All about Constanta (80)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Sanatate muuuuulta pt Razvan, Oani, Diana si Vlad!!!!!!!!

Adriana, Sebi a avut angina pultacee asta-iarna si taaaare rau a fost.... Imi pare sincer rau pt voi!
Zilele acestea, am auzit multi copii tusind la gradi si am vazut si multi muciosi, ba chiar am vazut si parinti care au adus copilul+antibioticul.... ceea ce ne este deloc in regula.... Cand te-am intrebat daca il duci pe Razvan cu muci la cresa, n-a fost din rautate! Eu nu l-as chinui pe Sebi, sa-l duc la gradi, atunci cand e bolnav...... si apoi, ma gandesc si la ceilalti copii. Dar Slava Domnului, noi o avem pe mama aproape si ne e de mare ajutor la o adica. Asa ca serviciul meu nu este in pericol.... Va doresc insanatosire grabnica si sper ca aveti o asistenta care vine acasa pt injectiile iv si nu-i nevoie sa mergeti la spital!

Angi, si eu zic la fel ca si Roxa: pt harait, mergeti iar la dr, nu e ok sa asteptati!!!!

Ema, mi-ai amintit de perioada in care alaptam......... cum trece timpul!

Roxa, pt Viusid tb sa ai indicatie speciala de la dr? Merge sa-i dau si eu lui Sebi, in perioada de pauza din schema de la Luivac??? (I-am dat Luivac de la 1 sept, 28 de zile, acum suntem in intervalul de 28 de zile de pauza, apoi continuam cu Luivacul inca 28 de zile.)

Apropos de vaccinul antigripal, noi l-am facut tarziu anul trecut si n-am avut cine-stie-ce succes cu el. Cand e perioada propice pt vaccinul asta? Nu mi-e prea clar, Luivacul si vaccinul antigripal au vreo legatura?

Pupici!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Vai, m-ai ingrozit!!!!!
Mi-e mila tare si de voi si de puiutii vostri.Cum va citesc si aveti mai multe probleme sun inmediat la copii sa vad daca sant bine.Azi i-am zis cumnatei sa mearga la doctor sa-i dea ceva ptr. imunizare.Saraca imi spunea sa o las dupa nunta ptr ca nu au numic copii.
Roxana tu ce-mi recomanzi sa le iau?
Multa, multa sannatate si pupici pe obrajori.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Madamsadamy
Azi i-am zis cumnatei sa mearga la doctor sa-i dea ceva ptr. imunizare.Saraca imi spunea sa o las dupa nunta ptr ca nu au numic copii.
Roxana tu ce-mi recomanzi sa le iau?

nimic, mama are dreptate . acu vb extrem de serios. lasa cupiii in pace.
Mav, ne lamuriram pe ym, da?
Marilen, cu multa placere. eu sper sa nu aveti nevoie de sfaturile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Salut.
Ne-am intors si noi din concediu.
Vad ca sunt cam multi copii bolnaviori, si noi am avut un episod in concediu spre sfarsit Paul a facut o bronsita garnisita si cu o alergie cutanata, i-au iesit niste pete pe tot corpul ca m-am speriat, nici pana azi nu stiu de la ce a fost de la vreun aliment sau poate ne mai gandeam vreo reactie de la siropurile anti-tusive pe care i le-am dat? Voi ce ziceti ca io asa am citit pe prospectul de la Mucosolvan ca poate da reactii cutanate.
In fine dupa injectii cu amoxiciclina, Claritine si Miofilin, ne-a mai dat acasa Ceclodyne si Ventolin. Acum citind din urma am vazut ca exista pareri cam negative despre acest Ventolin. Creeaza dependenta sau cum? Puteti sa spuneti mai multe despre el ca dr. ne-a zis sa il dam mult timp de acum inainte 1 luna, 2 sau chiar 3....?!!
Oricum eu am facut o programare la dr. Munteanu sa vedem ce parere are si ea.

