Judetul BACAU (4)
Raspunsuri - Pagina 25
criss1902 spune:

Sarbatori Fericite!!!!
Sper ca Mos Craciun a sosit cu daruri multe, sanatate si bucurii..
fannna2003 spune:
Chiar daca traditionalul si neuitatul
este uneori zgarcit sau neputiincios, prea darnic sau uneori absent, in seara de Craciun ,….cand il voi intalni la randul meu, eu am sa il rog sa iti umple inima cu o mica bucurie si din partea mea, iar …de nu ai sa ma vezi sezand in dreapta mosului, sa stii ca sub bradutzul meu am asezat si pt tine un gand curat , o urare si o rugaminte Mosul o sa ti le aduca ...indiferent unde te afli..
Este vorba despreun gand ......nascut din simpatia si respectul ce ti le nutresc, precum si din bucuria si norocul de a te considera a fi "un prieten" , ...gand curat menit sa iti smulga un zambet mic din miile de zambete pe care le poti schita , zambet ce poate sa ma faca sa zambesc la randu-mi….
O urare ...sincera, rupta din sutele de urari sfinte si traditionale.... ocazie prin care vreau si eu , ca toti ceilalti, sa iti transmit ganduri de prosperitate, fericire , sanatate , impliniri si satisfactii
Iar la urma, rugamintea personala si prieteneasca prin care te rog ca o clipa …sa uiti de suferintele si necazurile prin care suntem condamnati sa razbatem zi de zi.. ., clipa in care sa admiti ca invidia si rautatea dusmanilor este nascuta din fatarnicia lor neputiicioasa prin care vor a ne egala (semn ca suntem unici si importanti .., ), o clipa....in care te rog sa te opresti si sa te gandesti la cei de langa tine sau la cei care nu au uitat sa iti transmita o urare, deoarece ei sunt prietenii cei mai adevarati dintre zecile de prietenii… Priveste spre cei dragi si incearca sa le incalzesti atmosfera sarbatorilor de iarna cu caldura sufletului tau…,deschide usa colindatorilor care vin sa cante pt tine si multumeste acestei sarbatori care ne face mai atenti si mai speciali
Fie ca pruncul Isus sa fi fost nascut pt tine, oricine ai fi TU !
Un Craciun minunat si ...sarbatori fericite!
O masa imbelsugata si colorata 
Sub cetina din brad, in casa,
Un dar, o mica bucurie.
Si chiar de nu va fi sa fie,
Nu te intrista,
Primeste aceste ganduri,
Ca dar din partea mea !
Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti si sa`i ocrotesti pe cei care citesc aceaste randuri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, iar acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta, acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau, unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit acolo in suflet macar. Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere..si ca le vei da mai mult decat le pot ura!
criss1902 spune:

Fanna - multumim pentru gandurile frumoase
Cred ca sunteti in toiul pregatirilor pentru Revelion...
Eu m-am gandit ca inainte de a merge la bucatarie si sa incep treaba sa va zic asa: PRIMITI CU PLUGUSORUL?
Aho , aho prieteni dragi,
Stati putin si ascultati
Maine anul se noieste
Cristina va doreste
Mult belsug si sanatate
Numai reusite-n toate
Ce sa va aduca anul
Norocul sa umple carul
Pace si bucurie
Sanatate si iubire
LA MULTI ANI!!!
![]()
mihaela amalia spune:
LA MULTI AN, BACAU!!!
FIE CA NOU AN SA VA ADUCA NUMAI BUCURII FERICIRE SI MULTA SANATATE

si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
mihaela amalia spune:
Moamaaaaa fetelor, nu v-ati trezit inca anul acesta????
Mai dati si voi un semn de viata 
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
fannna2003 spune:
LA MULTI ANI BACAU!...LA MULTI ANI!!!
CE LINISTE E PE AICI...
hai ca facem prezenta.... mainile suuuuuus
...va astept sa spuneti
PREZENTSI SA NU UIT...AZI DAU EU
,
, 
si maine dau si mai mult ca juniorul meu face 7 anisori
asa ca maine va invit la party....euromamici va astept
Sub cetina din brad, in casa,
Un dar, o mica bucurie.
Si chiar de nu va fi sa fie,
Nu te intrista,
Primeste aceste ganduri,
Ca dar din partea mea !
Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti si sa`i ocrotesti pe cei care citesc aceaste randuri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, iar acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta, acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau, unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit acolo in suflet macar. Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere..si ca le vei da mai mult decat le pot ura!
fannna2003 spune:

chiar nu mai intra nimeni pe-aici?....tre sa scot....

Bogdan
LA MULTI ANI PUIUL MAMEI!!!
pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
te voi indragi pentru totdeauna
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama
mihaela amalia spune:

pentru BOGDAN, sa creasca mare si frumos si sa isi bucure parintii...
Si multumim de cinste Elena 
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
fannna2003 spune:
se pare ca pe tine te-am scos in fata calculatorului...vezi daca esti mai aproape de mine
?...multumesc de urari mihaela
Amaliei
HAIDETI FETELOR NU FITI TIMIDE

pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
te voi indragi pentru totdeauna
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama
lauramonica spune:
BOGDANEEEEEEEEEEEEEEEEEE , sa cresti mare!!!!!LA MULTI MULTI ANI!!!!!!!!!
fannna, sa-ti traiasca feciorul si sa va bucurati unii de altii!!!!!!