Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 17
Babee spune:
Slaba miscare pe aici
Flavia tu vii cu Bia..eu am doi
..ntz..veau sa ma elaxez la o vorba.
As propune restaurantul din 13-Maria (pasta grill bar)..ce ziceti?
Si ca data duminica viitoare(peste 10 zile adica)
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
adinag spune:
hai ca ma bag si eu...
ce intalnire? unde? cand? ziua sau seara? 
am voie si eu (daca oi putea, se-ntelege...)
in rest, ce sa zic... nu stiu ce-i cu jasmina mea, tot tuseste de vreo doua saptamani. dar numai din cand in cand, intotdeauna insa dimineata. in rest i-a curs putintel nasul, dar nu-i bolnaa si n-are nimic. voi ce ziceti?
numai de bine si mi-ar place sa cunosc si eu ceva romance...
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Flaflo spune:
Eu sint de acord si cu data si cu locatia, nu am nici o idee mai buna... Cred ca ne vom intilni la prinz sa nu ne suprasolicitam sotiorii cu baita, papita, pus la nani.... In plus de asta Alina vine de linga Linz si nu cred ca ar vrea sa circule noaptea.
Adina, ne-am bucura sa poti veni, cu cit mai multe cu atit mai bine! Vad ca te simti cam stinghera in mijlocul nostru, dupa ce ne vei cunoaste nu va mai fi asa. Poate vi si tu cu o sugestie de restaurant. Nu e prea uscat aerul din camera Jasminei? Poate de aceea tuseste doar dimineata.
Cristina, pai da-i sotului 2 alternative: pleci singura si il lasi cu Anna, sau veniti toti si e singurul barbat din grup. Cum crezi ca se va hotari?
Bianca e mai bine, a dormit azi noapte multumitor, febra nu mai are, doar diareea ne omoara.
Flavia si Bianca
camiserb spune:
Flavia, noi i-am dat lui Daniel la diaree smecta si gesol; le-am pus in ceiutz si a functionat. i-am mai dat si un lapte formula de la milupa, HN 25, special pentru diaree, dar cum Bia nu mai bea lapte praf nu mai functioneaza...Sanatate ii dorim si nopti cat mai linistite!
Babee spune:
Gata..noi ne-am intors..ca e ziua Austriei si furam la tancuri, elicoptere si..... mancare desigur![]()
Flavia cum descarc pozele le pun, si pun si filmulete cu ce-ai piedut (pe la Am Graben erau niste peruani super!)
Adina esti asteptata cu placere si chiar mi-ar placea sa te cunosc
Salzburgul ce zice??Ca noi loco mai faceti, dar Cami, Caro..Alexa ...voi vreti?
Adina si Phillip cam behaie de ceva timp, e binisor cu umidificatorul-la noi- si cred ca iau si la el unul.Poate e aerul uscat..zic si eu ca si Flavia.
Revin ca ma seaca tastatura asta..mi se blocheaza R-ul si apas ca tuta ![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
camiserb spune:
Fetele, voi ce fel de olitza ati luat la ai vostri pitici ca eu nu ma decid si voi aveti experienta si puteti sa-mi ziceti cam ce modele au functionat la voi?
Babee, eu m-as baga la intalnire ca deja mi s-a deschis apetitul, dar nu stiu ce zic ai mei...o sa pun o intrebare nivinovata
...sa vad cum stau treburile 
![]()
Daniel e constipat si vad ca nu functioneaza nici fructele si nici supozitorul cu glicerina nu si-a facut inca efectul...mai asteptam...
Cami si Daniel 
Flaflo spune:
Cami, la noi cel mai bine functioneaza o olita cu senzori care incepe sa cinte cind face pipi. Sint modele scumpe, eu i-am luat insa varianta ieftina de la Kika (nu stiu daca este la Salzburg, banuiesc ca da). E in forma de ratusca si are doua contacte inauntru. Am mai vazut-o si la Dohnal- Haus des Kindes. Oricum pe linga asta mai avem doua modele. Trebuie sa te asiguri ca ii intra puta inauntru, sa nu faca pe linga (asta stiu de la Gabi, ca mai avea Phillip accidente de astea). La noi cu smecta nu a functionat, ii simtea imediat gustul si ii se facea greata, in schimb ceaiul de Heidelbeere (na, ca am un lapsus in romaneste..) a facut intotdeauna minuni. Cel mai nasol e cu laptele ca racneste dimineata dupa el....

Babee, dupa ce am ajuns acasa ieri a inceput circul: a dormit trei sfert de ora la mine in brate, dupa care a urlat vreo doua ora intr-una. Supozitor nu pot sa-i bag, il da imediat afara si siropurile gen Nureflex, Calpol nu prea isi fac efectul...
Flavia si Bianca
ank_miki spune:
Si eu pe aci
!!Parca ma simt aiurea ca nu am semnat condica atatea zile...dar e ca un facut,asa multe probleme de odata
.
Pc-ul nu mi-a mai mers,l-am dus la reparat,si cand la adus am observat ca nu-i merege sunetul,du-l iar la reparat si uite asa!
Miki se refacuse cu diareea,eram asa bucuroasa,cand colo a doua,zi o capatase iar..dar minune doar pt o zi,ca acum e din nou bine cu burtica lui,sper sa ramana asa.Dragul meu sot nu stiu de unde a capatat gripa,ca a fost liber 4 zile,si nu am fost plecati nicaieri,hmmmmm!
Voi fetele ce mai face-ti?Vad ca sunte-ti in planuri mari pt.intalnire
.
