Zodia gemenilor (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SALUTARE.
Ce iubit, ce trecut, tot trecutul meu e sotulAdica am vrut sa zic primul dragut, ca dragoste de o zi au mai fost, dar nu mii amintesc.LA MINE NU MERGE DELOC.
Am adus masina noua acasa, si sunt asa de fericita.Azi am venit cu ea la munca.Si m-au admirat colegii si veciniiMa simt asa bine.
Va doresc o zi frumoasa tuturor.
Am sa caut un horoscop si eu

Mergi la inceput

26 septembrie 2006

Sunteti hotarāt sa demarati o activitate noua. Organizati-va cāt mai biune si nu va pierdeti timpul cu activitati care nu sunt strict necesare!

Este o zi favorabila schimbarilor īn camin si drumurilor scurte īn interesul familiei.

S-ar putea sa cumparati un obiect de valoare pe care v-l doriti de mult timp. Va sfatuim sa tineti cont si de parerea partenerului de viata.

Asta am gasit pentru azi.Sper sa va placa

Mergi la inceput

cE FACETI, PE UNDE MAI UMBLATI MAI GEMANUTELOR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Iaca am sosit eu!tu si cu mine pe aici!Sa stapaniti sanatosi masina!cat de mandra esti?ai si de ce...unde or fi fetele?se pergatesc de meci?

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Sanatatea dv. e infloritoare, dar aveti totusi prea mult curaj si va avantati in noi si noi activitati. E adevarat si ca progresati vizibil si obtineti succesele dorite.
Ia uitati ce horoscop am gasit eu!e bunicel...am nevoie de progrese si de succese!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL ZILEI

Ati putea pleca la drum pentru rezolvarea unor probleme de serviciu sau pregatiti o calatorie alaturi de un grup de prieteni. Ideile dv. sunt bine primite de cei alaturi de care planificati iesirea, pentru ca aveti planuri originale, interesante, care le sunt si lor pe plac. Vestile care sosesc de departe sunt legate de evenimente fericite in relatie cu niste prieteni.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Salut.
Chiar imi place horoscopul, dar am inceput ziua de azi cuMa termina bancile din romania.
In rest nimic nou, am zgariat putin masina, dar asta e .Noroc sca nu se vede.De cate ori cumparam o masina, eu ii fac primirea, adica o zgariu
Sa aveti o zi buna toate.
doina

Mergi la inceput

27 septembrie 2006

Sunteti original si va hotarāti brusc sa schimbati ceva prin casa. Pentru aceasta, sunteti nevoit sa faceti cāteva drumuri scurte.

Va recomandam sa va organizati eficient si sa profitati de acest moment favorabil.

Asta am gasit eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

M-am intors..
Sambata (23.09, 12h05 sau 12h07 sau 12h09... nu stiu exact Luna ) am facut inca un puiut ... Adica am ceata de balante asa cum mi-am dorit - o balanta de 2 ani (pe 13 oct) si una mica mica de 4 zile...

Eh, mai primiti ratacitoarele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Kittie Uelcambec!!!! Si sa fie sanatoasa mica minune! Alaturi de cealalta balantzuca mica. Va
Si lasa, ca ai ratacit cu un scop nobil nu ca altii (adica io)

Mergi la inceput