CLUBUL MANELISTELOR !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Nanami arata superb noul capitol.
Fetelor va multumesc mult pt. grijile care vi le faceti pt. mine,eu plangsi iar zi de zi,nici acum nu-mi pot reveni nu-mi vine sa cred ca scumpa mea cumnatica m-a jignit in halul ala,defatza cu familionul lor,m-a desconsiderat intr-un hal fara de hal,eu am ajutat-o mult de tot pe aceasta femeie,ramase-se fara casa,copii,barbat etc. iar eu am fost singura care a ridicat-o de la pamant,am primit-o la mine in casa si i-am pus masa si i-am purtat de grija un an de zile,iar acum nu mai are nevoie de mine,si-a facut un amant plin de bani care i-a luat casa si i face toate placerile,off...v-as spune mai multe dar nu vreau sa va intristez
Va rog mult,sa-mi scuza-ti lipsa,inca sufletul meu este rupt,dabea astept sa-mi revinam sa intru zi de zi la manelute ca-mi plac la nebunie,iar pe voi va iubesc f.f.f. mult,sunteti fete de milioane

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=yQIfjWGj54A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Paula iubito si eu care imi ascunsesem gandindu-ma ca nu mai e nevoie ! Las ca venim noi , s-atunci sa vezi cumnatzica cum va sari de in sus de la atatea da se poate mai una ca asta ? Da unde se crede , in padure , i-auzi dom'le sa necajeasca pretena noastra , da pana cand ? N-o mai baga-n seama si nut-i fa inima fea cu vorbele ei , o sa-i vina ei randul sa mai cada asa cum a mai cazut ea si atunci sa n-o mai ajuti , nici sa nu te mai uiti la ea iubito , atunci sa vezi ce durere va vi in inima ei ! Te rog eu mult nu mai fi suparici , hai mai bine s-ascultam maneaua trimisa de tine si de Niponel draga de ea , ca fara ea as fi cazut si eu pe fundul butoiului cu melancolie de multe ori , asa ca-i multumesc inca o data si pe aceasta cale !
Paula te si capu sus , NU MERITA sa fi trista , hai sa ciocnim una si buna ca s-o poti uita , da ? Hai NOROC si bani si cat mai putine lacrimi si stari urate
Niponel ,
Nanami , Dariucha , Voiculitza , Jesia , Doina va tzucalesc pe toate si va trimit un week-end racoros fara ploaie si v-as trimite si niste prajiturele facute de mama mea draga , prajitura de mere de te lingi pe....degete ...... !
Sunt in toiul curateniei de "zile" mari , de parca mi-as insura copchilul nene , si e doar ziua lui ! I-am cumparat... shhhhht ! Nu ma paratzi , un joc Playstation ultimul racnet (mi-e si rusine sa-i spun pretul) , de mult il dorea , daca ar sti ca nu are doar un cadou (cel ales de el ieri cand am fost la cumparaturi ) , ce bucuros va fi sunt mai nerabdatoare decat el !
Bye , Bye sa fiti iubite !!!

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Am lipsit motivat, nu a mers netul!mama lor de nesimtiti!cand e sa platesti abonamentul la net iti iau banii...
Azi am auzit o meanea noua cu preferatul meu Vali Vijelie, dar era la televizor...Dimineata va astept la o cafeluta!

bita doina

Mergi la inceput

Buna dimineata!lumeeeeeeeeeeeee!Hai la cafea!ca ma apuc sa fac sarmale si prajituri!Unde sunteti?

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna iubitele mele .Aileene LA MULTI MULTI ANI PENTRU BATIATUL TAU MULT IUBIT MULTA SANATATE SI TOT CE ISI DORESTE SA I SE IMPLINEASCA MULTIIIIIIIIII DE LA MINE . Paula_mea fruntea sus si las-o cu cumnata ta sa vorbeasca in legea ei ca o sa i se intoarca roata .Bunul Dumnezeu este sus si are grija de fiecare mai devreme sau mai tarziu .Nu o mai baga in seama las-o ca o sa-si de-a seama dar o sa fie prea tarziu pentru ea .Esti o fata prea buna nu te mai cosuma pentru cineva care nu stie sa pretuiasca o prietenie .O prietenie si o incredere se castiga foarte greu in ziua de astazi dar un rau se face foarte usor . O duminica placuta v-a doresc la toate fetele si inca o data LA MULTI MULTI ANI PENTRU SCUMPUL SI DRAGUL NOSTRU SARBATORIT

Mergi la inceput

Spun si eu :LA MULTI ANI!SI MULTA SANATATE!

bita doina

Mergi la inceput

Aileene,La multi ani pt. cel mic,i doresc multa sanatate si viata plina de bucurii si lucruri frumoase
LA MULTI ANI !
Manelistele mele scumpe va multumesc mult-f.f mult pt. incurajare sunteti f. draguteva sunt datoare
Fetelor azi am fost la biserica si m-am spovedit,este prima oara cand ma spovedesc,acum imi simt sufletul f.f. usurat,mare e puterea "TA DOAMNE"!
Va doresc o zi placuta!merg sa-mi pun un paharel de berehai.. NOROC pt. toate manelistele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

mai fetelor , dar ce devreme ati luat-o cu felicitarile ... mai e pana pe 22 , eu atunci o sa fac mare zarva

paula Dumnezeu sa-ti ajute in viata , ce bine ca ai fost la Biserica , si eu tare as vrea , dar daca e asa departe de mine

fetelor ce faci??? eu sunt racita si mi-a fost asa de rau de aseara , am facut si putina febra , dar am baut med. si acu parca e putin mai bine

in schimb la apucat pe hiro o criza de astma . doamne sper sa nu ajung in noaptea asta cu el la spital , are 2 ore de cand tuseste , deja se inneaca , nu mai poate respira a luat acum med. sper sa-l mai linisteasca

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Mare grija cu crizele de astm...sunt periculoase rau...Sa va facti bine!Va pup!

bita doina

Mergi la inceput