Zodia gemenilor (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Tre sa fie ceva 'in aer' cu banii astia ! Io m-am cam saturat de cand tot scrutez orizontu in cautarea razei de soare..pffff! hai, fie! sa credem in deosebitele previziuni (si de data asta) - ce nu face omu pentru un gram de speranta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Horoscoapele astea...dimineata imi dau speranta, seara se spulbera...ca un balon de sapun...oricat de puternica as fi parca mi se trantesc usile in fata!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL ZILEI

Desi aveti pe suflet o problema care va macina – frica, griji, emotii negative – reusiti sa depasiti aceasta pasa si sa aratati lumii ca sunteti bine dispus, ca si cum nimic nu v-ar preocupa. Problema totusi ramane, chiar daca va eschivati din fata ei si va trebui sa va gasiti timp pentru a repara ceea ce a declansat furtunile interioare. Veselia poate fi o cale de a uita, dar nu rezolva problema.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Luna, ce mi se potriveste...uite ce am gasit eu:

Este cel mai bun moment sa incepeti noi activitati sau afaceri. In scurt timp propunerile vor disparea, iar daca nu luati decizii rapide, veti regreta. Favoruri.

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor
Nu prea imi place nici un horoscop, dar asta e.Mai ales ca trebuie sa ma duc la ginecologie sa vad ce zice ca am, si chiar ca nu m-as duce.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Hellooo!!!!
Am lipsit cam mult si incerc sa ma scuz spunandu-va ca nu am avut net o perioada si ca mi-ati lipsit mult de tot!!!!!!!

Referitor la horoscop...m-am cam saturat sa tot aud de bine , de banisi nimic nu se intampla, intradevar pentru mine este o prioada destul de furtunoasa..incerc sa-mi schimb locul de munca si nu reusesc.

O zi buna sa aveti!!!

ELENA+ ALEXANDRA
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ILUCAE bine ai revenit pe la noi
Nu esti singura care s-a saturat de horoscop frumos si nu se intampla nimic
Bafta sa iti gasesti jobul care ti-l doresti
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Olim, ce ai facut la doctor? e secret?

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL ZILEI

Nu sunteti in apele dv., nu va puteti concentra eficient la treaba, gandurile negative va coplesesc si nici nu dormiti bine noaptea. Va preocupa o problema si alunecati lent spre depresie pentru ca vedeti ca nu reusiti sa o tineti sub control asa cum ati sperat. Poate fi un mic esec, dar totul provine de la modul in care priviti lucrurile.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai, fetelor, iar dam in depresii?? No way!! Gata, ce daca horoscopul zice de rau?? Noua nu ne pasa, chiar de ne-o mai luam cateodata in freza iar daca zice de bine, pai atunci de bine o sa ramana, chit ca nu se intampla lucruri extraordinare, dar macar suntem sanatoase!!! In rest, horoscopul e doar asa...ca sa avem la ce raporta ziua noastra. In general trebuie sa luam partea buna a lucrurilor si sa stim sa facem haz de necaz.
Va si...sa auzim de bine

Mergi la inceput