Iasule, mandra cetate (41)
Raspunsuri - Pagina 10
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Helau!!
Cristina,ce veste minunata! Bravo Andreea,bravo Sebi!!!
Nora,eu ii dau lui Robert IRS19.I-am facut o cura in primavara si inca una acum care e pe terminate.Cu toate ca am mai citit,chiar si aici pe forum,cateva pareri contra,eu i-am dat la indicatia pediatrei si i-a prins tare bine.Am inceput sa fac si eu o cura,ca tare m-is sensibiloasa in ultima vreme.
MihaCand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Miha,te rog scrie-mi citeva amanunte despre acest imnustimulator.Se poate da si la copilasi de 1 an si 3 luni?
mariussimiuc spune:
Cristina,se poate da.Robert tot atat avea in primavara cand i-am facut prima cura.Se fac cate 2 cure a 14 zile pe an,primavara si toamna.E sub forma de spray nazal si se dau cate 2 pufuri in fiecare nara.
Miha 
palmyrah2002 spune:
Multumesc frumos!
Se da pe baza de reteta ?
Te mai rog ceve si te rog sa nu te superi,scrie-mi pe PM,citeva dintre indicatiile medicamentului,ca sa ma sfatui cu medicul de familie!
Saru mana!
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Nora, am crezut ca pana la urma ati stat la vreo pensiune, vila sau hotel. Stiu ca la particulari e mult, mult mai ieftin. Eu, de ex am si matusa cu apartament un pic mai sus de parc (de fapt matusa tatalui) si fata ei care are vila cu etaj, mai incolo de cimitir si stadion. Deci as avea asa unde sa stau. Dar voiam sa stiu ce preturi mai sunt la celelalte, pt ca nu vrem sa stam cu cineva. Ne ajunge viata asta cu altii de jur imprejur... Si la "Rarau" unde iti ziceam eu ca am fost super multumiti de fiecare data, ne gandeam sa mergem. Dar imi inchipuiam ca aflu de la tine preturi mai actuale.... Merci, oricum, de informatii.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Pai si la pensiuni,stai cu cineva,ca doar nu inchiriezi toata vila.iar daca fata matusii are vila cu etaj...ai fi ca la pensiune
Azi merg la pediatra,dar vroiam sa mai aflu de la voi.Nu vreau vaccinuri alopate si nu stiu cat stie pediatra de cele homeopate sau naturiste.Speram sa aflu de la voi si sa o intreb eu de care a auzit
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
l_carmen2003 spune:
Cristina, si eu i-am dat lui Alex IRS 19 dar cate un singur puf, ca asta mic nu sta nici legat sa ii pui in nas, sau sa i te atingi cumva de capusor sau fata
. Vad ca e bine, a facut o usoara reactie in ultima zi de administrare - adica o seara de muchi si atat- si in plus ii mai dau erdomet, toate la recomandarea medicului. Vad ca e OK, si ne inarmam cu rabdare deocamdata.
Si ii mai dau inca de la 1 an, suc - un paharel micut- de portocale alternat cu suc de lamaie si o lingurita de miere. Marea problema cu nasucul infundat e rezolvata f rapid cu mierea de albine si, preventiv, vitamina C face toate paralele. Sau bem si noi cu el sucul de la 3-4 lamaie mari cu miere de albine si completat cu apa pana la 1 litru. O cura de 10 zile e sanatate curata.
Nora stim cum e, nashpa. 
Alexz, si noi acopeream pireul cu iaurt si papa macar cateva gurite pana ce incepea sa strige la mine si sa ma boscorodeasca, asa ca iar ii dadeam numai iaurt, apoi iar cateva gurite de pireu mascat cu iaurt... si continuam asa... Dupa un timp insa ( sper sa nu dea nimeni cu pietre... ) intr-o zi eram exasperata de ce mofturi mi-a facut la masa asa ca l-am lasat in pace si daca tot a refuzat mancarea nu am insistat... adica nu i-am mai dat nimic altceva... dupa 2 ore a mancat pireul nemascat, pur, original 100%... TOT. Si v-am spus povestea toata.
PS vezi sa nu fie prea cald sau prea rece pireul ca poate il refuza din motivul asta. Spun si eu...
Pa si numai bine.
palmyrah2002 spune:
Carmen,multumesc !

Ai gasit vit.C buvabila ?
Mie imi zisese dr.ceva de un imunistimulator cu B
....la sfirsit..mama mama batrinetile astea!
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by Nora
[quote]
Azi merg la pediatra,dar vroiam sa mai aflu de la voi.Nu vreau vaccinuri alopate si nu stiu cat stie pediatra de cele homeopate sau naturiste.Speram sa aflu de la voi si sa o intreb eu de care a auzit.Deci IRS19...notat. Imuno Royal Baby n-ati folosit?Si nici de siropul ala cu echinaceea?
Nora
Nora, IRS19 e oricum numai naturist nu. E chiar de-a dreptul foarte alopat- contine tulpine inactivate a diverse microorganisme...
mariussimiuc spune:
Nora,asa cum a zis si Carmen,IRS-ul nu este un produs naturist.Pe mine nu ma deranjeaza atata timp cat i-a facut bine.Si sper sa nu mai trec cu el prin ce-am trecut asta iarna!
Miha 
Danna_36 spune:
Palmirah, e vorba de bronhovaxon? I-am dat si eu Magdei pe vremuri, timp de 3 luni, cate 20 de zile pe luna ( si 10 pauza). Tot atunci i-am facut si o perfuzie cu gama globulina, 50 ml, ca dadea dintr-o raceala in alta si de toate neamurile: laringita, faringita, otita, bronsita, pneumonie, etc...Asta era inainte de gradi pe la 2 ani jumate. Cand am dat-o la gradi, la 3 ani jumatate, am luat-o de la capat cu racelile, cam din octombrie pana in martie, tot din 2 in 2 saptamani, apoi a facut pojarel si in final varsat de vant, iar cu asta am incheiat si anul scolar si bolile. De atunci s-a mai imbolnavit doar ocazional, cam de 2 ori pe an (nu-i fie de deochi)...
Cu Ruxi nici nu stiu ce sa fac, dar data viitoare cand merg la medicul de familie pun si problema asta...
Primavara 2006
mariussimiuc spune:
Eu cred ca este vorba despre LANTIGEN B.
Miha