femeia sa se supuna barbatului...
luna trecuta m-am casatorit... eram atat de emotionata ca nu am inteles nimic din slujba, mi-a atras atentia doar "femeia sa se supuna barbatului". duminica ne-au scos nasii la biserica. in 7 minute cat a durat slujba mi s-a spus de 3 ori, sub diferite forme, acelasi lucru: barbatul e capul, femeia se supune.
de atunci stau si ma intreb: ce presupune, dpdv religios aceasta supunere?
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Raspunsuri
ECMI spune:
Nu e chiar asa de rau cum suna.
Femeia sa-l urmeze pe sotul sau, sa-l sustina, sa-i fie sprijin.
Pentru ca el este cel care poarta responsabilitatea caminului - are, deci, nevoie ca femeia lui sa fie inteleapta, priceputa, curata si harnica.
Cam asa.
Le-am suparat pe feministe?
http://photos.yahoo.com/ph/c_ghimis/my_photos
ina78 spune:
.. eu inseamna ca n-am ascultat bine...
Dar in nici un caz nu sint de acord si nu mi se mai pare de actualitate. Eventual el ei si ea lui... supunere reciproca...daca pot sa-i spun asa.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Guestus spune:
quote:
Originally posted by ina78
Dar in nici un caz nu sint de acord si nu mi se mai pare de actualitate. Eventual el ei si ea lui... supunere reciproca...daca pot sa-i spun asa.
Sigur nu ai fost atenta la ce spunea....data viitoare sa asculti tot pina la capat
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Sabina
sigur nu ati ascultat bine:)
continuarea este:
iar barbatul sa-si iubeasca femeia cum isi iubeste Hristos Biserica.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
cred ca problemele nu vin de la iubirea barbatului...ci de la supusenia femeii
Sabina spune:
continuarea este:
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
addinel spune:
quote:
Originally posted by Sabina
continuarea este:
mai, la nunta se poate sa fi ratat partea cu "iar barbatul sa-si iubeasca femeia...", dar duminica asta parol ca nu a zis asa ceva.
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
RaluD spune:
Guestus, eu ma supun lu' barbati-miu, ca nu-mi cade coada.
Da si el mie.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/
ina78 spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by ina78
Sigur nu ai fost atenta la ce spunea....data viitoare sa asculti tot pina la capat
O sa consider ca nu aivrut sa insinuezi nimic prin "data viitoare". Si voi considera ca m-ai sfatuit ca la prima nunta la care voi participa sa fiu atenta. Dar vad ca fetele spun ca exista si o continuare... mai pe gustul meu.