cum imi cumpar o casa ?

cum imi cumpar o casa ? | Autor: miruta

Link direct la acest mesaj

Dragele mele ,am si eu o mare problema .De doi ani locuim in casa socrilor ( e drept ca ei nu prea stau pe aici ,mai mult plecati ) dar nu simt si nu voi simti niciodata casa aceasta ca fiind a noastra .Nu pot face mai nimic modificari prin casa , cand ti-e lumea mai draga hop ,apar socrii sau .....cumnata cu sotul si cu copilul ca ,de , e casa lu'maica-sa.Voi cum ati procedat sa va luati o casa ? Ca imprumuturile imobiliare se fac doar cu avans de 25%(pe care nu-l am iar de strans -nu-i voi strange niciodata:nu pot strange bani ,daca stiu ca am ,ii cheltui .Am uitat sa va spun ,nici salariile nu sunt prea grozave ;eu lucrez in invatamant(momentan ,pana termin facultatea ) , sotul , un pic mai bine , in ministerul de interne . Va pup si astept solutii salvatoare .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

de ce nu depune sotul o cerere de locuinta la servici? stiu ca MI-ul inca da locuinte salariatilor.
noi ne luptam cu credite, adica credit pt avans+credit ipotecar+credit facut si de mama .

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Irina , ai dreptate , Mi -ul da case salariatilor , dar nu celor oarecare ci doar celor super pilosi , doar fiilor de coloneii, locotenenti etc. ca , de , asa-i in Romania .Mersi oricum pentru idee.Dar tu ai mai reusit sa faci imprumut imobiliar daca aveai deja imprumut pentru avans , ca avansul e principala noastra problema ?Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Ai incercat varianta cu ANL-ul?Poate aveti sanse acolo.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burghez spune:

POTI SA INCERCI UN CREDIT PENTRU ORICE SUMA MAXIMA 100000 EURO CU GARANTIE IMOBILIARA FARA AVANS FARA SA JUSTIFICI DESTINATIA SUMEI IMPRUMUTATA DOBANDA 6 ,95 % AN ,cere detalii si eventual o simulare credit la
consultantcredite@yahoo.com

Mergi la inceput