Romanita Iovan - prinsa in flagrant cu amantul!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Daca vroia publicitate se arunca cu coarda elastica asa gravida fiind, nu se pupa in masina cu un nene.

Ideea e ca, scandalul asta nu-l ajuta deloc pe barbasu' in proces. ia sa vedeti voi cum iese el basma curata...

Daniela, am vazut eu un pic din emisiune. M-am mirat cand am auzit-o intrand in direct. Nu am prins chiar de la inceput. S-a vorbit mult tot despre "asasinatul din Primaverii". Cu pusca care nu era incarcata, ca el nu o mai folosise...prostii de gebul asta.
A intrebat-o daca ea a avut o contributie la divortul lui Iovan de prima sotie. Si a raspuns ca era o casnicie in care existau probleme si e aberant sa spui ca cineva poate sa desparta doi oameni fericiti si cu o casnicie ok.

Cam asta am vazut. Esti dezamagita, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

am citit ca romanita o sa nasca azi prin cezariana, asa ca pentru un timp o sa aiba alte preocupari

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

deja a nascut la ora 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

am vazut si eu , mi se pare ca cel mic c`hiar seamana cu cu Iovan tatal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by ligeea

am vazut si eu , mi se pare ca cel mic c`hiar seamana cu cu Iovan tatal

ligeea

..parca poti sa-ti dai seama la varsta asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

ba si mie mi se pare ca seamana, e un fel de iovan in miniatura,pe bune, blondutz si cu o claie de par buclata in cap... seamana bine de tot cu el, cu tatal, cu sotul legitim adika,,,asta ca sa nu existe vreun dubiu..

Mergi la inceput