CLUBUL MANELISTELOR !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eu am racit...ma dor toate oasele...dar am treaba ,de gatit, de calcat..voi ce faceti?Va pup pe toate!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by aileene

Jesia si ptr ca te-am uitat , uite un speciiiiial ! Scuze !

Stai linistita ca nu ma supar eu asa usor..........multi pupici si de la mine pt. toate fetele si o zi cat mai buna

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Eu aseara dupa ce am plecat de la birou m-am dus acasa si m-am apucat de treaba am facut mancare curat ......de toate incat cand m-am dus si eu sa ma uit la tv am adormit bustean

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna Doinita .Eu azi nu am facut nimic am vazut ca este sarbatoare in calendar si mai si e urat timpul . Azi am fost la cumparaturi . Am fost sa-mi iau niste bluze cu maneca lunga ca s-a racit vremea apoi am luat fetita de la gradi ,am venit acasa si am gatit tocanita de cartofi cu pui si cu castraveti murati .A iesit buna buna .Te invit la masa si pe v-a invit la masa .Multa sanatate Doinita si un sa-ti treaca raceala .V-a dulce pe toateeeeeeeeee

Mergi la inceput

Aileene mult mult mult mult mult la infinit pentru toateeeeeeeeeeeeeee VORBELE FRUMOASE Ai UN SUFLETEL BUN BUN BUN PANA AICI SE SIMPTE .Servici cat mai USOR iti doresc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Si ptr ca am o datorie vis-a-vis de prietenele mele dragi :
http://www.youtube.com/watch?v=nwisFyi9K9U , doar ca Lavinia nu e numele meu !
Niponel cu dedicatie speciala ptr tine si printesa ta !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Niponel, saru'mana pentru masa , a fost delicioasa!
Aileene, e super melodia, iti trezeste sufletul la viata!
Fetelor ati deschis linkul?mi-ati vazut baiatul?
Ce faceti?faceti nani?

Mergi la inceput

AILEENE T-E CAT DE DULCE POATE SA EXISTE PE LUMEA ASTA .MII DE MULTUMIRI PENTRU DEDICATIE MULT DE TOT .SUNT FOARTE FERICITA CA TE-AM CUNOSCUT .SPER CA PRIETENIA NOASTRA SI A INTREG CLUBULETULUI NOSTRU SA DUREZE O VESNICIE SI SUNT FERICITA CA V-AM CONOSCUT PE TOATE . PE TOATE SI V-A CAT MAI DULCE . DOINITA sa-ti fie de bine .M-a bucur mult ca ti-a placut mancarica facuta de mine .O zi buna v-a doresc .

Mergi la inceput

AILEENE uite si ceva de la mine .Superbe versuri. http://www.youtube.com/watch?v=t6AQ3iYFFUo&mode=related&search=

Mergi la inceput
Mergi la inceput