Zodia gemenilor (12)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Este poate unul dintre cele mai bune momente ale tale, asa ca nu te incrunta. Oricare ar fi motivul, gaseste rapid solutia, altfel dispozitia ta pesimista te va distrage de la multiplele posibilitati de a te simti bine. Zambeste cat mai mult.
http://www.youtube.com/watch?v=0tD-7froTKw&mode=related&search=
o melodie care sa hraneasca sufletul!

bita doina

Mergi la inceput

Lipsa de rabdare si de atentie va fac nenumarate deservicii. Sunteti avertizat ca faceti greseli repetate, pe care deja le-ati reparat. Va simtiti degeaba nedreptatit!
Buna dimineata!Va invit la o cafea!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL SAPTAMANII

Gemenii incearca sa avanseze in planurile lor de viitor, dar nu vor putea de raul celor din jur. Sunt multe persoane in jurul lor care vor incerca sa le faca necazuri, in special la serviciu. Poate fi vorba de invidii, sau de plata unor polite. Momentan, Gemenii nu vor putea bloca aceste atacuri si se vor lovi de cateva greutati.
In dragoste, totul ia o curba ascendenta, sa aiba grija sa mentina aceasta tendinta.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

Primiti un impuls nemaipomenit de la o persoana cu influenta. Aceasta stie sa va impinga de la spate, sa va motiveze suficient de bine, sa scoata la lumina calitatile dv. de aceea veti dori sa fiti mai bun, mai indraznet. Joaca un rol major in atingerea unor teluri importante, pentru ca daca n-ar fi aceasta persoana, probabil ati astepta sa se rezolve de la sine.

Mergi la inceput

Doina eu sunt prezenta la apel.Aleg sa beau un ceai verde cu lamaie in locul cafelei.
M-am trezit binedispusa,la serviciu am inceput ziua cu dreptul,sper sa mearga asa toata saptamana.
O saptamana frumoasa la toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sALUTARE TUTUROR.
Nu suna rau horoscopul, dar cel saptamanal, si nu m-ar mira sa fie si adevarat
In rest eu am inceput o saptamana urata, cu stangul, azi mama mea ar fii implinit 47 de ani, de la banca m-au anuntat ca pana joi sau vineri nu sermnam, eu nu pot sa ma mut, casa nu e terminata,etc....
Sanatate sa avem ca e mai buna
O zi frumoasa tuturor si o saptamana buna

Mergi la inceput

Luna eu beam ceai verde cand era cald, dar rece, acum la noi e frig, si beau cafea sau cappucino.Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

si la noi sunt 25 de grade eu beau cola rece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

va pup, gemanutze dragi!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

si noi pe tine