Clubul nurorilor (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

raza de soare, vrei si tu un bebe? Sorry...da' eu nu stiu povestea ta. Am incercat sa ma uit la pozele tale da' nu merge link-ul

Daca vreau bb??? e putin spus! te poti uita la poze acum (lasasem albumul privat din greseala)..
buni si fata e p'aici...voi ma tineti sa nu tropai prin birou...pe la fereastre..de la una la alta, asteptand sa treaca timpul...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor gospodineleor help! tocmai mi-am dat seama ca din cauza oboselei (ajund acasa numai dupa ora 19, si atunci ma apuc de muraturi)am gresit ingredientele pt castraveti bulgaresti. Reteta era cu o lingurita de zahar si o jum de lingura de sare, si eu am pus o lingura de zahar si una de sare. Ce fac acum? Desfac borcanele (7 la numar) si refac compozitia, si le mai fierb din nou? Sau le las asa si ma rog la DD sa fie mancabile?

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

aly, normal ca nu ma delas. Scopul meu in viata nu a fost sa prind un barbat sa fac un copil si sa ma culc pe o ureche...ci sa fiu fericita!
Egoista sau nu...asta imi doresc sa fiu fericita si sa ii fac si pe cei din jurul meu fericiti! Deja ma gandesc cu ce cadouri imi bucur eu familia cand merg de Carciun la parinti. Eu is moldoveanca de Botosani. Si mie imi place foarte mult ce fac si cum sunt perfectionista...si cum au grija altii sa iti dea..ca doar na' poti duce..ma prinde seara pe la birou. Doar cand am fost insarcinata am pus punct si am zis pana aici. Sper ca atunci cand ma intorc sa nu reiau vechile obiceiuri.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am revenit

Briza chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar cred ca vor iesi mai mult ca cei in saramura decat bulgaresti.

Buni multi ani inainte- si ca varsta si de casnicie. si parintii mei au tot 30 de ani de casnicie... si una frumoasa. acum sunt impliniti, au o nepotzica, mai vine una, pe mine si pe fratele meu ne stiu fericiti la casele noastre...

Raza la ce ora mergi?

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Raza si Briza, am vazut pozele sunteti tare frumoase si aveti niste soti minunati!
Raza, casa de piatra si un bebe cat mai curand!
Aly, parca si tu aveai poze...unde sunt?

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Briza, nu stiu ce sa zic, in muraturi nu-s experta. Zaharul nu ar avea de ce sa strice daca ai pus un pic mai mult, in plus ca el ii si tine sa nu inmoaie. In schimb sarea e cam dublu fata de reteta originala si cu sare in plus chiar nu-i ok. Cred ca ar fi o idee sa refaci, poate iti da Buni o idee, probabil e mai in tema.

Larisa o de la mine ca-mi place cum gandesti. Eu cred ca n-o sa-ti reiei vechile obiceiuri dupa ce te intorci la munca, ca abia o sa astepti sa te intorci acasa la papusika.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

marinar, am vazut poze cu burtica ta...frumoasa foc!
Of ce dor imi e si mie de burtica si sa o simt pe bebelina cum da din picioruse!!!

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

am revenit

Briza chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar cred ca vor iesi mai mult ca cei in saramura decat bulgaresti.

Mmm, s-ar putea sa ai dreptate. Pai atunci e OK, ca eu si asa fac multe salate iarna (orientala, de ciuperci cu maioneza, boef) si o sa ii folosesc acolo.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Irina -mi-ai pus o grea intrebare cu secretul casniciei-nu stiu daca e un secret-iar sfaturi greu pentru ca fiecare casnicie este unica si poate ce se potriveste unora nu merge la altii

cred ca sunt necesare: dragoste, intelegere,respect reciproc ,doar un pic de gelozie,pasiuni comune ,dorinta amandorura de a avea copii ,am invatat sa-l las in pace cand e nervos sau nu are chef de vorba-sa nu reprosez chiar orice chiar daca vorbesc 5 minute si ma intreaba calm :ai spus ceva draga? , sa-l laud cand face ceva bun de papa sau mestereste ceva , i-am respectat parintii si n-am vorbit-o pe soacra de rau ca deh era mama lui-cu socrul meu care nu mai este m-am inteles f bine.

Si poate cel mai important lucru ca n-am stat cu socrii(am stat cu ai mei pana a fost gata apartamentul)

Am uitat sa va spun ca suntem doua zodii diferite eu Capricorn-(agitata) el Scorpion un munte de calm -asa ca ne "completam de minune" m-ai las si de la mine uneori ca sa fie bine mai accepta si el ce zic eu , ne-am certat si ne mai certam si acum (nimic serios)am fost alaturi si suntem si acum cand avem probleme de sanatate amandoi+ probleme de sanatate cu parintii dar ma bucur ca este langa mine de atitia ani-Luni vom sarbatori cei 30 ani.

o sa mai revin pe subiect pana atunci va spun o parere-nu-i sufocati pe soti cu dragostea voastra-lasati-le si un pic de "respiro"- invatati in timp ce le place si ce nu-(sigur nu le place pisalogeala)
si poate pentru cele cu soacre mai "bleu"- incercati sa va intelegeti unde se poate cu soacra pentru ca v-am mai spus e greu pentru un sot sa arbitreze intre mama si sotie-
ginditi-va ca si voi veti deveni soacre -si tinind cont ca varsta mai schimba oamenii nu o sa fiti pe placul nurorilor in totalitate. nu dati cu pietre e o parere doar.

Irina sper sa n
multi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bunicuta

Am uitat sa va spun ca suntem doua zodii diferite eu Capricorn-(agitata) el Scorpion un munte de calm -asa ca ne "completam de minune" m-ai las si de la mine uneori ca sa fie bine mai accepta si el ce zic eu , ne-am certat si ne mai certam si acum (nimic serios)am fost alaturi si suntem si acum cand avem probleme de sanatate amandoi+ probleme de sanatate cu parintii dar ma bucur ca este langa mine de atitia ani-Luni vom sarbatori cei 30 ani.

sa va dea DD multi ani de aici incolo, tot la fel de buni ca cei care au trecut.
si al meu e tot scorpion, iar eu tot ca si tine agitata rau - eu sunt Leu. Sper ca si noi sa atingem 30 de ani petrecuti impreuna. Momentan avem 10 ani de cand suntem impreuna, 2 de cand stam impreuna si.... 2 luni de casatorie

briza_marii
poze

Mergi la inceput