LOREDANA nemachiata!!!
Raspunsuri - Pagina 8
OlgaTarziu spune:
luizza eu nu inteleg de ce nu si-a luat bilet la clasa 1 daca o deranjeaza atat "prostimea".
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Zenobia spune:
Cam horror, ce-i drept... oricum e nashpa si machiata
Zenobia (Raluca)
-------------------
Noi
-----------------------
Love, think, help, read
Tino spune:
Mama, mama, dai sa fugi si n-ai pe unde!
mie mi-a placut numai cand s-a lansat si cativa ani dupa, din punct de vedere fizic.
vocea e frumoasa, dar sa nu o vezi.
oricum, noi muritorii de rand, avem o imaginde total deformata despre vedete.
cred ca si eu machiata cu verde, in lumina mov si corectata cum trebuie as arata SUUUPER! imaginile din reviste si de la TV sunt costmetizate, uneori chiar foarte.
numai bine tuturor!
mamitza lui Papitza
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by luizza
Bun subiect
Sa va zic o intamplare ......despre DIVA Lori
Am o prietena care a plecat in ro ,si care a nimerit acelasi avion cu 'Lori' mai mult statea chiar in spatele ei,si prietena mea are un baietel de vreo 3 ani,si copilul in timpul zborului na s-a plictisit ,ba a mai plans ,ba se mai tinea de scaunul din fata,ba nu avea stare,si Diva se tot uita in spate urat la prietena mea,la un moment dat a inceput sa tipe la ea,ca nu stie sa-si educe copilul si sa nu mai atinga copilul scaunul ei..ca nu stie ce se intampla......va dati seama ce nasol s-a simtit pritena mea........
Cat e ea de "Lori" si de "Diva" o puneam la punct urgent daca spunea ceva rau de copilul meu. Cum sa-si permita sa tipe, cine si unde se crede, n-avea decat sa zboare cu avion personal daca nu-ii place "in comun"! Eventual ii spuneam stewardesei sa ne schimbe locurile ca ne hartuieste. Nu mi-as fi inchipuit ca poate sa fie asa, doar are si ea o fetita care, la varsta de 3 ani sigur n-avea stare - cum sunt toti copiii de altfel! Acum pozeaza si in mama perfecta care-i da copilului o educatie ireprosabila.
In avion e un pasager ca oricare altul, pe scena n-are decat sa-si etaleze "talentele" in fata fanilor ei.
ps. Deci nu e numai urata, ci si increzuta!
Canta bine, dar n-am simtit niciodata nevoia s-o ascult
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Elise spune:
Asa, si?
E ca orice femeie normala... asa arata cam toate vecinele mele cind ies dimineatza la 7 in trening sa-si plimbe catzeii prin parc.
Nu vad ce va ingrozitzi asha. Asta e...
Mama natura.
Elise
layla spune:
Ba mie sa pare ca vrea sa fie Diva!
Mie imi placea tare mult la inceputuri si pe vremurile cand era cuplata cu Marian Ionescu. De cand este cu Dl. Pro a inceput sa ne intoxice cu prezenta ei la toate emisiunile de pe Pro si Acasa.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
brendamitran spune:
quote:
Initial creeata de Iubika
O vedeti www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=163044" target="_blank">aici
Fara comentarii!...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
nu are nici o legatura cu vocea minunata pe care o are....si nici nu se vrea a fi diva,asa cum a spus cineva pe aici....se vrea a fi doar o cintareata buna,ceea ce nu prea mai gasesti astazi pe la noi....
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
andreea81 spune:
Nu cred ca ar trebui sa ne ingrozim asa de tare de felul cum arata nemachiata...mai ales ca nu e singura de care iti vine sa fugi daca o vezi in stare naturala...dar gasim si gospodine care arata muuuuult mai bine ca ea cand se scoala dimineata...Eu, daca as fi persoana publica, m-as ingriji de felul cum arat inainte sa ies din casa, asa, din respect pentru mine. Ca uneori textele melodiilor sale sunt cam aiurea...incearca si ea de toate. Mi-e mi-a placut foarte mult interpretarea cantecelor Mariei Tanase. Are o voce frumoasa..dar asta nu o face o diva.
ancutzathree spune:
ai de capu' meu!!!!!
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
mathilda spune:
fetelor,
stiti ce ma enerveaza la culme?
sintagma de-acum impamantenita in Rom:"daca esti pers. publica tb sa ai grija cum arati si atunci cand mergi sa faci piata'"
hei na, astai
nu stiu cum ii pe alte meleaguri dar in belgia vad pe strada VIP -uri care sunt super modest imbracate si nemachiate si culmea stiti ceva
nu se scrie nimic in presa de ele. asta inseamna, cred, 60 de ani de non comunism.