Dragele mele ,am si eu o mare problema .De doi ani locuim in casa socrilor ( e drept ca ei nu prea stau pe aici ,mai mult plecati ) dar nu simt si nu voi simti niciodata casa aceasta ca fiind a noastra .Nu pot face mai nimic modificari prin casa , cand ti-e lumea mai draga hop ,apar socrii sau .....cumnata cu sotul si cu copilul ca ,de , e casa lu'maica-sa.Voi cum ati procedat sa va luati o casa ? Ca imprumuturile imobiliare se fac doar cu avans de 25%(pe care nu-l am iar de strans -nu-i voi strange niciodata:nu pot strange bani ,daca stiu ca am ,ii cheltui .Am uitat sa va spun ,nici salariile nu sunt prea grozave ;eu lucrez in invatamant(momentan ,pana termin facultatea ) , sotul , un pic mai bine , in ministerul de interne . Va pup si astept solutii salvatoare .
de ce nu depune sotul o cerere de locuinta la servici? stiu ca MI-ul inca da locuinte salariatilor.
noi ne luptam cu credite, adica credit pt avans+credit ipotecar+credit facut si de mama .
Irina
Irina , ai dreptate , Mi -ul da case salariatilor , dar nu celor oarecare ci doar celor super pilosi , doar fiilor de coloneii, locotenenti etc. ca , de , asa-i in Romania .Mersi oricum pentru idee.Dar tu ai mai reusit sa faci imprumut imobiliar daca aveai deja imprumut pentru avans , ca avansul e principala noastra problema ?Pupici
Ai incercat varianta cu ANL-ul?Poate aveti sanse acolo.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
POTI SA INCERCI UN CREDIT PENTRU ORICE SUMA MAXIMA 100000 EURO CU GARANTIE IMOBILIARA FARA AVANS FARA SA JUSTIFICI DESTINATIA SUMEI IMPRUMUTATA DOBANDA 6 ,95 % AN ,cere detalii si eventual o simulare credit la
consultantcredite@yahoo.com