Iasule, mandra cetate (41)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Raluca o cafea strong sau un ness de la mine, din toata inima...
Ieri a picat acasa cablul si nu am avut nici internet, nici tv, nimic...e urat...
Ne inscriem si noi in clubul mucosilor, cu Octavian si in clubul tusitorilor cu Matei si Octavian.
Am inceput cu Eurespal, fluimucil, Bioparox...de toate si bineinteles ceaiuri calde cu multa lamaie.
Stiti cumva daca ceaiul verde are vreo contraindicatie pentru copii? Ca asta aveam ieri prin casa si le-a placut....bineinteles completat cu lamaie si miere de albine.
O saptamana frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG

Buna dimineata la toata lumea!
Raluca o cafea strong sau un ness de la mine, din toata inima...

Tocmai imi facusem si eu o cafea strong de tot, ca sunt adormita dupa concertul Voltaj de aseara... Da' mai primesc si un ness de la tine. Saru'mana!

PS--Azi expira ala... Zilele astea prelungesc. Nu cred ca de maine, dar saptamana asta sigur... Iti dau de veste...

FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Gabriela,zic si eu saru-mana daca-mi dai o cafea!

Herra,te pregatesti de petrecere?

O zi buna si o saptamana excelenta tuturor!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Gabi eu le dau la ai mei Ceai de vara(de la Adromafruct)si Ceai de lamiie si fructe exotice,de aceesi firma.Sint grozave la gust si Rares bea peste 600 ml zilnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani Loredana!Sarcina usoara in continuare(cum mai stai cu greturile?)sa fii sanatoasa,fericita si iubita!Si sa faci o fetita frumoasa (ca mamica ei) si sanatoasa!
Putin cam tarziu cu urarile da n-am mai apucat sa intru pe aici..

Ai mei s-au rasturnat sambata cu atv-ul ,era sa cada peste ei la o panta abrupta,si prin urmare sotul are o entorsa urata rau la incheietura manii drepte iar Catalina a scapat doar cu doua trei vanatai pe obraz si pe gat..Norocul Catalinei a fost ca a reusit sa reactioneze repede taica-su si sa impinga-arunce intr-o parte masina in timp ce cadeau,ca altfel o cam strivea..
Culmea e ca dupa ce a plans putin s-a urcat inapoi pe atv si a continuat cursa.
Cand s-au intors nu mi-au spus decat ca s-au rasturnat si ca n-au patit nimic,ca sa descopar mai tarziu ,ca sotul are incheietura umflata si vanata de-am crezut ca e mana rupta(ne-am petrecut juma de zi ieri la urgente),si ca copilul facuse vanatai pe obraz...nu mai pupa el plimbare cu copil pe atv ..
Tre sa plec ,revin.

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Kiss, La multi ani si de la mine!
Sa stii ca dr. Mihaila le vede bine la echograf...la mine pe amandoi i-a vazut baieti si ma distram ca la Matei(cel mic) tot timpul intai vedea pe echo cuculetul sau "podoabele" si se distra grozav sa mi le arate pe monitorul de la echo. Si intr-adevar Matei e bine "dotat"...asa a fost de mic.
Pupici si o zi frumoasa tuturor. Va astept la targ incepand de joi.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Fetelor, slabuta miscarea astazi...ori ati inceput lunea in forta?
Pupici,
asteptam povestiri, vesti, etc,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlutare. Mai venim si noi dupa f mult timp pe aici. Vroiam sa va intreb de baby expo. am auzit ca va incepe pe 5 parca, la Sala Polivalenta. A mai fost Baby expo la Iasi? Stiu ca a fost anul trecut la Casa Studentilor dar era un pseudo tirg. Adica foarte putini participanti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Kiss: stai linistita, totul o sa fie bine. Si apoi daca o sa fie baietel? Bine ca arata ce este, pe noi ne-a tinut in suspans un timp chiar ca nu are importanta, sanatos sa fie bebelusul.
Cenia: intre 5-8 este kids expo la sala polivalenta. Pe 20 este baby dar nu stiu unde e organizat. Nu am mai fost in alti ani ca sa iti pot spune cum era.
Adriana: bine ca nu a patit nimic fetita dar asta nu inseamna ca o sa o lipsesti de aceasta placere. Pe viitor taticul o sa fie mai atent, poti sa fii sigura de asta.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Adi,imi pare rau pentru Catalina,bine ca a fost doar atit!
Si daca s-a urcat inapoi pe atv dupa cazatura inseamna ca ai o sportiva pe cinste!

Mergi la inceput