Metoda de pliat tricouri
Raspunsuri - Pagina 3
ioana2004 spune:
Fetelor....,ori is grea de cap...ori nu vad bine...
Eu am facut si imi ieseparte din fata a tricoului exact peste gulerul tricoului...(oare fac pe dos?)
Si inca o chestie....folositi exact mina dreapta si cea stinga la fel cum face chinezoaica?
P.S Oare merge ,daca o sa-mi iasa asta vreo data,iese si la tricouri cu mineca lunga?
Ajutati-ma....,va rog..........!!!!
IOANA 2006(1an si 2 luni)
anelize spune:
quote:
Originally posted by oana cretuquote:
Originally posted by andora
= eu sunt ca un copil, impaturesc tot ce gasescwww.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
Si tu?
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Si voi?????
PArtea rea este ca o maneca ramane afara,nu intra in impaturitura....off nu stiu cum sa zic.Ma si grabeasc acum......
Oricum e bine....
anca74 spune:
Mi-a reusit si mie! Dar dupa vreo 10 minute de asudat sanatos, injurat tot neamul japonez si incercat chestia respectiva de cel putin 20 de ori.
Dar acum sifonierele mele sunt... ca la carte, ce mai!
io
http://tac.families.com/ezb/874526.png
pika-pika spune:
Daaaa este aici un program de tv in care arata diferite moduri de a-ti usura munca de acasa,chiar cum sa reciclam unele chestii.E foarte dragut.Metoda cu tricourile am folosit-o si eu o perioada dar am renuntat.Tot din cauza manecii care sta afara.Daca vrei sa iei un tricou care este sub altul cel de sus cand il ridici sta cu maneca atarnata si ca sa-l pui la loc tre sa-l aranjezi.Se intelege ceva?Dar e buna metoda pentru bagajele facute la repezeala
anca74 (nu gasesc emoticonul ala care se rastogoleste de ras) nu te lua de neamul japonez,da?
lulu26 spune:
Super interesant...o sa incerc si eu, metoda clasica ia cu siguranta mult mai mult timp
Lulu 39+
adita spune:
eu vazusem filmuletul asta de muuult, dar nu m-am gandit ca pot incerca si eu. credeam ca e vreun trucaj, ceva, nu credeam ca poti impacheta asa de repede un tricou. m-ati facut curioasa, ma duc sa incerc
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)