Eu nu va cer voie
sa vin la intalnire,ca Adina-esti prea timida Adino..daca am sa pot am sa vin,pt.ca tin neaparat sa va cunosc
.Dar am sa vin cu Miki(Flavia am inteles ca o iei si pe Bia cu tine,sau...),sotul lucreaza,iar Iulia are tot asa ceva in plan.
Flavia,si eu ma tin de mult timp sa iau "chestiile"alea pt.calorifere(chiar ca nici eu nu stiu cum le zice

).
Bia cum mai sta cu diareea?Sti,ca am mai scris zilele trecute ce i-am dat eu lui Miki=NORMALYT=si a fost bun,iar Bia nu mai plange dupa lapte...faci cum am facut eu..ii dadeam laptele sa-l bea pe la 8-9 dim.,si apoi incepeam cu normalyt timp de 6 ore,apoi ii dadeam sa manance normal.Incearca asa,poate ii prieste Biancai,eu stiu..cum crezi tu.In orice caz,eu nu am fost deloc multumita cu laptele HN2.
Un
de la Miki pt.Bia sa-i fie mai bine.Spatele ce-ti mai face,ai fost la dr?
Si la mine cam scartaie putin mijlocul,zilele astea am cam avut treaba..nu gluma.
Cami nu are importanta daca Bia nu mai bea lapte praf,mie mi-a dat Dr.HN25 sa-i dau lui Miki,el bea Biomilch.
Caro inspiratia iti vine pe moment,la mine asa e,de parca as scrie scrisori de dragoste
.
Cristina nici odata nu e prea tarziu deci...La multi ani celor 2 iubiti(sotul si catelul)ai tai,sa te bucuri de ei.
In rest fetele,mai nimic nou la mine..tot ma uit ,sa vad la care rest va intalniti
.Sa nu ma pune-ti sa vin cu vreo propunere ,ca nu stiu,serios
.
Dar acum,fetelor nu mai glumesc,pot veni si eu la intalnire
?
De ajuns pt azi,ma cam ia somnul,
pe toate,noapte buna!
Mai fetele,hai ca iar am scris poveste de dragoste![]()
pozuci noi wwww.dropshots.com/mikiemre
Ank si Miki
Flaflo spune:
Buna seara fetele, sint rupta ca am trebaluit azi aproape toata dupamasa in gradina. Avem o advarata jungla de vegetatie, ca nu s-a mai ocupat nimeni de ea, asa ca azi am taiat la tufe cit m-au tinut puterile.
Bianca e mult mai bine, nu mai are diaree, eu o "dreg" intotdeauna cu ceai de Heidelbeere, functioneaza foarte bine la ea!
Ank, Bia nu bea nici un fel de alt lapte decit cel de vaca, am incercat cu HN25 dar l-a scuipat imediat
. Asa ca am rezistat citeva zile fara lapte!! Azi i-am dat iar si a fost in delir....
Sanatate la sot si ai grija sa nu iei si tu! La noi am fost toti pe rind raciti, termina unul, incepea altul! Mai fetelor, da ce va mai cereti atita voie sa veniti la intilnire, lasati mai formalitatile! Ne bucuram sa fim cit mai multe, sa avem ce povesti! Nu am stabilit restaurantul, Gabi a facut propunerea cu cel italian din bez. 13, dar lista e deschisa si pentru alte sugestii. Ne-am gindit la dumineca pe la prinz dac toata lumea e de acord. Ank, eu nu o iau pe Bia cu mine ca tre sa stau tot cu ochii pe ea (e la faza de catarat peste tot) si nu voi putea sta linistita!
Alina zice ca nu poate sa vina de data asta ca are altceva in plan!
Am uitat sa va zic cu spatele meu... Eu am o vertebra deplasata de acum 8 ani (cazatura cu bicicleta) si din cauza asta am mereu dureri, fac infiltratii, fizioterapie,.... Acum vreo doua saptamini ma calarea fica-mea si la un moment dat sare pe spatele meu de mi se face negru in fata ochilor si de atunci abia ma misc. Am fost la dr. si surpriza: cica minunea de fica-mea mi-a bagat vertebra inapoi!!
O sa mai am ceva vreme dureri, dar dupa aia voi fi ca noua... Vreau sa o vad si pe asta!!
Cam asta ar fi pentru azi, na ca m-am lungit si eu nitel....
Bia studioasa!
Flavia si Bianca
ank_miki spune:
Flavia nici Miki nu bea alt lapte decat cel de vaca(BIO VOLLMILCH),el cel putin a baut 100 ml HN25,dar degeaba.In orice caz acum e foarte bine cu burtica,dar ma omoara cu trezitul din jumate in jumate de ora aproape.Asta in ultimul timp,ca inainte dormea bine noaptea.Sunt cheauna,nu alta.
Raceala de la sot sper sa nu o iau,mai multe griji imi fac pt.Miki sa nu o capete.Asa intelesesm,ca o iei si pe Bia cu tine
.
Eu trebuie sa-l iau pe Miki cu mine,sotul lucreaza,Iulia se intalneste cu fosta clasa,deci nu am alta alternativa,dar vine si mijlociul Emre sa aiba grija de el.Nu stiu,ma mai gandesc,daca am sa vin sau nu.Cred ca sunt singura care vine cu bebe.
In privinta locului,propun si eu!Chiar azi sotul mi-a adus aminte de un rest.din 13,unde are o pizza grozava,bineinteles ca poti comanda si altceva,si atmosfera e placuta acolo.Acum nu stiu..fiecare cu gusturile lui
!
Na,ca nu am mai scris asa de mult
!!!
Ma duc in pat sunt obosita moarta,incepe sa vina Ene pe la gene
.
Pa fetele,
va doresc o duminica placuta la toate.
noi www.dropshots.com/mikiemre
Ank si Miki