Berbecutzi din toata lumea....veniti aici!!!(12)
Raspunsuri - Pagina 10
raresionut spune:
Eu la ora asta , trebuie sa zic ...buna ziua..caci sunt codasa la trezit pe ziua de azi...
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
LYLY, lultumiri ptr reteta..e gata scrisa, acum sa vedem cand ne apucam de ea...
Si postez horoscopul pe toatasaptamana
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
paky spune:
'neata iubitele mele, ce mai faceti voi astazi?
ieri am avut o groaza de treaba si nu am putut sa vad ce faceti dar nici nu prea ati facut mare lucru.
deeeeeeeci ma gandeam aseara ca ar trebui sa gasim un subiect care sa ne capteze atentia si sa ne faca sa fim mai active, ce ziceti? asa ca, care are idei sa le zica.
in rest cam atat, eu iar sunt suparata pe sotul meu. l-am invitat aseara in oras si m-a refuzat pe motiv ca e obosit, ca sa aflu mai tarziu ca de fapt era ziua unui prieten de-al lui si planuisera baietii un mic chef.
asa ca iar mananca salamuri si omlete pana-mi trece ![]()
cam atat, ma apuc de treaba, azi chiar am o zi lejera.
pupici 
diana 
marinar spune:
vai paky ce haioasa esti, eu rad dar stiu ca tie nu ti-a picat bine faza cu sotul. eu nu am probleme cand iese sotul cu baietii dar nici nu ma minte in halul asta.
Marina
24+
burtika
raresionut spune:
' neata, paky, tot tu matinala...
Buna propunerea, sa vedem acu ideile....
Cand sotu' meu sare calul, eu gatesc in continuare , dar am alte ace de cojocul lui...cum ar fi de exemplu, faptul ca nu ii vorbesc sau il ironizez....
Si, totusi cand pui tu net acasa?
Marinar, ce face bebita mica?
Si celelalte berbecute, chiar nu vreti sa fiti cu noi prezente?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
marinar spune:
Alina bebelina mea e bine, jucausa, mai putin azi: m-am suparat la munca iar nervii mei au iritat-o, asa ca acum ma cam doare burta, dar vorbesc eu cu ea si se linisteste.
cavalerul tau ce face???
asa e, oare pe unde sunt berbecutzii, in special Cristina T- ea era ff activa aici.
Marina
24+
burtika
LYLY809 spune:
Eu nu pot fi prezenta dimineata! Sunt la servici si abia am timp sa-mi trag sufletul...
Am infiintat Clubul Razaciosilor 

in care s-au inscris pana acum cativa copii de la cireshe de mai iunie2006. Daca vreti sa-i vedeti pe Razacioshi, click la semnatura mea![]()
Primim si razacioshi de alte varste... doar ca-mi rtebuie o poza trimisa pe lacryonel@yahoo.com si un nume de 'cod"
WE placut!!!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE 
raresionut spune:
quote:
Originally posted by marinar
Alina bebelina mea e bine, jucausa, mai putin azi: m-am suparat la munca iar nervii mei au iritat-o, asa ca acum ma cam doare burta, dar vorbesc eu cu ea si se linisteste.
cavalerul tau ce face???
Obaznic, pozne, obraznic, pozne, s.a.m.d
asa e, oare pe unde sunt berbecutzii, in special Cristina T- ea era ff activa aici.
Asa mai zi, ca poate vede cineva...si o sa ia initiativa...
Marina24+
burtika
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Eu nu pot fi prezenta dimineata! Sunt la servici si abia am timp sa-mi trag sufletul...
Am infiintat Clubul Razaciosilorin care s-au inscris pana acum cativa copii de la cireshe de mai iunie2006. Daca vreti sa-i vedeti pe Razacioshi, click la semnatura mea
Primim si razacioshi de alte varste... doar ca-mi rtebuie o poza trimisa pe lacryonel@yahoo.com si un nume de 'cod"
WE placut!!!
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE
Felicitari, pentru club, LYLY, mai ales cu un asemenea predendent....
Nici o problema,daca nu poti intra dimineata, important e sa nu dispari si sa ne lasi singure pe aici...
Alina
si printul Rares
Pozele noastre