All about Constanta (80)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am mai scormonit dupa ceva poze...is din septembrie: http://travel.webshots.com/photo/2302789680088100014NPiFNR (asta ca sa nu mai arunce sanzi dupe mine cu mai stiu eu ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Camelia, nu se vede nuntasa..... verifica adresa!

Tatiana, Roxana, vizionat pozele si delectat cupilu (care, surprinzator, cere sa mearga la gradi maine!).

Cornelia, voi ce mai faceti??? Cum merge gradi pt Maria? Stefan ce mai spune?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

buna dimineata
mama ce friiiiiiiiiiiiig! 7 grade brrrrr, oribila vreme! cica de maine se incalzeste....bine ar fi! oare cand vine primavara?
mav ce bine ca Sebi vrea la gradi....ai vazut, a trecut repede perioada de acomodare!
gata trebuie sa fug la treabaaaa...revin!
sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.super pozele.
noi suntem bine.am fost ieri la control si ne-a spus dr ca ne-a trecut gatul.mai luam doar ambroxol.aseara in sfarsit a respirat super pe nas de il ascultam sa vad daca mai respira.pana acum numai de sforaituri am avut parte.
mav, mersi de informatie.o sa optez pentru Loghin.luni o sa-l duc si eu iar la cresa.sa speram ca nu a uitat si ca nu va plange.
va doresc o zi cat mai buna.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

uitai sa va zic un lucru important: Kati a nascut ieri o fetita dolofana si draguta, de 3,400kg. o cheama Stefania
Adriana imi pare bine ca sunteti ok cu gatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Sal'tare si de la noi. Moaama, ce de suferinte pe voi in ultima vreme - boli, cazaturi, accidente... Mi-e si jena sa va spun ca noi suntem bine si nu ne doare nimic.
Eu am fost extrem de prinsa cu niste proiecte, apoi cu vizita de ieri a parlamentarului european (unde a iesit un mare balamuc) si nici DC-ul nu mi se prea deschidea (am crezut ca mi l-au taiat astia din server, ca prea imi pierd vremea cu el in timpul programului, hi hi).
Cel mai tare ma bucur pentru Cris si Mariuca ei. Bravo, dragelor, sanatate maxima in continuare.
Si insanatosire grabnica bolnaviorilor mici si mari.
Pupici si caldura multa (macar in suflete)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Oana, cab. dr Nicolae Alexandra este aprox. vis a vis de dispensarul TBC de pe Lapusneanu, telefon 646451( bl X1,parter). Dansa nu da tratamente la copii dar face testele respective.Am stat de vorba si mi-a dat multe sfaturi, e f. sufletista. Fetita mea are 8 ani si am facut iarna trecuta testele.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

uitai sa va zic un lucru important: Kati a nascut ieri o fetita dolofana si draguta, de 3,400kg. o cheama Stefania

N-am stiut ca este membra a forumului,altfel va spuneam eu,caci i-am dat anestezie la ambele cezarieneSi ea si bb sunt bine,maine probabil ii scot cateterul epidural.
Abia la vizita de astazi ii adusesera fetita,asa ca sunt curioasa maine de impresii

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Brrr,ce frig,ca am inghetat eu nu-i nici o problema,dar este un frig in spital,saracii pacienti amarati!

Bineinteles ca anul asta,in iarna,ne va fi mult mai greu cu imbracatul cu Alexut,caci nu mai este bebelus sa facem ce vrem cu el[cand imi amintesc ce frumos statea samuraiul meu cu caciula,fular si manusi]si nici nu este suficient de mare sa ii explicam corect ce si cum.Lui Alex i-am luat numai caciuli cu ancora sub barbie,dar cu manusile si fularul sigur vor fi probleme,deja azi a protestat ca este imbracat gros si nu se mai misca asa lejer,iar de manusi a scapat repede,ca bona ii face toate voile,asa ca a venit cu manutele inghetate dupa numai 1/2 ora de stat afara!
Am fost la prof.de oftalmologie la care l-as fi dus din prima daca nu era duminica,si ne-a spus ca este perfect cu ochisorul,asa ca am scapat de pansament,mai dam antibiotic picaturi 2 zile si gata!Uraaa!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamacita

quote:
Originally posted by roxanaz

N-am stiut ca este membra a forumului,altfel va spuneam eu,caci i-am dat anestezie la ambele cezarieneSi ea si bb sunt bine,maine probabil ii scot cateterul epidural.
Abia la vizita de astazi ii adusesera fetita,asa ca sunt curioasa maine de impresii

hehe fenomenal, tocmai ma gandeam aseara daca tu ai fost in sala
mai lasa drogu in vena ca e bineeeee
pup!

Mergi la inceput