Zodia gemenilor (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mai pana la urma e bun horoscopul, adica acum m-au sunat de la agenti din baia amere ca au client la garsoniera.In tot raul e si un bine
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

3 camere, 2 bai, bucatarie, hol, loc de luat masa, sufragerie, are 75 de m2 utili, si un loc de parcat in curte.E scump?E constructie noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Nici una cu horoscopul pe azi??? Hai ca-l pun eu, sper sa va mearga bine (macar sa aveti absenta motivata ).

"E perioada in care stralucesti cel mai tare, stapanesti, esti admirata si apreciata. Continua sa-ti gestionezi sansa pentru a o transforma in rezultate durabile."

Astept vesti de la voi!

Mergi la inceput

suna bine horoscopul de azi

Mergi la inceput

Horoscop Gemeni azi
25 octombrie 2006

S-ar putea sa nu mai plecati într-o delegatie, din motive obiective. Puteti sa va bucurati, pentru ca si asa sunteti foarte încarcat.

Este posibil ca sefii sa va rasplateasca pentru eforturile din ultima perioada.

Va sfatuim sa tineti cont de intuitie, dar sa ascultati si sfaturile partenerului de viata.

Asta am gasit eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, frumoaselor!

eu n-am sa va dau nici un horoscop pentru astazi!

Olim, eu vreau sa iau in Buc un ap cu 2 camere cu 80 mii euro. Faci tu socoteala...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Pai iti vand eu loc de casa la tg mures cu banii astiasi are 2000 de m2 si zona super-faina, ce zici
Poate mai negociem din pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Bunul simt va inspira cum sa abordati persoanele care vor depinde de dv., cu care va trebui sa colaborati si de acum inainte. Sunteti sustinut si de toti sefii directi.

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Doina, suna bine horoscopul tau. simt eu ca azi voi face "lucruri marete"

"Urmeaza in viata ta o perioada excelenta pentru copiii si pentru realizarile acestora. La randul tau, ai ocazia sa te instruiesti in domenii noi si serioase."

Mergi la inceput

nu suna rau horoscoapele aste
o zi buna tuturor

Mergi la inceput