Tania, felicitari pentru succesul in cariera!
Cornelia, m-am bucurat sa citesc ca Mariei ii place la gradi.
Sanatate tuturor si curaj mult pentru gradinite si scoli.
Vom incepe si noi gradi poate de luni incolo, grupa mijlocie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic,Roxa.vad k nu mai are febra,dar ii cam picura nasul ieri si azi parca i se rupe din gat.abia astept sa ii treaca.
mersic de urari de sanatate,la fel si voua si puilor.
noapte buna.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
sper ca ati avut o noapte mai buna si ca piticii sunt ok.
Oana bine ati revenit! cum a fost in concediu...in afara de probleme! parerea mea este sa vezi ce zice dr. Munteanu cu ventolin-ul, ca nu vad utilitatea sa il dai 3 luni....pentru ce?
Dana va pregatiti de nunta? gata toaletele tuturor?
sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Oana ,Bine ai venit din concediu, si multa sanatate lui Paul.
Roxana, vroiam ceva ptr imunizare, pentru ca iarna copii astia merg saptamanal la doctor.
Sigur ca santem gata de nunta.Ieri am cumparat ultimul lucru ffff important: cravata ptr barbatzelul meu Andrei.O singura problema mai avem, nu ne sta parul tzepi,i-am dat in cap cu toate solutiile posibile,si nimic.Sa vedeti cum se trage de par in sus si vb cu firul sa stea asa. Am murit de ras.Ne-a mai ramas coaforul maine si gata.Mihai este cel mai dezamagit ca face pe taximetristul eu sant intr-o parte iar Andreea in alta si are de recuperat fetele .
Sper sa avem timp bun sa nu ploua.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Salut!
Ce credeti ca am gasit de dimineata, in fata usei vecinilor de vis-a-vis?!!!!!! surpriza13oct06
Sebi a fost uimit: "Mamiii, puii astia mici, macane (scanceau si ei, ca orice nou-nascut)! Au fost la mama lor in burtica?! Vau iasa bebele meu mic din burtica ta! Mamiii, da' unde este tata lor?!?!?!?!?! Puii astia n-au tatic???? hmmmmm, saracii......."

....Sa va mai spun ca inainte de a iesi din casa, mi-a zis ca nu-i place ca am burta mare (n.a.-fara bb)?!

Papi este ursul de plush, pe care Sebi il poarta peste tot cu el. L-am intrebat ce o sa-l invete el pe Papi azi, la gradi (sa nu faca pisu pe el!?). Mi-a raspuns ca: "il invat pe Papi sa manance tot, il invat pe Papi sa se joace cu jucariile, il invat pe Papi sa doama a gadi!" Deci, pot sa sper ca s-a adaptat la gradi, nu? (Desi nu uita sa ma intrebe in fiecare dimineata, cine il asteapta la gradi, d-na sau domnisoara- preferata lui?)

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, am intrebat la toate farmaciile din jur:cefort nu e la compensate ca sa nu bat drumul degeaba la dr de familie.in fine, nu mai conteaza.le cumpar.mi-a facut aseara si dimineata iar pentru voma.a mai vomat azi dimineata.i-am dat putina banana si pana acum 2 iaurturi cu fructe.vad ca nu le-a vomat.dar are ochii rosiiiiiiiiii, dusi in fundul capului, si umflati.de dormit doarme bine.si totusi mai face febra.iar ma duc azi la doctor.imi vine sa-mi iau campii.si mai e si ta-su la fel.i-a gasit germen cu "K" imi scapa denumirea.poate stii tu roxa.doctora sotului meu de la unitate zice ca si razvan ar putea avea acelasi virus.cica e d-ala care sta cam mult prin gat si scapam greu.
merci pentru sfaturi tuturor.fug ca am ciorba pe foc.poate il momesc cu ceva.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Adriana, e vorba de Klebsiella????
Ar trebui sa-i faceti si lui Razvan un exudat cu antibiograma. Acum, nu stiu cat de corect ar fi rezultatul, dupa antibioticele pe care deja le-a facut, dar.... Ar fi tare aiurea ca voi sa-i administrati un antibiotic uzual, la care germenul este deja rezistent, in loc sa-i dati unul la care germenul sa fie sensibil!
Daca e Klebsiella, din experienta personala iti zic ca e nasol.... si poate da si pneumonie....
Aveti grija de voi!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput