Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Multumesc Ana pentru pupic ...va pup si eu pe toate si va doresc un weekend placut.V-am spus ca eu am liber luni?E o sarbatoare aici si ma bucur pentru ca maine nu muncesc si inceamna ca o sa am 2 zile libere.Nu am mai stat 2 zile acasa de cand m-am angajat.
Ce ma bucur.
Nici eu nu am prea multe de zis..asa ca va puicesc si eu pe toti dulce pe toti si pentru ca ma ascultati si ma incurajati intotdeauna.
Will felicitari..ma bucur mult pentru tine..poate cand vin te vad la tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

am alte stelutze...

P.S. Ana, ieri s-a incheiat actiunea pentru Barbye.......

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

DE CE?
Nu e nimic oricum o sa o s=ajut cand vin in tara.Multumesc

Mergi la inceput

Ana...la semnatura am 2 subiecte cu copilasi care au nevoie de ajutor....arunca un ochisor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Acum am venit si eu din club si sunt frant de oboseala, dorm ca azi iar sar putea sa merg la Otaku festival ca mai am niste treaba pe acolo asa ca daca e vb mai pe seara, mor de somn popici la fete:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Parca s-a mai marit traficul pe la subiectul nostru :)

Li peyy in principiu am mai putine ore decat Ingerasa (nr. variaza), dar e acceptabil.
Cartile sunt scrise si la noi de profii universitatii, iar preturile sunt f mari, dar le poti cumpara si folosite (numai ca profii is "destepti" si se trezesc sa scoata cate o editie noua, asa ca sa fi nevoit sa cumperi carti noi)
La noi se pune ff mult accent pe activitatile in afara scolii (job, cursuri, implicare in diverse activitati cu legatura in domeniu etc.). La un eventual interviu (job in timpul fac. sau dupa absolvire) nu se uita numai la note.
Si pe la noi se mai pune accent pe memorare la unele examene, dar nu la toate. La Drept constitutional de ex., unde am examen in sesiunea de iarna, trebuie sa invat o carte de vre-o 450 de pagini si niste sentinte judecatoresti. Examenul e oral, tragi o intrebare si dupa 1-2 minute de gandire, incepi sa palavragesti -> trebuie sa tocesti..
Oricum pt mine e clar ca trebuie sa-ti placa ce studiezi, si totul merge mai usor.
Hai ca ma opresc sa nu va plicti...

Will felicitationes. Avem o vedeta in devenire printre noi :)
Ce fel de festival e ala la care mergi?

Ana1 te inteleg cu zile libere :)
Eu am inceput sa evit sa scriu pe la alte subiecte tocmai din motive ca cel expus de tine. Care mai de-care se crede mai cu mot si isi da importanta sau crede ca stie tot ce misca pe pamant. Nu te mai supara ca nu merita

Pupici la toata lumea si o duminica placuta sa aveti

Mergi la inceput

Pai inteleg ca nu trebie sa ma supar si ca sunt poate mai sensibila uneori la atacuri pe fata dar cand cineva iti spune ca stie el mai bine prin ce treci cum sa nu te enervezi?Poate ideea expusa de mine nu e corecta..poate ai mai multa dreptate ca mine dar nu imi spune ca prin ce trec nu este adevarat.Sincer ma enervez la culme.
In rest va pupicesc pe toate si weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Neata, copilasi !

Lou, la drept e si normal sa fie mult de invatat, asta e ideea de baza, mai ales la inceput. Iar la noi, la anajare, hm, nu pun accent pe note, ci pe ce stii sa faci. E un maglavais bizar, ca nu te angajeaza fara facultate (sau bac, dar e din ce in ce mai rar), dar trebuie sa stii cate ceva, nu te duci chiar asa, tabula rasa. Apoi, pe voluntariat nu se pune mare pret, nu e nici de bine, nici de rau, ca si inexistent, pe muncit in timpul facultatii, nici atat. Fie le este indiferent, fie sunt total impotriva (cazul decanului de la Univ. Bucuresti, Fac. de St. Politice). A, daca muncesti pe langa ei, prin institute de cercetare in care sunt implicati profi, asistentii lor etc. e ok, e chiar recomandabil (eventual sa duci sacosele sefului de catedra, sa ii faci bucati din lucrari and so on).

Congrats' pt. stelute, Ana. Dar de unde vin ele (pentru ce sunt ?). Scuze pt. ignoranta .

Ana1, iti doresc relaxare placuta in cele doua zile libere.

Eu am o mica suparare/dezamagire in dimineata asta. Un week-end ametit iar, nimic special.

Va cu drag .

Li

Mergi la inceput

Liana, am trecut de la 2000 si ceva de mesaje la 3000 si s-au schimbat si stelutzele..imi plac...sunt frumoase asa albastre!!!

Va pup..intru dupa 23 ca am meditatii azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by nuschu
eventual sa duci sacosele sefului de catedra, sa ii faci bucati din lucrari and so on.

Hai c-ai fost tare Li
Ce mi-a trecut prin minte sa te intreb. Se mai iau inca profii cu dumneavoastra? La noi se supara daca-i iei asa.. Cica ce au ei 95 de ani?
Asa e si in general si cu batranii. Eu ii mai iau pe unii cu dvs., eu invatata din .ro sa fiu politocoasa :), dar nici astia nu vor
Apropo de prestigiul pe care-i ai studiind la facultate, aici inca mai exista; ma gandesc ca din cauza ca nu exista facultati particulare (poate or exista in Chp. dar eu n-am auzit), ca dureaza in medie 5 ani, ff multi renunta pe parcurs deci d :)aca termini esti tare :) etc. Eu cred ca jumate mi l-am capatat ca studiez in daneza .. Am auzit ca la drept numai in jur de 65% termina. Mie mi s-a parut putin dar lor li se pare acceptabil.
Multi tineri nu stiu ce facultate sa aleaga si multi afla ca nu e tocmai ceea ce-si doresc. Iuhhh ca eu stiam ca vreau drept de prin clasa a 10.a.. deci de vre-o 7-8 ani :)

Ti-ai mai revenit cu homorul?

Ana1 eu is de partea asta a baricadei :)
Da la care subiect te-a suparat cineva?

Ana2 ce activa mai esti.. Da-mi si mie ceva din energia ta :)

la toata lumea si astept absentii la raport

P.s. pe cine intereseaza muzica pe net sa ziceti. Am o pagina cu vre-o 250 ?!?! sau mai multe, de melodii f populare
Eu ascult acum Enya - May It Be

Mergi la inceput