana faina... la mine vineri e ultima zi de stresiune si apoi vacanta... ne mai "auzim"

va pup

Mergi la inceput

activitate la subekt

Pisi FELICITATIONES Chiar aveam chef de sarbatorit si nu stiam ce S-a marit si salariu, nu? Adica nu numai resposabilitatile

Nici io nu stiam ca-i asa grav cu degetul Acu serios.. Grav nu e, da ma deranjeaza cand ma incalt cu pantofi cu bot ascutit sau dupa o zi mai lunga, in care am mers mai mult
Agitatie mare pt un deget

Ingeras hai ca mai ai o saptamana si trece Da multe examene aveti
Sa ne ti la curent

la fetele

Mergi la inceput

ceau dragele mele adolescente, am terminat cu bine sesiunea (1 examen picat ) si acum sunt in vacanta. dimineata la 5 si un sfert plec la munte. Va pup si sper ca sunteti toate ok :)

Mergi la inceput

Felicitari Ingeras
Cum a fost la munte? Si eu vreau

Pisi ce mai zici? Pe unde te plimbaresti?

Eu n-am nimic interesant de raportat in afara de lipsa timpului liber Abia astept sa plecam in concediu sa-mi incarc bateriile pana la vara

la fetele + cei mici

Mergi la inceput

Salutare!

Eu nu am mai facut nimic.nu am nici o noutate,nu am mai intrat pe forum de secole,nu am chef de nimic.

Sper sa se intample ceva si in viata mea.

Lou vreau si eu in concediu

Ingerash bine ca ai terminat cu bine sesiune.Las ca dai tu gata si exam ala

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

ceau fetelor!
Am venit de la munte, a fost super... :))
M-am dat la fund... pentru ca m-am hotarat sa reiau cateva examene pentru marire de nota, deci in loc de unul, voi da 5 asa ca no free time 4 me 4 a while .
Si am un orar in semestrul 2 , in unele zile am si de la 8 la 8, mai multe materii, etc

o sa revin, mai rarutz :(, dar 100% voi reveni

va pup pe voi & copilashii ;)

Mergi la inceput

Hellooooooo fete frumoase

Pisi
Vezi ca tre sa te inscri pe lista.. cred ca esti cam a 30-a Toata lumea are chef de concediu, mai ales eu .
Stai linistita ca nici la mine nu s-a mai intamplat nimic interesant (in afara de o vizita - 2 si aniversarea a x ani de casatorie ).. In rest facultate, tribunal/ judecatorie, casa cine zicea ca anii de studentie is cei mai frumosi? sigur ca´s frumosi in vacante

Cum mai e cu jobul? Mateiasu e bine?

Ingeraso bafta sa ai
Aveti voie sa va mariti nota? Ce fain, da si munca
Ai facut poze la munte? Astept pe mail

Arrivederci

Mergi la inceput

Fetelor plec in concediu si inca 2 saptamani.
Bine nu-i chiat in Tailanda dar....Mama lu Bogdan a sosit din strainatati si plecam in sejur prin tara.

Mey Lou si nu ne-ai anuntat de party pt casatorie?E frumos? ca iti faceam aici galerie pt mai multi..Cu jobul este mult mai bine la noul post,ca nu mai este asa de stresant,parte mai nasoala este ca in unele zile nu prea am activitate si ma plictisesc dar sa zicem ca nu ma plang ca oricum pt unii asta si e dezideratul.matei este nebunel...ne termina pe toti .

Ingerash dar vad ca te distrezi,nu gluma.Cred ca tie chiar iti place studentia.Neaparat sa ne pui poze.Succes cu maririle

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput