Iasule, mandra cetate (41)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata la un nesscafe cu lapte!
Am dus copil la gradi,acu beau o gura de cafea ,fac repede ceva de papa si cand iau copilul de la gradi mergem in Copou,ca e frumos afara si e pacat sa nu profitam.
Ca sa nu mai spun ca avem ocazia sa ne imbarcam mai subtirel si sa ne laudam cu bronzul nostru..

Carmen,ce-ai patit asa urat pe la Casa Elena?Ti-a trecut durerea de spate?Cam asa patesc si eu cand ma apuc de curatenie,doar ca eu m-am invatat minte si le iau pe rand cate o camera,in caz de intrerupere pe motiv de nemiscare sa nu raman cu toata casa vraiste,ci cu o camera din trei...

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by Darria

Buna ziua.

Caut donatori de sange grupa A2 pozitiv(doar plasma o ia din sange) pt. o fetita de 14 anisori care are cancer.
Poate fi contactata la nr. de tel. 0740.975.826 - Andy(este verisorul ei, el se ocupa de asta).

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Eu am A2,dar din pacate am avut hepatita!si mi s-a spus ca nu am voie sa donez singe!
Imi pare sincer rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by alipiticot

Buna dimineata!
Pe ultima suta de metri la cafea!adica eu la lapte si voi la cafea,dar fac eu cinste!
Oare cand va fi si real,nu numai asa virtual?
Eu azi am treba multa,maine as vrea sa afac zarzavatul.....m-am saturat de toate si uneori nu m-as ridica din pat,dar Raisa la 7 da trezirea.....si sa vezi scandal daca nu te duci sa o iei din patut si sa -i dai papa.
Va pup si o zi minunata!

Paula 36 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Paula,lasa zarzavatulsi stai si tu linistita macar acu pe ultima suta,sau macar fa-l in mai multe transe,sa nu obosesti prea tare!
Ai grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

mai asteapta pina pe 14 octombrie si atunci daca nu gasiti nimic pe marimea lui sigur afli unde puteti da comanda

Am fost si anul trecut pe 14 octombrie si mai rau m-am enervat ca vroiau sa-mi bage pe gat ce aveau: "lasa-ti sa fie mai larga... sa mai ia un pulover mai gros" (desi era deja cu pulover pe el) si nu a zis nimeni ca ra face la comanda (majoritatea nu erau din Iasi oricum).

Ma uitam ca erau haine si in oferta de la Metro, dar cea mai mica marime e 50 :(

Dar poate mai are cineva vreo sugestie...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mess, undeva langa Medicarom -in blocul acela sigur - este o firma care face haine de piele, bune si ieftine si repede. Nu am fost eu acolo personal, a fost sotul si mi-a placut ce au reusit sa faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Casa Elena? Cica au 4 stele - sau margarete!!!! - si au conditii de ... In hotel mai e cum mai e dar in vile tragi de 2 stele spre 3.
Au 2 restaurante. Cel de la receptie e bine de ocolit... Cafeaua de la micul dejun inclus e intai f mica - 50 ml apoi creste dupa ce apar alti clienti... In restaurantul mare insa cafeaua are dimensiuni normale. Micul dejun inclus la un tarif de camera 49euro consta invariabil in: 2 ochiuri, 3 felii sunca si 3 de cascaval iar la restaurantul mare se mai servesc si 2 felii de rosie. Si cafea sau ceai, dar nu si ceai: ori cafea ori ceai.
La capitolul mancare, evitati ciorba de burta, care are multa faina si cauzeaza diverse... La asa zisul dineu de 22 euro/pers, s-a servit: meniu cald: niste ficatel - care a fost vechi si mai toata lumea care a mancat a suferit de indigestie si rau de la el - creier pane si niste chestii de cascaval ciudate. Apoi o tochitura cu mamaliguta si un ochi - offff cate oua!!! - iar al treilea fel crema de zahar ars care nu avea nici un gust. Fara bautura!!!!
Cand s-a pus intrebarea cu bataia de joc au spus ca astea sunt preturile lor. Ca cica agentia care facuse rezervarile e vinovata... Cred ca meniul de 22euro/pers costa maxim 10 euro la doua persoane!!!
Au fost doar 6 profesori, deci nu s-a putut spune ca s-au platit sume astronomice datorita profesorilor. Aaa si toata distractia a costat 800 ron de cuplu!!!
Am cumparat niste vin ca ne era necesar si sticla de sauvignon blank costa 30 lei! Preturi de Caraffa, doar ca acolo sunt niste oameni seriosi.
Asa ca de aia sa nu mergeti la casa elena - literele mici sunt din cauza lipsei de respect pt locatia sus amintita.

Am luat o paine de la ei ca o faceau in vatra, de 500g. Stiti cat a costat? 7lei!!! Imi venea sa le-o dau in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

7 lei o paine? Adica 70.000 lei vechi?

Eu am fost cu finii de la Gura Humorului la un restaurant undeva pe coclauri, pe un drum laturalnic si forestier, la iesirea din Frasin, v-am mai povestit si mi-a placut mult. Se numeste "Lidana".Daca aveti drum prin zona, mergeti pana acolo, macar sa beti ceva, cum am facut noi, este eosebit.( O fi si scump, nu stiu, ca n-am platit noi)...

In alta ordine de idei la noi lucrurile stau cam asa: Ruxi a vomat toata noaptea si dimineata, nu a mancat nimic, refuza lichidele si e somnolenta. Iar am ajuns la medic. Sotul are frisoane si a dardait in pat toata ziua. Are si o durere cumplita de cap. Ma duc sa ii prepar un fervex, poate isi mai revine. Ce-o mai fi si asta?

Carmen, va sa zica nici una din "intalneli" nu a fost cine stie ce, imi pare rau...

Adi, ce as mai fi mers si eu azi in Copou la cules de frunze, mai ales ca de maine se anunta ploile...

Gabi, ma bucur ca ai net la serviciu, mi-ar placea si mie, dar inca nu se poate...

Paula, mai ai putin si intri in randul mamicilor cu doi bebelusi, odihneste-te, lasa zarzavatul. Daca urma sa faci fata, mai ziceam ca vrei sa iasa harnica si priceputa in ale bucatarelii, dar BB2 e baiat, de ce il stresezi?

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Merci de sfat Cristina,dar mi-e frica ca daca las dupa chiar nu mai am timp deloc....
Vai Carmen dar ce preturi.....
Darria,eu stiu ca poti dona orice grupa de sange, si cei de la transfuzii scriu cati au donat pt persoana respectiva si se da sange grupa care are nevoie.Eu am donat pt cineva acum cativa ani si asa era.E bine sa intrebi.
mess,eu nu stiu din pacate deloc unde ai gasi....

Paula 36 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Paula: multumesc frumos. O sa transmit informatia persoanei de la care stiu, sa anunte. Ar fi mult mai usor asa.
Nastere usoara si refacere rapida. Bebelus sanatos si papacios.
Am vazut ca aveai dpn-ul astazi.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Danna_36

In alta ordine de idei la noi lucrurile stau cam asa: Ruxi a vomat toata noaptea si dimineata, nu a mancat nimic, refuza lichidele si e somnolenta. Iar am ajuns la medic. Sotul are frisoane si a dardait in pat toata ziua. Are si o durere cumplita de cap. Ma duc sa ii prepar un fervex, poate isi mai revine. Ce-o mai fi si asta?

Sa fi ajuns la ei raceala care te-a chinuit pe tine zilele trecute (cand eram si eu in aceeasi stare)???... Sper ca nu! Multa sanatate!

FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

Mergi la inceput