vedetele si cezariana
Raspunsuri - Pagina 3
mira_m spune:
Probabil nu vor sa-si asume riscul unui accident la nastere, fiindca, se stie, cezariana e mult mai safe pentru copil!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
iren spune:
quote:
Originally posted by kisstherain999
De ce femeile "normale" au voie sa aleaga cezariana si "vedetele" nu?
Iar in legatura cu ce spune Iren, barbatii pe langa faptul ca pot "sa-si ajusteze diametrul intern al pumnului", isi mai pot face si implanturi cu silicon pt a fi pe noua marime a partenerei.
kiss
11+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Exact, problema nu e la noi, ci la nemultzumitzi, ca o au prea mica
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by michelle7
PS eu una daca as alege cezariana as face-o dpdv al vietii sexuale ulterioare. oricat ne place sa ne mintim , v..g.ul nu e la fel ca inainte de nasterea naturala. mai ales daca faci mai mult de 1 copil
si eu spun din experienta proprie, ca dupa 6 saptamani, am fost ca noua
No, vidiazni!
diadaniela spune:
mie imi zice barbatu' ca-s muuuult mai buna ca inainte.
am nascut natural ,normal!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mariussimiuc spune:
Bre,voi sunteti mai bune ca-nainte,dar io-s vedeta,ca am nascut cu cezariana!
Miha
miria_cristina spune:
Da', de ce te ... "decalibrezi" doar nascand normal?
Ca io nu inteleg!
Eu am nascut prin cezariana si tot am senzatia ca m-am schimbat. Sotul meu zice ca "nu", dar eu nu ma simt ca inainte. Poate de cand cu dilatarea bazinului din ultimele luni. Asa ca, de ce numai nascand normal?
Ba din contra, unii ziceau ca dupa ce nevestele au nascut si au fost cusute etc. sunt chiar mai bune ca inainte.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
codruta_grg spune:
Vedetele ajung mai repede la cezariana pentru ca doctorii in fata lor nu pot spune NU, sau VEDEM NOI, cum ne spun noua. Cel putin in alte tari nu cred ca accepta asa usor medicii ca la noi sa faca cezariana. Asa ca ele au de ales. Clar ca prefera sa stie exact cand vor naste si cum vor arata imediat dupa cezariana. .
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
mamica dulce spune:
Iren ai fost tare la faza aia!!Cat despre "decalibrare" si consortul spune ca nu e nimic "prea elastic" ba din contra.Dar sincer am innebunit la cusatura si n-am fost om o luna dupa.Asa ca tot un drak.
Cat despre cezariana..eu am vrut sa nasc asa dar aici nu e ca in romanika,sa-ti faca la cere si la spaga...asa ca m-a lovit trenul cum spunea akella..dar asa constant vreo 12 ore cu 6 injectii incercate in coloana fara efect notabil..si apoi s-a umplut camera de doctori care hopa! ce ne facem acu ca nu iese grasu' de 4 kile-asa ca au scos purcelushu' cu forcepsul,i-au dizlocat clavicula si vai de kuru meu pe scurt.
Booon...acum intr-adevar ma bucur ca am nascut natural,e experienta minunata cand privesti retrospectiv, dupa ce iti trec cusaturile si daca o sa pun de bb2 ..categoric tot natural,ca asa e aici si ma gandesc ca n-are cum sa fie mai rau decat prima data.
Dar..oameni buni,tot atata ce fac vedetele...eu personal cred ca nu sunt atatea vedete in total,comparativ cu cate cezariene la cerere si spaga se fac zilnic in spitalele din ro numai ca nu s-a gandit nimeni sa faca o statistica
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
NinaB spune:
quote:
Originally posted by akella
Eu zic ca vedetele aleg varianta asta din simplul motiv ca prefera o anestezie generala si dureri de burta postoperatorii in locul nasterii naturale - echivalenta a unui accident feroviar, pe viu (stiu eu ce zic, pentru ca am nascut natural ).
ai in fatza virtuala o vietate care e vedeta unei "nasterii prin cezariana - echivalenta a unui accident feroviar, pe viu (stiu eu ce zic, pentru ca am nascut prin cezariana)"...iar dragalasa de sor`mea nascut in cateva minute, in timp ce vorbea cu mine la telefon...dupa ce a avut contractii mai putin dureroase decat cele provocate de o colica abdominala banala...
deci...
annita72 spune:
Eu am nascut de doua ori natural, de fiecare data a durat cam 30 de minute, pentru ca m-am dilatat fara dureri. La al doilea, am ajuns la spital pentru un control, m-am dus pe jos (sa-mi fac plimbarea) si doctorita a facut niste ochicand a vazut ca aveam 6-7cm dilatatie. Mai aveam un pic si-l "pierdeam" pe strada.
Asa ca mie mi-e usor sa zic ca nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai cand iti vezi copilul imediat dupa ce a "iesit", cand nu mai simti nici o durere, numai o imensa fericire.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos