Papa Prostu' sau Rade Ciobu'

Papa Prostu' sau Rade Ciobu' | Autor: xenocid

Link direct la acest mesaj

Salut,
Sinteti probabil deja la curent cu recenta inflamare a lumii musulmane de afirmatiile Papei referitoare la Mahomed.

Asa am avut ocazia sa il revad pe "preferatul" meu: Musulmanul Indignat agitand pancarta (putin coscovita dat fiind ca au trecut 8 luni de la ultima utilizare in criza caricaturilor) pe care scrie ~ Moarte celor care spun Islamul nu e o religie a pacii, Sa'i decapitam pe toti care spun ca sintem violenti.

Totusi printre pancartele de mai sus, in mijlocul manifestatiilor devenite deja violente, am mai citit una : Afirmatiile Papei sint ipocrite.

Si cum altfel ar putea fi loctiitorul pe pamant al celui ce a spus:

Iar pe acei vrajmasi ai mei, care n-au voit sa domnesc peste ei, aduceti-i aici si taiati-i in fata mea.
Luca 19:27

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Ce spusashi ?????

Unde ai gasit fragmentul ala ?
Ca la referinta data de tine , nu e . Am incercat si invers , la Luca 17.24 si nici acolo...

Te rog , lamureste-ma !
Multumesc .

" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by Porumbel30

Te rog , lamureste-ma !
Multumesc .

OOPS
Rectific : e vorba de Evanghelia dupa Luca: Articolul 19 Alineatul 27

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

quote:
Initial creeata de xenocid

Si cum altfel ar putea fi loctiitorul pe pamant al celui ce a spus:

Iar pe acei vrajmasi ai mei, care n-au voit sa domnesc peste ei, aduceti-i aici si taiati-i in fata mea.
Luca 19:27

A spus, a spus...ca shi tu ai spus multe - daca ar fi s-o luam asha, da concret de la ce "i-a taiat"? de la pensie cumva ???

De fapt...despre ce era subiectul asta politic in sectiunea asta cu credintza sufletului ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Pare ciudat, dar eu nu am sa scriu aici nimic despre papa sau despre cei care sunt musulmani.....

Xenocid - Eu vreau sa-ti multumesc ca mi-ai atras atentia ca trebuie sa mai citesc o data cu mai multa atentie noul testament si sa cuget mai mult la anumite paragrafe....

Pace tuturor !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

ManyHope , nu i-a taiat de la pensie......
In alta ordine de idei , asta e tot ce ai inteles ?

Xeno , imi pare rau ca asta e interpretarea pe care ai gasit-o... Ma refer la asocierea pe care ai facut-o intre cele doua personaje , mai ales ca diferenta dintre ele e ca cea dintre cer si pamant... Parerea mea !

Mergi la inceput

ManyHope , nu i-a taiat de la pensie......
In alta ordine de idei , asta e tot ce ai inteles ?

Xeno , imi pare rau ca asta e interpretarea pe care ai gasit-o... Ma refer la asocierea pe care ai facut-o intre cele doua personaje , mai ales ca diferenta dintre ele e ca cea dintre cer si pamant... Parerea mea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Initial creeata de xenocid
Iar pe acei vrajmasi ai mei, care n-au voit sa domnesc peste ei, aduceti-i aici si taiati-i in fata mea. [/b]Luca 19:27

Eu nu cred ca prin "vrajmasi" se refera la oameni. Hm?!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Der Papst a tinut el un discurs dar a cind a zis ce a zis de fapt a dat un citat dupa filozoful bizantin Manuel II, nu stiu daca asta (mai)conteaza, probabil trebe ascultat tot discursul pt o opinie corecta.Cred ca ideea lui Xeno e ca indiferent de religie, fanatismul religios e problema si nu neaparat invataturile lui Mohamed sau dintr-o alta carte sfinta pt o anumita religie. Totusi dintre cei ce studiaza religiile zic ca islamul e o ideologie agresiva, probabil ca luat la puricat si crestinismul o avea si el pasaje care pot fi interpretate ca fiind agresive insa per total nu e biblia manual de lupta. Si pina la urma suparatoare e interpretarea de azi. Pt ca azi traim si vad ca in loc de o modernizare si relaxare religioasa, musulamnii tind spre un si mai mare fanatism. Ok si prin ro credinciosii, din saracie si lipsa de sperante, tind spre habotnicism, dar inafara de biserici pline si aprins de luminari altceva nu fac. Asa ca daca nu deranjeaza prin actiuni violente nu au decit sa fie cit vor de credinciosi. Dupa declaratia papei deja 5 biserici din Iordania au fost vandalizate/bombardate una anglicana, una grec ortodoxa(nah), una greco catoloica si una romano-catolica. Si astazi si prima victima a nebuniei musulamne, un italian ucis in Sudan. Era acolo voluntar.Asa ca Xeno nu stiu daca Papa e chiar asa de ipocrit. Daca el e ipocrit inseamna ca o europa intreaga ajunsa la maxim cu atitea amenintari teroriste, saturata de pretentiile islamiste e la fel de ipocrita cind declara prin atitea titluri de prin ziare ca sunt satui de agresivitatea musulamana. Ma rog ideea generala cam asta e: agresivitatea islamista. Rasfoind ziarele azi citeam de prin ce ziceau expertii in lupta antiterorism de pe aici si analistii politici. Si ideea era ca inafara de faptul ca Papa va avea nevoie de o protectie speciala de acum incolo, totusi declaratia lui va marca inceputul altei etape, cind lumea nu se va mai ascunde dupa deget sa declare raspicat parerea negativa fata de religia musulmana si tot ce a decurs din ea.Vikinga7+ & micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ei, io m-as incumeta sa-ti explic mai Xeno ce e cu vrajmasii aia numa' buni de taiat, da' stiu ca as perde timpu' de pomana. E ca si cum te-ai apuca tu sa-mi explici cum a inghetat mamutu' Berezovka .

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da explica la popor:), lasa mamutu

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput