Clubul nurorilor (69)
Raspunsuri - Pagina 7
irinabobe spune:
eu sunt jurist de 4 ani. am 28 de ani, casatorita din mai dar locuiam impreuna cu sotul de 4 ani. (am prins momentul cu casatoria cat a fost socrela plecata din tara si am facut cununia cum am vrut noi. mama ce s-a ofticat
). copii inca nu. anul asta vroiam daca obtin creditul pt casa.
larisa hai ca intru acum sa te rezolv. sa-ti traiasca bebelusa!
bunicuta spune:
buna dimineata si o
mare si fierbinte din partea celor care vor
Larissa am votat-o pe Alexia- sa-ti traiasca bebelusa si sa fie sanatoasa.
Mai, mamicilor dar baietei nu apar pe aici ca n-or sa aiba fetele cu cine sa se marite-
o zi buna va doresc
addinel spune:
salutare la nurori
m-am intors si eu saptamana trecuta din luna de miere, a fost absolut superb. de venetia m-am indragostit instant, iar in san marino m-as muta definitiv. acum insa m-am intors la serviciu si ma apuca nebunia cand ma gandesc ca pana cel mai devreme de sarbatori o sa mai am acteva zile libere si poate mai plecam pe undeva. asta-i viata!
alynutza, nasol cu delegatiile astea. pupicu meu cu putin timp inaintea nuntii a stat plecat 3 saptamani in delegatie, am inrosit telefonul si am amutit cand am vazut factura. dar macar ne mai potoleam dorul.
pup la nurori
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
larissa_79 spune:
Multumim de voturi fetele!
irninabobe, bafta la credit si sa faceti un bebe ca e o mare bucurie! Cea mai mare realizare din viata mea..si eu sunt din aia...cu cariera in cap! Noi avem 4 ani de casatorie si tot atatia de cand suntem impreuna...ne-am casatorit dupa cateva luni...si ne-am mutat impreuna dupa ce ne-am casatorit...ca deh eu eram in iasi el in bucuresti...iar eu eram si sunt si de moda veche...
bunicuta, ce pofta imi facusi cu cafeaua...cand eram insarcinata in fiecare dimineata salutam fetele cu un capucino...acum nici ala nu mai e permis 
ca na' alaptez si nu tre' sa agit fata.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Alynutza spune:
buni, mersi de cafea, chiar mi se facuse somn.
addinel, bine ai revenit, si sa ai o readaptare usoara. Stiu ca si mie mi-a fost greu sa ma readaptez la programul de la scarbici dupa ce am revenit din luna de miere. Noi mai avem zile de concediu, dar nu prea putem sa facem planuri pana nu terminam reamenajarea casei. Asa ca tot la zilele ce o sa mi le iau de sarbatori ma gandesc.
Cred ca si noi o sa ne ingrozim de factura de telefon, dar asta e. Sa speram ca n-o sa devina obisnuinta delegatiile, mai ales ca la nici unul dintre noi (si cel mai putin la el) nu se punea problema de delegatii.
Fetelor, am si eu o intrebare, nu stiu daca stiti sa-mi raspundeti, dar ma risc: stiti cumva cum se calculeaza contributia la CNAS? Se calculeaza anul intreg, adica daca acum suntem in 2006, se ia 2006, 2005 si 2004 pentru verificarea contributiei, sau se calculeaza cei 3 ani = 36 de luni, adica daca acum suntem in sept. 2006 se merge pana in sept. 2003?
Alynutza spune:
Pai bine, fetelor, tocmai ce va laudasem ieri ca v-ati facut harnice la povesti... Acum iar nu mai spuneti nimic.
irinabobe spune:
ok alynutza hai ca mai zic eu ca sa nu va plictisiti
. mi-au aprobat dosarul de credit acum urmeaza evaluarea.
larisa am votat bebita. in ceea ce priveste bebe si noi tare ne dorim si chiar vroiam ,dar avand in vedere ca soacra va veni sa stea cu noi asa cum spuneam, tare mi-e frica ca ne aduce in pragul divorutului si atunci ce fac mai chinui si copilul? asa cred ca mai bine mai astept sa vad ce se mai intampla.
Alynutza spune:
Irina, buna veste (ca v-au aprobat dosarul). Mai da ce ma enerveaza sa aud de divorturi din cauza soacrelor... eu le-as
pe astea care-si baga nasul unde nu le fierbe oala. Dar cum de se muta soacra cu voi? Eu credeam ca luati credit tocmai ca sa scapati de ea.
larissa_79 spune:
irina, pai o sa ai ajutor cu soacra la bebe...ca tare o sa ai nevoie. Cel putin in primele 2 luni...pana te obisnuiesti cu bebe. La mine a fost mama o sapt si soacra vreo 3...am fost si 2 sapt la ai mei la Botosani....iar cand a plecat soacra de la mine m-am pus pe plans. Eu am avut epiziotomie si cusatura de col..si abia ma miscam si bebe iti ia tot timpul..plus trezit noaptea la greu. Din cauza oboselii si a faptului ca nu mancam eram sa pierd si laptele. Asa ca e mare lucru sa ai un ajutor cu bebe la inceput ca e tare greu singura. Acum si depinde ...ca daca e sarita rau de pe fix....dar in momentele alea te bucuri sa iti faca cineva o lingura de mancare sau sa stea 2 ore cu bebe cand dormi tu.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
irinabobe spune:
ok dar ce fac dupa cele cateva saptamani ca ea vine sa stea cu noi definitiv. alynutza am spus mai inainte ce si cum cu soacra si nu vreau sa mai scriu ca ma enervez.