Romanita Iovan - prinsa in flagrant cu amantul!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by michelle7

se pare ca sunt ok sotii iovan
http://www.averea.ro/wiev.php?id=4774&id_sectiune=

Michelle

Am citit shi io articolu, da m-au dat pe spate "coicidentzele halucinante":))) gasite de ei intre bebelush shi Bogdan tralala, hotzu killerit:
Intre micutul Albert Adrian, pe care Romanita il poarta in pantece, si victima sotului ei, Bogdan Iancu, tanarul de 27 de ani, impuscat in cap in octombrie 2005 in vila familiei Iovan, exista o serie de coincidente socante:
- Bogdan Iancu a murit in noaptea de 5 spre 6 octombrie 2005, iar micutul Albert Adrian se va naste in jurul aceleiasi date;
- Romanita a declarat intr-un interviu ca si-ar dori ca Albert sa fie blond, cu ochii albastri, asa cum arata si Iancu (foto);
- Victima lui Adrian Iovan are, de asemenea, doua prenume (Bogdan Florin, acesta din urma nefiind cunoscut pana azi), iar numele complet ale celor doi contin cate 17 litere;
- Si casnicia parintilor lui Bogdan Iancu a avut de suferit la nasterea copilului. Tatal lui Iancu a divortat de sotie imediat dupa nasterea copilului, avand dubii ca baiatul este al lui;
- Inainte sa moara impuscat in casa familiei Iovan, Bogdan Iancu a lucrat in Germania, tara unde sotul Romanitei se afla (efectuand o cursa TAROM pe ruta Bucuresti-Frankfurt si retur), in momentul in care a aflat din revista "Ciao!" si ziarul "Averea" despre aventura Romanitei.

Mie nu-mi pasa de ei nij cit negru sub unghie, da ma amuza ziarishtii care nu mai shtiu ce sa mai inventeze shi se kinuie, bietzii de ei, sa caute atitea kktzishuri, pai coincidentze se gasesc la tot pasu, intre oricine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Iren, si mie mi s-au parut de-a dreptul caraghioase!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

o alta coincidentza ar fi ca si eu merg destul de des pe Calea Victoriei, unde precis pune piciuorul si Romanitza...si daca ma mai scobesc, precis mai gasesc cateva coincidentze...

A, si vb. aseara cu omu...cum incearca astia sa dovedeasca ca si baiatul ala a fost amantul ei, sotul meu raspunde sec: " da, da tot nu avea ala ce sa caute acolo..."
Pana la urma, e viata lor, si daca are sau nu amanti e problema ei, ce meserie de rahat sa stai prin parcuri sa fotografiezi oamenii cum se pupa...cel putin la OTV, stau ca hienele pe un starv si latra unii la altii...
V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Craciunita, detalii despre Floriana sint chiar in cartea ei Ambasadorul

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anca ai dreptate, Romanita il are la mina pe Iovan cu procesul...
Deci l-a scos frumusel de mina la plimbare, sa demonstreze ca totul e ok intre ei.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Si putin off-topic : Confirm cu mana pe inima ca Floriana Jucan este si in viata de zi cu zi o femeie deosebita, cu un suflet de milioane.
Cele mai bune sfaturi de la ea le'am primit asa cum nu ezit sa ii cer sfatul de fiecare data cand ma apasa problemele vietii.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mai, eu nu inteleg, in presa s-a scris ca Romanita are cerclaj, ce sa faca ea cu amantul in cazul asta?
Speculatii sunt usor de facut... om vedea ce va spune testul, nu?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Mai, eu nu inteleg, in presa s-a scris ca Romanita are cerclaj, ce sa faca ea cu amantul in cazul asta?
Speculatii sunt usor de facut... om vedea ce va spune testul, nu?

Hehe se gasesc destule de facut te asigur

Tari rau 'coincidentele", Iren... au uitat amanuntul care ar fi dat pe spate orice intelept cititor - ca si "Adrian", si "Iovan" si "Bogdan" au acelasi grup de 2 litere in final . Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

doamneee cate le trec prin cap ziaristilor!!
dar e reala faza cu doamna si amantul?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput