urgent: modele de "Memoriu de activitate!"
Va rog sa-mi trimiteti si mie pe mail modele de "Memoriu de activitate!"
Adresa: kasivitan@yahoo.com
Am nevoie urgent ca maine trebuie sa fac unul si nu stiu care sunt cerintele actuale!
Mii de multumiri in avans!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Raspunsuri
Androix spune:
aaa ce? da si tu mai multe detalii la hartia asta pompoasa care iti trebuie...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
nematics spune:
subsemnata ... am facut si am dres - asta e ideea, nu cred ca sunt cerinte actuale ci cerinte specifice jobului pentru care trimiti memoriul
in general enumeri studiile facute, calificarile obtinute, locurile unde ai muncit, problemele la care ai lucrat, persoanele cu care ai colaborat, contractele la care ai participat, toate in ordine cronologica si orientate spre scopul actiunii la care vrei sa trimiti memoriul
hristina spune:
quote:
Originally posted by Androix
aaa ce? da si tu mai multe detalii la hartia asta pompoasa care iti trebuie...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Chiar ca pompoasa!
Sotului meu ii trebuie pentru inscrierea la "definitivat preotesc"!
El are o vechime de doi ani ca preot si inainte cat a fost student a fost trei ani profesor suplinitor de religie.Deci o activitate nu tocmai vasta cat sa faci un memoriu! De aceea sunt putin derutata!
Cine are un model salvat prin calc, mi-ar fi tare de folos!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
dumitrulaura spune:
Da un search pe GOOGLE cu memoriu de activitate si o sa vezi o gramada de exemple.
nematics spune:
pai cit a fost profesor a lucrat cu copiii, a facut activitati extrascolare, le-a zis de aia, de ailalta, a facut un cerc de religie, a activat in comunitatea unde sta - propovaduind printre vecini, prieteni etc,
in studentie la fel a fost la cerc de studenti, la minastirea x, y, a avut perioade de reculegere etc etc, pelerinaj la locuri sfinte
ca preot, a facut destule pentru comunitatea in care este - sa nu rizi ca nu e gluma dar o fi "fisa postului" pe undeva si la preoti, sa scrie tot ce a facut, cum a umblat la inaltarea spiritului enoriasilor, cum a propovaduit si i-a facut sa-si ajute semenii, colecte de Paste, Craciun samd