Romanita Iovan - prinsa in flagrant cu amantul!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Da' copilutul al cui o fi?!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Stii ca nu e o intrebare stupida? Pai daca s-au chinuit atatia ani sa aiba un copil si nu au reusit, ! nu uitati ca sotul e pilot si se stie ce probleme au pilotii la capitolul reproducere !, apoi ramane insarcinata (?), apoi se "dezinsarcineaza" - ca, de!, a impresionat-o faza cu hotul, apoi la catva timp iar ramane insarcinata... E de despicat firul in patru putin aici... Daca prima sarcina a fost reala, atunci fata nu are probleme cu aparatul reproducator, pentru ca a ramas usor dupa... (Nu acelasi lucru s-ar putea spune despre dl Iovan). Ramane deci in picioare ipoteza cu dl amant (care, evident, nu este pilot ); mai ales - de ce se vad ei asa des? Nu cumva el e taticul? Aici ar fi nimerita si parerea unui barbat - sa-l intrebam daca ar fi dispus sa aiba o relatie cu o femeie (nu conteaza ca e maritata) insarcinata cu copilul altui barbat... Ma indoiesc sincer...

"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

mie nu mi-a placut niciodata de ea!!
pur si simplu mi se pare falsa din cap pana in picioare!!
iar ceea ce apare acum prin ziare , imi demonstreaza ca instinctul meu a functionat si de aceasta data!!

e absolut jenant , sa ai burta la gura si sa umbli cu "fustele in cap".

cred ca sotul ei era la curent cu toata aventurile ei , si probabil ca a acceptat situatia..din n motive...numai de el stiute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

chiar nu va puneti problema unui trucaj!!!nu cred ca se poate sa nu fi auzit de asa ceva...paparazzi... fac orice cind miros un pic de "cheag"!!!sorry daca deranjez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

astia de la Ceao nu prea umbla cu trucaje.
de obicei au dreptate.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

A prins-o cineva in flagrant cu delictul in mana?(Asta e o vorba de la noi.)De ce sunteti asa de sigure ca e vorba de amant?

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

astia de la Ceao nu prea umbla cu trucaje.
de obicei au dreptate.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

mircea badea zicea altceva ...nu ca i-ar place birfele,dar in treacat,are multa dreptate...seara la 23 sau dimineata in reluare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

http://www.averea.ro/wiev.php?id=4652&id_sectiune=

Mie imi pare rau de sotul ei. Ea imi da impresia ca a tot avut amanti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ma gindeam ca iar incepe o serie la OTV cu Mihaela Balanel....

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ma scuzati, da' prin ce s-a remarcat doamna respectiva? De ce va surprinde asa tare? Cel mai tare ar fi sa se intoarca la Columbeanu

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput