Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Kriss da, este obligatorie, pt ca de obicei, cand trimiti convocarea la conciliere trimiti si un borderou de penalitati, etc. am auzit de la multi colegi ca le-a fost respins dosarul pt ca nu au avut convocarea la conciliere. eu nu am incercat niciodata fara.

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Marinar, multumesc pt. promptitudine:) am gasit un articol pe avocatnet, acolo scrie ca nu e oblig, dar ar fi bun sa o faci:)
In speta mea, debitorul ne-a dat bilete la ordin pt. plata unei parti din datorie, dar pt. primul introdus ne-a fost refuzat de banca din lipsa de disponibil, acesta intrand in CIP. Utilajele nu are de gand sa ni le restituie, a zis ca ne da numerar, dar tot ne amana samd
Trebuie sa rezolv cumva asta inainte sa plec in concediu..am sa ma apuc sa fac actele pt. conciliere.
Acum mai am o intrebare: conciliere asta o fac eu ca av, dar trebuie trasmisa prin executor?

POZE
Incercari bebik
www.tickercentral.com/view/72z4/1.png" target="_blank">Ziua mea

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Eu am facut o singura conciliere.Si asta pentru ca asa a dorit societatea debitoare.In rest am mers direct in instanta.
Concilierea noastra nu a fost facuta prin executor.
Am facut procese verbale cu ceea ce s-a intamplat in timpul sedintei de conciliere si aceste procese verbale le-am atasat la somatia de plata.
In toate celelalte cazuri cand am trimis somatia fara conciliere nici un judecator nu s-a sesizat si am castigat toate procesele.

ANGELA

Mergi la inceput

Mathilda bine ai revenit din concediu.Ceva impresii?

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

si eu stiam ca nu trebuie neaparat conciliere la somatie. eu trimit notificare semnata de reprezentanti legali cu invitatie la conciliere, unde se incheie un proces verbal. notificarea nu o trimit prin executor dar am grija sa pastrez confirmarea de primire ca dovada.
fetelor vroiam sa va intreb voi ati mai auzit ceva de registrul salariatilor in forma electronica? adica a aparut in acest format si cum pot face rost de el?

Mergi la inceput

Inca nu a aparut Irina.
trebuia la 1 sept, dar s-a amanat pana la 31 dec. 2006.

POZE
Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

de fapt a aparut Hot. 161/2006 a carei aplicare s-a prelungit la 31. dec.2006.

POZE
Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

multumesc kriss.

Mergi la inceput

mai fetelor o incepe astenia de toamna? ca de vreo 3 zile sunt tare botoasa si nu stiu de ce. bine e drept ca ma cam dat peste cap faptul ca izolarea podului ma duce la cateva zeci de milioane bune, bani pe care nu ii luasem in calcul, iar acu m-au sunat vecinii sa imi spuna ca am geamul deschis la sufragerie, iar eu stiu ca l-am inchis. asa ca stau cu morcolvul pana diseara cand ajung la casa sa vad daca nu cumva a intrat cineva (nu de alta dar lasasem toate sculele acolo, bormasina, flex, etc.....) si innebunesc daca au disparut ca deabia le luasem si au costat ceva .

Mergi la inceput

Irina iti tin pumnii si sper sa nu se fii intamplat nimic.Eu stiu ce sentimente ai cand ti se sparge casa sau cand iti fura cineva ceva.In ultimul an am cam fost patita.

ANGELA

Mergi la inceput