40 cu + sau - (cap.21)
Raspunsuri - Pagina 16
kim222 spune:
Dar stiu ca ati scris in we!
Eu in we nu prea dau pe la pc pt ca avem activitati de recreere si educarea a cupilului![]()
Asa ca Soni..nu am disparut!![]()
Am citit tot..si am uitat aproape tot...
Am retinut faza cu "kaskavalul " lui Carmi..din ala turcesc cumparam si noi!
Simona ma bucur ca treburile se indreapta spre un fagas bun...rabdare si tact!
Kuki au revenit parintii..sau au fugit in lume?
Da , ai inteles bine la anu'..adica in vreo 7 luni revenim acasa dupa aproape 7 ani..Am plecat doi romani..si revenim 3 americani!
dar cu fricile mele legate de repatriere am eu timp sa va stresez!![]()
Craciunitza nu lua Xanax...acest medicament este prescris alaturi de Prozac..cel mai des in US....Al meu sot mi-a facut o depresie..acum 4 luni..si timp de 3 luni a fost pe Xanax...in primul rind nu stiu cit a lucrat medicamentul..eu zic ca mai mult nu...In plus au inceput tot felul de efecte adverse...care nu dispar ...nici la incetarea administrarii lui...Si uite asa acum no mergem pe la dr...ca nu stim...sint efecte adverse sau altceva???
Liliana buna treba cu intolitul! Si eu as fi facut la fel!
Bun venit noilor "40 cu =/-"!!!
Pe celelate...
...ca m-a lasat neuronu'!![]()
edit..Oana eu as comenta..dar nu stiu despre ce dosare este vorba!![]()
Laura B spune:
Snif-snif, vad ca nu va e dor de mine, dar mie mi-e de voi- asa ca nu scapati prea usor!![]()
Pai unde sa ma plang si eu? Joi am dus motanul la doctor ca avea o ureche umflata. Vineri l-am adus acasa, operat: doctorul a spus a avut un chist. Acum ma chinui sa-l pacalesc sa-si ia antibioticul si taaare incapatamant e! La fel ca si "tatal" lui, Andrei, care astazi s-a trezit cu rau de la stomac. Era alb-alb la fata, nu va spun ce speriata am fost. Credeti ca a vrut sa ia vreun medicament, sau sa merga la doctor? Nuuuu! Cica sa-l las sa doarma ca asa ii trece.
Ca veni vorba de medicamente, Craciunitza, eu am luat Xanax cateva luni la rand. Am fost foarte reticenta la inceput dar dupa ce trei doctori diferiti mi-au spus acelasi lucru, mi-am luat inima in dinti. Si bine am facut. Nu am capatat nici un fel de dependenta si pe mine chiar m-a ajutat.
Va pup pe toate, va imbratisez tare (avem vreun emoticon cu "hug"?) si merg inapoi sa vad ce ati mai facut voi zilele astea.
Laura
oana cretu spune:
Kim, a fost o lege data pe 13 iunie, expirata pe 13 august, care se referea la cei care stau aici clandestin (ca noi) si care au copil la scoala sau nascut aici, le regularizau situatia. Dar...domnul ministru de interior
a decis ca din cele 30000 de dosare sa nu accepte decat 6000. Bine, vad ca nu s-a tinut de cuvant, dar nici nu cred ca toti care erau in regula cu actele au intrat in drepturi. Mais bon...si trebuia ca fiecare sa primeasca raspuns acasa, daca "da" sau "nu" si noi nu am primit nimic.:(
Laura, sanatate la "puii" tai.:) Si spor la administrat medicamente. Sotul cum se mai simte?
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
oana cretu spune:
Am vrut si eu sa te intreb, Kim, dar am uitat, v-ati gandit bine, chiar vreti sa va intoarceti?
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
nematics spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
Nema, ce telefon ai?
Poate merge si cu bluetooth.
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Samsung 319 - ce e aia bluetooth daca nu va suparati ca intreb? Ca is afona la telefonia mobila...
kim222 spune:
Cicina ..da este 100%...de data asta! Noi vrem sa ne repatriem din 2000..adica din anul cind am cistigat loteria vizelor si am ajuns aici
...dar cind eu il mai tineam pe sot pe aici..cind el pe mine..si uite asa trecura aproape 7 ani..Asa ca am zis ..gata!
Si nu sintem ..NEADAPTATI
...ci vedem si gindim prea mult!![]()
Laura spor la administrat medicamentele!
Oana...naspa faza...poate totusi primiti un raspuns...
oana cretu spune:
Nema, bluetooth e o functie a telefonului (am zis bine
), un fel de infrarosu, care o activezi si stai langa calculator si iti transfera pozele in el.
Kim, nu stiu ce sanse avem, ca ar fi trebuit sa ne trimita raspunsul. Sper ca s-a pierdut pe drum si e pozitiv.:p
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
oana cretu spune:
Am vazut, dar si noi ne gandim de 6 ani, dar ne-am razgandit pe parcurs, chiar daca suntem "adaptati" doar verbal, ca in scris...
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

Lili 17.05.2002